Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Održan žreb za Samsung open

Ve? u prvom kolu Gemaxovog meðunarodnog teniskog turnira "Samsung open 2005", gleda?emo reprizu prošlogodišnjeg finala. Prošlogodišnji pobednik Nenad Zimonji? (343. na ATP listi), ponovo ?e odmeriti snagu sa Švajcarcem Markom Kjudinelijem (134), koga je lane savladao u borbi za prvo mesto.

Od ostalih me?eva u kojima u?estvuju naši, izdvaja se duel Novaka Ðokovi?a (177) i Ilije Bozoljca (498), koji se na glavnom turniru našao kao sre?ni-gubitnik. Iako se zbog povišene telesne temperature predao u finalu kvalifikacija, Bozoljac se našao u glavnom žrebu zahvaljuju?i poziciji na ATP listi, jer je u poslednjem trenutku, zbog povrede, odustao ?eh Mihalj Tabara. Po istom principu na glavnom turniru ?e igrati i Nikola ?iri? (513), koga je u finalu kvalifikacija savladao Hrvat Tuksar, ali koji ?e zbog odustajanja Nemca Zamerera Tobijasa, ipak igrati na glavnom turniru. ?iri?u ?e protivnik biti Nemac Danijel Elzner (172). Dušan Vemi? (247) ?e u prvom kolu odmeriti snagu sa Slovakom Mihaljem Mertinakom (188).

Najzanimljiviji me? u dublu, trebalo bi da bude duel naših tenisera Novaka Ðokovi?a i Dejana Petrovi?a protiv Ilije Bozoljca i Viktora Troickog. Od ostalih susreta u igri parova, u kojima ?emo gledati igra?e iz SCG, izdvaja se me? ?iri?-Toši? protiv Kiša (Maðarska) i Montgomerija (SAD).

Glavni turnir po?inje u ponedeljak, 7. februara u 11 ?asova i traje do nedelje, 13. februara, kada je finale. Prvog dana od naših ?e igrati ?iri? protiv Elznera (11 ?), Ðokovi? - Bozoljac (ne pre 14 ?asova) i Vemi? - Mertinak (ne pre 18 ?).

Ulaznice za me?eve do polufinala koštaju 150, a za polufinale i finale 200 dinara i prodaju se u Teniskom klubu Gemax.

preuzeto sa : http://www.b92.net/sport

Znaci na nama je da ispratimo i ovaj turnir, i da, naravno, bodrimo nase :)
By Çâðê_DUP
Slusala sam Novaka na TV-u,
najavljuje da je u dobroj formi;
videcemo.
(Nisam ga nikada gledala kako igra,
ali mi je pricao drug da on vazi
za extra talenat).
Mozda muski SiCG tenis dobije novu
zvezdu
Korisnikov avatar
By Kupper
Novak Djokovic se plasirao u cetvrtfinale pobedivsi 4. nosioca. Zimonjic ispao.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dobro je da bar neko prati prvenstvo :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Os biatlon danas, muskarci na 20 km?:rool:
By Çâðê_DUP
Ispao je i Novak; vise nemamo
predstavnika na turniru.
By Gost
Originally posted by pcelica
Slusala sam Novaka na TV-u,
najavljuje da je u dobroj formi;
videcemo.
(Nisam ga nikada gledala kako igra,
ali mi je pricao drug da on vazi
za extra talenat).
Mozda muski SiCG tenis dobije novu
zvezdu
Ah ti naivna naivna osobo...
Elem info iz prve ruke: ove godine se nose
mišlju da uopšte ne održe turnir.
Pa da.
Dokraj?ite me.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!