- 27 Mar 2011, 14:07
Pokusacu da nadjem moj prvi post, mada sumnjam da je sacuvan
Originally posted by Dinapa ja sam bas uticao na tvoj zivot
Ja se secam mog prvog posta jer je bio samo jedan smajli i to ovaj -
Radilo se o tome da sam ja htela samo da citam forum a nisam bas bila toliko zeljna pisanja, ko bi rekao Maza je tada gostovao kod mene i nije obracao paznju na moje zelje nego me je uclanio, hteo je da nadje muza ovde, bio je vec godinu dana ovde ali nije se uklapao nikako pa je hteo da ima drugaricu da ima sa kim da cavrlja. Posle se ispostavilo da je uclanjenje na forum uticalo mnogo vise na moj zivot, ali ko bi to tad znao? U toj temi se radilo o zurci na kojoj smo mi bili prethodne veceri pa je Maza spomenuo da je bio sa mnom a ja samo stavila taj smajli u stilu, to sam ja... Maza je pobesneo - pa bas si se raspisala Kad je on te veceri odlutao kod nekog momka ja sam se prikljucila temi "Agata Kristi", tj ukljucila se u razgovor Tota i Nocturnala. Ustvari to i nije bila posebna tema neko offtopic pa nam je tek kasnije napravljena posebna tema da ne offtopicarimo. Tot i ja smo se prepoznali na prvi post, odmah smo poceli da se dopisujemo privatnim porukama i to je bio pocetak divnog prijateljstva koje traje i danas Te veceri pisala sam jos na nekim temama koje su mi bile interesantne, secam se neke teme o reinkarnaciji i ljubavi a i druge su bile u tom stilu... Tada je forum Religije i filozofije bio bas jak... sve je vrvelo od vestica i vestaca, vampira, astrologa, proroka, misticnih tema... Koliko se secam od ljudi koji su tada tamo pisali ostali su Eya, Svejedno i ja... mozda jos neko... Ja i kad sam bila moderatorka tog foldera pokusala sam da ozivim taj deo foruma ali nije nikad vise doziveo onaj period iz te 2004/2005... To su bili dani Ali ta Agata i mistika vezali su me za forum, posle sam pocela da se setkam i po drugim delovima...
Pokusacu da nadjem moj prvi post, mada sumnjam da je sacuvan