Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ovo je ipak :srbin: Srbija, i za razliku od zapada, nemamo neku gay scenu, a ono malo sto imamo se moze podeliti na 55% je u Bgd, 40% u NSu, i 5% u ostalim ve?im gradovima lepe naše Srbije.
Pa me bas interesuje, da li izlazite na gay kafice, zurke, druzenja (ne mislim na grupni sex, spark) i koliko cesto?
Da li vam takva okupljanja sluze da se zabavite sa prijateljima, nadjete decka ili one-night-stand?

:zastava:
Korisnikov avatar
By mirth
Odem na svaku dvadesetu zurku, uglavnom me mrzi da se cimam do BG-a.

U gay kafic izadjem jednom mesecno. Razlog - da mogu da se derem do mile volje kad se "tematski" razgovor zakuva, a da pritom ne moram da gledam preko ramena da li se neki str8er nalozio da me bije ili ne daj boze muva jer se pali na lezbe....

:kisa:

Druzenje, uvek! Uglavnom neka kucna okupljanja, i uglavnom vrlo mali broj ljudi - ma zatvoren krug, ns banda, klan, kako god hoces... :friends:

[Izmenjeno 10-2-2005 mirth]
Korisnikov avatar
By *deni*
Bez izlazaka i provoda ne bih mogao da zamislim svoj zivot.
Ponekad dobijem napad malodusnosti, pa mi se ne ide nigde, ali me to brzo prodje, pa bih opet na podijum.
:party:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
scena je gde god ja jesam, a u poslednje vreme ima me svugde....

nemam skrivene motive nalazenja: ons-a, ili dechka ili shta vec, idem samo da se provedem, i to obichno radim, ako se desi...why not, rechicu ne nikada ne upotrebljavam na lepim i pametnim tipovima....ni oni je ne upotrebljavaju na meni...
ali sada mi je cilj nalazenja prave ljubavi.....tako da chekam da princ na Pegazu doleti do mene i obori me s nogu...zvezdama u njegovim ochima.....
no, ipak se ja mnogo nadam
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a ti baš svaku temu okreneš na svoje nesre?ne ljubavi? :boxer:
Korisnikov avatar
By Abyss
Nisam nikada bio u nekom gay kaficu, niti na nekoj gay zurci, a voleo bih. Problem je sto nemam gde da prespavam u BG-u ili NS-u.

Izlasci me interesuju najvise zbog druzenja i zezanja, ono ostalo posle. Zeleo bih uzivo da razmenim iskustva sa drugim gay momcima i devojkama.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Abyss
Nisam nikada bio u nekom gay kaficu, niti na nekoj gay zurci, a voleo bih. Problem je sto nemam gde da prespavam u BG-u ili NS-u.
isti problem ovde... otuda sve te kres varijante, obezbedim nešto toplo do prvog jutarnjeg. :lol: e sad to više nema, a osobe s kojima provedem vreme na partijima retko kad prema meni imaju ?asne namere. moram da se ?uvam... a prijao bi mi neki party, to definitivno!
:tepih:
Korisnikov avatar
By Abyss
Mozda bi trebalo da predlozimo organizatorima da organizuju prenociste :misli:

Just kiddin' :lood:
Korisnikov avatar
By Savitar
ah, chuvena "the scena"...
ja imam problem sa njenim poimanjem, poshto je ne dozivljavam kao mesta na koja se ide, vec kao ljude koji je chine - bila to rulja u klubu, ili dva momka koja se shetaju knezom... ne znam... :puzzle:
ako se misli na zurke - posecujem retko
kafici - posecivao bih da ih ima
Korisnikov avatar
By m..
Zurke da, ostalo slabo... Upala u neku nedruzeljibivu fazu pre oko godinu dana, cekam da se one planete pomere i sl...
Korisnikov avatar
By HappyHours
Posecujem zurke povremeno...
Volim da sam u kontaktu sa 'svojim narodom'... :D :D :D
Ne odgovara mi se da previse opustim jer str8eri ipak jos ne kapiraju sav taj 'fazon'... :bye:

:snesko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Abyss
Mozda bi trebalo da predlozimo organizatorima da organizuju prenociste :misli:

Just kiddin' :lood:
heh, meni se pojavila varijanta za preno?ište i to s najneverovatnije strane. od str8 ortaka iz BG koji bi išli sa mnom na gay partije... :bouncy:
By fazza
U pochetku, dok su se zurke odrzavale jednom mesechno ili chak
i redje, ishao sam skoro na svaku, a sada kada se organizuju
chesto idem u proseku na svakih mesec i po dana, jer se brzo
zasitim.

A zashto idem... prvo i najvaznije da bih mozda upoznao nekoga,
video nekoga/poprichao sa nekim, i malko se napio. :) U zadnje
vreme se sve manje opterecujem time da li cu nekoga upoznati,
vishe idem zbog kakvog takvog provoda. Nekad je bolji, nekad
loshiji - nema pravila...
Korisnikov avatar
By bigirl
Nešto sam nedruželjubiva lately...
Korisnikov avatar
By The Greenish
Kakvog se misljenja o kaficu Pazi skola? Shvatio sam da gaypermissive.:P
Korisnikov avatar
By Sutekh
E ovakoc!
Pa me bas interesuje, da li izlazite na gay kafice, zurke, druzenja (ne mislim na grupni sex, spark) i koliko cesto?
Pa, uglavnom se na zhurkama ne pushta muzikica koju ja slusham (ne rachunajucji pop, woohoo!!!!), tako da idem uglavnom zbog zeza i ljudi koje zhelim da vidim, a nemam priliku da ih chesto vidim :(
Da li vam takva okupljanja sluze da se zabavite sa prijateljima, nadjete decka ili one-night-stand?
Jednom mi je palo na pamet, da zavedem nekog tamo lika (samo sam mu trazhio da mi pripali cigaru :P ) i desilo mi se nezaboravno iskustvo, tako da vishe ne zhelim da rizikujem, tj, ne zhelim da naletim na manijake. Safe distance from potential problems!

Daklem, zhurkice mi sluzhe da se iskachim i opustim sa dragim mi ljudima :bouncy:
Korisnikov avatar
By Nirej
Da kad god sam u prilici,ja dodjem do Bg-a,jer ovde u provinciji toga nema-bar ja tako mislim!?
Izlazim da bih sklopio nova poznastva,stekao nove prijatelje,izigrao se i izbacio visak energije!Jos se nisakim nisam smuvao na zurci..to je usledilo uvek dan kasnije(znate ja sam kao fin) :D
Voleo bih cesce da posecujem takva mesta,do sada sam isao samo na dve zurke...nov sam u svemu..ali... ima vremena da se i ja iskvarim...:mljac:
By ostoja55
Ne vadite se da je ovo Srbija ...
Kao da je turska imperija i Srbija se vadi jedan vek kako je 500 god bila pod turcima ...
A turci su i dan danas pod turcima pa imaju i GAY club-ove i normalan zivot i ekonomiju
mani me tih prica...
GAY SCENA je ocajna kao i sve ostale ali valjda tako treba ....
posto su svi trolicni tako i GAY
treba sve zakonom zabraniti pa bi nadam se bilo nekog kvaliteta a ne da nam primitivci diktiraju zivot i scenu .... :sarana: :sarana: :sarana:
Korisnikov avatar
By radijacija
pazi skolica nije gej
i bolje
gej mesta saks
iks je sranje
kan takodje samo je mjuza kultivisanija
onaj dauntaun je super ali me nervira sto je pun pedera
bio bi bolji da je str8
bedak
ne znam da li u gradu ima jos koje gej mesto, od kako je eya ugasila kafe kod takvuda :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Poshto Casanove, nema, a po nekim jeftinim kucerskim okupljanjima mene nema, osim ako se ne sluzi crni kavijar, shampanjac, i jagode, bez sv. trojstva neulazim u kuce.
Ali svakako ima i suvishan broj, tetki-pokucarki.
Tako da se razmishljam gde u bg da se ode, da to bude vredno cimanja u zabite brdjene krajeve Srbije, koje su iza nogu bogovima, i gde civlizacija nije ni zamirisala, a prolece je.
Eventualno u andergraund, ili u jeftinu kopiju buda bara...ali ko zna, mozda i ispred x-a zaigra M. Nebi zachudio sam sebe, za druge mi se jebe.:crta:
Korisnikov avatar
By * NajS *
CanCan vishe ne radi, koliko je meni poznato....a to si mogao i da prochitash negde na forumu (da si bio vredniji)...

Ali zato smrdljivi X drma sve u 16....Sreda, Petak, Subota....

Uostalom ta beogradska scena smara...Napravi tebi Najs private party ako pozelish!

:cheer:
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by * NajS *
CanCan vishe ne radi, koliko je meni poznato....a to si mogao i da prochitash negde na forumu (da si bio vredniji)...

Ali zato smrdljivi X drma sve u 16....Sreda, Petak, Subota....

Uostalom ta beogradska scena smara...Napravi tebi Najs private party ako pozelish!

:cheer:
ne seri,vredan sam ja ali hocu da mi neko potvrdi,a sto se X-a tice jeste smrdljiv al da ga zatvore i njega onda bi kukali da nemate nijedno mesto gde da izadjete....
sto se privatne zurke u moju cast tice pa ajde da se dogovorimo:))
Korisnikov avatar
By CanCan
Don't be cool, feel the heat!
Korisnikov avatar
By Marble
Dont be fool, who needs the heat?!

Come to Plasic and sit!

:hvala:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
X je trenutno najbolji!!!! Nadam se da ce tako da i ostane!
Korisnikov avatar
By The Greenish
Originally posted by *BloNdYsHa*
X je trenutno najbolji!!!! Nadam se da ce tako da i ostane!
:testerica:

I ja mislim da je X ipak neprevazidjen, nazalost...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!