Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa kad ne ume. Telefon treba postaviti iznad volana a ne pored tako da je put uvek u vidnom polju, poruke treba da budu kratke npr. ok ili krenuo i obavezno koristiti opciju reply kako ne bi morali da trazimo broj u imeniku. Druga opcija je da sms posaljemo na semaforu. :wtf:
Korisnikov avatar
By Combo
Nijedna poruka nije toliko hitna da ne može da se sačeka da se stane sa vožnjom. Zanemarljiv je broj onih koje bi uticale na dalje kretanje, dolazak, povratak, neku instrukciju usput i sl.

Ja sam koristio "bezbedne" način textinga, ali ha...koliko je bilo zanimljivih situacija, "iznenadnog" pojavljivanja kola ispred mene...

Onda su uveli totalnu zabranu držanja telefona u ruci u toku vožnje, kazne su velike, i niko više to ne radi. Za pozive nahdsfree mada to lično ne volim.

Zapišti - ja samo registrujem i nastavim dalje. Lep osećaj.
By commando
Posto sam svezi vozac,kada mi god zapisti telefon dok sam u voznji-iskuliram ga ili do semafora ili dok ne stanem negde...
Korisnikov avatar
By Burak
Језиво! Прошле године је жена убила дједа и унуку на пјешачком прелазу јер их није видјела зато што је писала поруку/пуштала музику не сјећам се.. :(
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne mogu da gledam ovaj video.

ne šaljem SMSove dok vozim. eventualno kad stojim na semaforu ili u gužvama kilometarskim beogradskim. ako mi je hitno, stanem sa strane i pošaljem.
mada, ništa nije toliko hitno da se mora slati sms. u takvim situacijama pozovem, handsfree and speed dial of course.
oni koji mi nisu na speed dial, nisu mi ni važni da ne mogu da sačekaju parkiranje :andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!