Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Ja se secam mog prvog posta jer je bio samo jedan smajli i to ovaj - :cheer:

Radilo se o tome da sam ja htela samo da citam forum a nisam bas bila toliko zeljna pisanja, ko bi rekao :lol: Maza je tada gostovao kod mene i nije obracao paznju na moje zelje nego me je uclanio, hteo je da nadje muza ovde, bio je vec godinu dana ovde ali nije se uklapao nikako pa je hteo da ima drugaricu da ima sa kim da cavrlja. Posle se ispostavilo da je uclanjenje na forum uticalo mnogo vise na moj zivot, ali ko bi to tad znao? U toj temi se radilo o zurci na kojoj smo mi bili prethodne veceri pa je Maza spomenuo da je bio sa mnom a ja samo stavila taj smajli u stilu, to sam ja... Maza je pobesneo - pa bas si se raspisala :lol: Kad je on te veceri odlutao kod nekog momka ja sam se prikljucila temi "Agata Kristi", tj ukljucila se u razgovor Tota i Nocturnala. Ustvari to i nije bila posebna tema neko offtopic pa nam je tek kasnije napravljena posebna tema da ne offtopicarimo. Tot i ja smo se prepoznali na prvi post, odmah smo poceli da se dopisujemo privatnim porukama i to je bio pocetak divnog prijateljstva koje traje i danas :friends: Te veceri pisala sam jos na nekim temama koje su mi bile interesantne, secam se neke teme o reinkarnaciji i ljubavi a i druge su bile u tom stilu... Tada je forum Religije i filozofije bio bas jak... sve je vrvelo od vestica i vestaca, vampira, astrologa, proroka, misticnih tema... Koliko se secam od ljudi koji su tada tamo pisali ostali su Eya, Svejedno i ja... mozda jos neko... Ja i kad sam bila moderatorka tog foldera pokusala sam da ozivim taj deo foruma ali nije nikad vise doziveo onaj period iz te 2004/2005... To su bili dani :peva: Ali ta Agata i mistika vezali su me za forum, posle sam pocela da se setkam i po drugim delovima...
:radosnice: pa ja sam bas uticao na tvoj zivot :lol:

Pokusacu da nadjem moj prvi post, mada sumnjam da je sacuvan :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Registrovao sam se 2003 i sigurno sam barem nesto napisao :lol: mada Dina rece da je moj prvi post vezan za tu zurku, ali nisam siguran, ne sjecam se.. Znam samo da je forum imao smisla tek kada sam upoznao Dinu, tadasnju Hipatiju koju je Dina spalila na lomaci :lol: a posle Dine sam upoznao jos puno dragih ljudi, sto nije vezano za ovu temu :lol:

Ako Dina kaze da je moj prvi post taj onda je to tako :sudija:

Moj nadrazi post iz 2005 je ovaj

KAFIC DINA & SEAMAN 27.10.2005

Ovu temu otvaram povodom tri godine naseg prijateljstva. Imam osjecaj kao da se poznajemo citav zivot. Toliko toga smo prosli zajedno. :mazi:

...plaze, more, hotel, :roni: , plava spilja:tuc:, Rebbit, Can Can, :tehno: :zvizdi: :chilling: (ja u tvom stanu) :)
:temperatura: :mete: :usamljen: :cita: :durenje: :smilegrin: :placko: :fige: (pred vazne dogoadjaje)
I will survive....
domacica i caj...radosti, tuge...usponi..padovi..
Zelim da ovo prijateljstvo jos dugo, dugo traje...

Ovdje cemo nastaviti nase piskaranje, posto nam nije dovoljno sto se cujemo nekoliko puta na dan, a poruke da ne spominjem.

Svi ste dobro dosli na ovu temu. Dodjite na casicu razgovora.

:mazi: W&G
Korisnikov avatar
By Seaman
P.S INFORMACIJA ZA DINU Djokovic ne igra danas :lol: nego Troicki :D a Nole posle ponoci :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Seaman

Registrovao sam se 2003 i sigurno sam barem nesto napisao :lol: mada Dina rece da je moj prvi post vezan za tu zurku, ali nisam siguran, ne sjecam se.. Znam samo da je forum imao smisla tek kada sam upoznao Dinu, tadasnju Hipatiju koju je Dina spalila na lomaci :lol: a posle Dine sam upoznao jos puno dragih ljudi, sto nije vezano za ovu temu :lol:

Ako Dina kaze da je moj prvi post taj onda je to tako :sudija:

Prvi post na ovom serveru koji si okačio datira iz
30-11-2004 u 20:55
: Seaman
Golicljive stvari » Str8 kita u gay guzi... »

Kad te muskarac naguzi zar je i dalje str8????? :zid: :zid:

Mnogo manje romantično... ^^
Korisnikov avatar
By Seaman
A znam da sam imao postova od ranije ali nisam nasao :lol:

Super :D

thanx :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Mazo,
ne kazem da ti je to prvi post, nego prvi kog se ja secam jer je vezano za moj dolazak. Imao si ti jos postova jer si registrovan godinu dana pre, ali ne previse...

Veci broj postova je naravno dosao sa kaficem... O objavio si prvi post iz naseg prvog kafica :love: Ni to nismo znali da ce tako dugo trajati i da cemo imati okupljanja kaficanki i kaficana i upoznati mnogo ljudi... Ma svasta je lepo forum doneo, tek kad ovako pocnemo da se secamo vidimo...
Korisnikov avatar
By Dina

Ajde na ucenje :lol:
:bic:

Postojao je neki nacin da se dodje do te neke arhive gde su postovi pre 2005... Znam da smo citali nase ondasnje "bisere" ali se ne secam kako se dolazilo do tamo... Ako neko zna dajte link... Bio bi koristan za starije korisnike/korisnice. Nadam se da ce i Maza naci tamo svoje prve postove... :D
Korisnikov avatar
By Ferdie
Evo, ja ga nađoh... :shmi:

Originally posted by Ferdie

E, pa, ljudi, stvarno ste me oraspoložili, obzirom da sam u poslednje vreme u prilično šugavom raspoloženju... Svraćam na ovaj forum s vremena na vreme, pa rekoh i da se javim... :putnik:Nisam vaše seksualne orijentacije (jao što sam to lepo rekla), ali sam oduvek bila bez predrasuda, a i čovek ovde može lepo da se isporazgovara... :)
Korisnikov avatar
By Madonna
treba neko novi odmah ovde da postuje :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni ne da dalje od nekog, koji ocigledno nije 1. jer sam vec kvoutovana..
tako da ja, ni uz mirthinu pomoc ne mogu da nadjem prvi.

ALI,
nasla sam PRVU TEMU koju sam postavila , i to u web arhivi qq!! :eya:

znaci pripremite se, zalegnite..
dakle, ovako je kittrie razmisljala pre 8 god. :maji:

Originally posted by Kittrie

napisana 28-11-2003 u 06:03

iskreno ...

vredi li sve ovo???
znam i celim bicem osecam tu silu koja me vuce drugoj zeni...i nije da se opirem...nesto preskocim,neku priliku nekako iskoristim...
ali nikad mi se jos nije dogodilo da mi se svidi neko pored koga se osecam sigurno (osim tipova,koji su druga prica...), uvek je to neka bujica, i nekako se sve zezne!!!
ono sto mene plasi je da cu ostati u ovom licno nametnutnom zatvoru do kraja zivota.
kao mladja sam i mislila ljubav pobedjuje sve,da bih onda shvatila da nije dovoljno da ja volim za oboje,i da ljubav nije jednako strast ili leptiricima u stomaku...one koje to kod mene izazivaju su krajnje nestabiljne licnost,uglavnom droljaste,alternativne ribe a moja zelja je da se nas dve izgubljene duse nadjemo,nesto tako...prokleta svojim ukusom!!!
ali , zivot nije latino-americka sapunica, ja nisam pepljuga (ok , jesam picka i po ali :smilegrin: ...)

umorna sam,gubim nadu...vise mi tesko neko postane i iole zanimljiv i ni to vise nije to...

joj,mnogo sam se 'proslarala' i do kraja i ne znam sta ja ovde pitam???
ako nesto ima zivaca za ovo,well...odusevite me!!!
probudite me!!!
kako vi ,drage moje gledate na to?
p.s. ako ne znate imam 20 god :)

TOTALNI HIT !! :D

a ovo je link za pocetak te teme, dalje je ima negde na forumu : http://web.archive.org/web/200502181209 ... p?tid=5464
Korisnikov avatar
By Sunce
20.5.2011. SLAVIM POLA DECENIJE OD PRVOG POSTA.

AKO MI NE OTVORITE TEMU, SAM CU TO UCINITI.

Nije lak put od izlozbe na Trgu Republike, do bana zbog toga sto mi se nesto lepo jelo. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Mystica_lady

To bi bilo ono kao :"volim samo beli deo eurokrema,ili samo crni deo"..

E pa, ja volim samo belo iz eurokrema.

Znaci, devojcice.
i trebalo mi je mesec dana da se okurazim za ovo.
now i'm off to weep for my lost innocence :drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiii nasla sam prvi Mazin post, bas ce se obradovati... Datum je 08. 09. 2003. Evo ga:
seaman
ne znam! I ja se cesto pitam zasto?
U Crnog Gori je skoro nemoguce pronaci gay momka koji je za vezu, sve same sex varijante.ljubav??? Ta rijec ne postoji ovdje. :rida: :rida:
Uzasno je tesko.
http://web.archive.org/web/200408052231 ... p?tid=3726
Korisnikov avatar
By Shmi
@Dina Mozes li i moj ili ustvari ne zelim da znam koji je moj prvi post?! :roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Kittrie,
pokusala sam da udjem na tvoj profil ali isto nisam mogla da dodjem do tvog prvog posta :neznam: Isto je i kod mene... Samo za Mazu sam uspela.

Shmizlice,
pa sad ne znam zelis li da vidis/vidimo taj prvi post ili ne ;) Mozes preko linka ove arhive iz mog posta da pronadjes neki svoj post i onda ides na search i dodjes do prvog ukoliko moze...
Korisnikov avatar
By Shmi
Mislim da je nemoguce moj post da se nadje jer se jedan dobar deo obrisao mojih postova pre potopa. :trep: :eya:
Korisnikov avatar
By ok_decko
4-4-2006 u 20:11, tema mali rituali
Originally posted by ok_decko

Uvek navijam sat mnogo pre nego sto treba da ustanem, imam uzasno cvrst san, pa mi treba dosta vremena da se razbudim. Pored sata, tu je jos i armija ljudi koja je zaduzena da me svojim pozivima probudi ujutru :)
Jednom kad otvorim oci, najpre trazim cigare, ne mogu se razbuditi ako ne ispusim jednu ujutru...
Posle toga sledi brzopotezno oblacenje, jer kad ispuzim iz kreveta, imam tek toliko vremena da se obucem i umijem, i sredim dok cekam taksi da dodje, jer redovno izlazim iz kuce u poslednjem trenutku, i svuda stizem u poslednji cas... Mozete sat po meni da namestate.
nista se nije promenilo pet godina kasnije, osim sto umesto jednog alarma, otkako zivim sam, podesavam 4 u razmaku od po 15 minuta, pare na taksi bacam i dalje svako jutro, ali mi vise ni to ne pomaze da stignem tacno u minut, sad je faza hronicnog kasnjenja.
Korisnikov avatar
By Dina
Shmizlice,
Evo ja sam pokusala da nadjem ali ne moze zaista... Tek ti pocinju postovi u 2004 a pisala si sigurno pre...
Korisnikov avatar
By Shmi
Tako je pisala sam jos ranije... :yay:

Hvala na trudu. :kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
web.archive.org bas sad nasao da ne radi
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Tema Koje ste godiste? 2.9.2009.
iznenadih se sto je ova tema u Estrogenu, ne znam zasto...

Originally posted by nsBeckie

Evo jos malo pojacanja za '84. "The Age of Aquarius" i tako to ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!