Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By inblue
Jeste li gledali predstavu "Ljubavni jadi Woody Allena"?

Uglavnom, lik izadje na pozornicu, sva svetla reflektora uperena su ka njemu, a vreme predvidjeno za predstavljanje sa dve-tri pametne polako pocinje da tece. I dok zelja za duhovitim predstavljanjem sve vise i vise raste, noge pocinju nervozno da mu cupkaju, jezik zaplice, a publika pocinje da odvraca nezainteresovani pogled sa bine i usmerava paznju na mobilni telefon u rukama. Woody polako krece da se preznojava, a zaboravio je da stavi dezodorans koji je kupio bas tog jutra.

Uglavnom, sta (pametno) htedoh reci?

Ja sam inblue, drago mi je. Volim vino, knjige i dobre filmove. Volim svasta jos, ali necu vam odmah sve reci. Ako vam i nisam slatka na prvi pogled, molila bih mali aplauz, makar zbog moje suknje koja mi lepo stoji.....rado cu vam uzvratiti polusramezljivim osmehom. Dalje vi diktirate tempo.....iako sam dominantna na prvi pogled, potajno ceznem da me neko ukroti (kakav klise, priznajem).

Dakle, rado cu vam se prepustiti :)
Korisnikov avatar
By Marvin
dobro nam došla :hiphip:

ja sam marvin, i u nedostaku pametnijih stvari za raditi sam domaćica
By LeDeNa_
Originally posted by Dante

DOBRODOSLA INBLUIE JAS SAM DNATE I JA VOLIM MATEMATIKU NAJVISE MATEMATIKA JE KORISNA NAUKA O BROJEVIMA KO ZNA MATEMATIKU ZNA SVASTA SADA ZNAM RAZLOMKE 1/3 + 1/3 SU DVE TRECINE ALI TO JE ZA STARIJE RAZREDE
Ja korene ne znam :D

p.s.cekam taj polusramezljivi osmeh
Korisnikov avatar
By EYA
:klap: :klap: :klap:

dobrodosla :grouphug:

ja volim pozornicu, ali se i plasim da izadjem na nju... volim da radim bas ono cega se plasim...
By inblue
Necu da kazem sve, mada, lakoma sam pomalo, jezik vrcka ali ga zauzdavam, ipak!

Matematika u svakodnevici....mozda nije lose sabirati trecine dok nas neko gnjavi glupom pricom; glupan misli da napregnuto slusamo, a mi smo negde na pola puta do pet sestina ;)

Hvala svima na dobrodoslici, eto, u vasu cast obukla sam tu svoju najlepsu suknju!
By inblue
Idemo dalje.....iako ponosno nosim svoje 32, deca na ulici govore mi "dobar dan, teto", a ja bih im najradje iscupala grkljane, kao u crtacima.

U nedostatku pametnijih stvari, jurim neki posao koji radim, u nadi da cu jednog dana imati nesto od toga, iako se vrlo cesto pitanje (be)smisla postavi samo od sebe, no ja ga uspesno ustinem da zacuti i gurnem u neki zadnji ugao svog mozga. Kad bas zagusti, obucem ovu suknju koja je na meni veceras, visoke potpetice, osinem onu decu sto mi kazu "dobar dan, teto" ljutim pogledom i, verovali ili ne, dan izgleda nekako lepse i vedrije, makar na tren.

Ponekad se bavim i domacinskim ku(r)varancijama, ali s obzirom da nemam kome da kuvam a sopstveno nepce prilicno mi je jeftino, izgubila bih svaku domacinsku bitku sa Marvinom :)
Korisnikov avatar
By IriS
ooo pa welcome :cheer:

i uvek možeš doći meni da kuvaš. ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
too eloquent for her own good, this one ;)
Korisnikov avatar
By Mariška
Dobrodošla, inblue!

[offtopic]Deni, ti li si?[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Madonna
ih, sad, mariška.
dobrodošla! i meni smrdiš na dupli, ali ne zameri mi, smrdim i ja na povraćku.

evo ti srce ♥
By inblue
Vrlo ste ljubazni, zahvaljujem. Ako neko pozeli da mi pokloni cvece, favorit su mi ljubicice, mada, obradovao bi me i svaki drugi cvet, samo da nema masni i celofana. Uzasavam se plastike.

Za kraj, jos malo o tim mojim ku(r)varancijama.
Naime, oduvek sam mastala da budem vrsna kuvarica u pripijenoj zamamnoj kecelji. I potpeticama. I dok se mirisi iz rerne opojno sire, da docekam uvece svoju love saginjuci se sugestivno da otvorim rernu, a love se nadje sa rukom na pravom mestu u pravo vreme, dok se kecelja rastvara sama od sebe. Kao u filmovima.

Ali u stvarnosti, uvek bi nesto krenulo po zlu. Ili to ne bi bila love, ili bi bila love ali u nekoj drugoj filmskoj sceni, ili bi, pak, hrana zagorela. Zbog toga sam cvrsto odlucila da ce se svi moji kurvarluci svesti samo na kupovne zamrznute kiflice sa sirom, i to za sopstvena usta. Ili da degustiram tudje kurvarancije, sto bih, priznajem, vrlo rado. Tako da, ako ima neko ko voli da kuva i voljan je da me nahrani, rado cu se ponuditi :)
Korisnikov avatar
By Blady
Nego, meni se svidja ona suknja sto si je spominjala :pervert:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!