Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by dukkehjemPričaj mi o tome... zato mi i jeste BMI 32+
A što se tiče džank fuda, mene su roditelji posle škole vodili na dečju pljeskavicu ako tog dana dobijem peticu u školi, a postojala je opcija da pitaš da ti lepinju prvo umoče u mast od pečenja pre nego što stave pljeskavicu unutra.
---
Sad cu da krenem da smaram, ali to je tipicno los postupak. Ja sam siguran da su tvoji roditelji imali najbolje namere, ali umesto da te vode na pljeskavicu (sto je postupak kojim se hrana koristi kao nagrada, sto onda povlaci da ces tokom zivota iamti tendencije da jedes kad si tuzan, kad si srecan, tj. da jedes u bilo kakvim trenucima koji su nabijeni emocijama... jer si nosenje sa emocijama vezao za hranu).
Originally posted by jukiemhm, pa ok, kapiram ja to...
Originally posted by dukkehjemPričaj mi o tome... zato mi i jeste BMI 32+
A što se tiče džank fuda, mene su roditelji posle škole vodili na dečju pljeskavicu ako tog dana dobijem peticu u školi, a postojala je opcija da pitaš da ti lepinju prvo umoče u mast od pečenja pre nego što stave pljeskavicu unutra.
---
Sad cu da krenem da smaram, ali to je tipicno los postupak. Ja sam siguran da su tvoji roditelji imali najbolje namere, ali umesto da te vode na pljeskavicu (sto je postupak kojim se hrana koristi kao nagrada, sto onda povlaci da ces tokom zivota iamti tendencije da jedes kad si tuzan, kad si srecan, tj. da jedes u bilo kakvim trenucima koji su nabijeni emocijama... jer si nosenje sa emocijama vezao za hranu).
Nego hteo sam da kažem da je u to vreme postojala posebna dečja pljeskavica sa opcijom dodatne moče od pečenja i da to nikome nije izgledalo čudno, a nisu je sigurno izmislili zbog naše porodice nego je verovatno dosta ljudi to tako jelo
Originally posted by Zenajoj pa ovo je strasno
ja sam svoj dobio sa 12 godina.. Siemens C55, dok moj rodjak ima 4 godine i ima svoj fon
Originally posted by haemoglobin87ahahhaha kako ovo perverzno zuci ili je meni perverzan mozak
prerano
ont: ja sam svoj prvi dobio tek u prvom srednje
Originally posted by Kittrie^ Ovo.
uguraju mob. u placentu pre nego sto se dete i rodi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!