Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Auuuuuu! :O
Pročitao sam celu temu, i ostao sam bez daha! Situacija je baš teška i potresna, s obzirom da sam i ja 92. godište mogu samo da zamislim kako mu je u ovoj situaciju... Nadam se da će se sve ok završiti, bez posledica!
Što se tiče novca iz inostranstva, postoje i Western Union uputnice, koje se mogu podići u roku od nekoliko sati nakon uplate, a funkcionišu na istom principu kao i post net uputnice koje se koriste u našim poštama (bez otvaranja računa)... s tim što nisam siguran kolika je provizija...
Korisnikov avatar
By viktorce92
Bez posledica-nemoguce,samim tim sto se tako nesto dogodilo povlaci za sobom posledic,uglavnom strah,traume i nesigurnost,jedina olaksavajuca okolnost je to sto imam decka koji me podrzava na mnoge nacine koje moze.
Da znam da posteoje westernu union uplatnice ali to nikome nije palo na pamet sem jednoj osobi koja mi je na taj nacin i poslala pare...
Nekome moro da se desi i ovo sto i meni cisto da bude primer drugima sta znaci biti drugaciji u Srbiji.
Korisnikov avatar
By viktorce92
Kako ce se zavrsiti neznam,samo znam da me ceka duga i teska porba za najosnovnija prava svakog coveka: Skolu i zivot.
Korisnikov avatar
By Azdaja
sad cu biti gruba... imas 21, do sad nista sam nisi mogao uraditi - u vezi skole, posla... svejedno

zao mi te je, rekoh ako si blizu so, mogu ti dati posao... ali da krenes na to da oduzmes sebi zivot i ovde kuckas o tome i 300 cuda...bacis me u razmisljanje i ukapiram da sam posao nije problem kod tebe...

moje misljenje
Korisnikov avatar
By Dina
Azdajo,
Viktorce nema 21 god nego 18 god, a to je u tom dobu ipak velika razlika... Mnogi ljudi ne uspeju da urade nesto posebno ni da se izbore sa zivotom ni kad su mnogo stariji. Mislim da ni to nije za osudu, nismo svi isti, neki ljudi su slabiji a neki jaci... A ovo sto je Viktorceta snaslo je izuzetno tesko... Tinejdzerske godine jesu jako stresne i kad su okolnosti puno bolje nego kod Viktorceta a zivot je tad jeftin. I ja a koliko se secam sa tema o samoubistvu i mnogi sa foruma u tim godinama smo pokusali to. Dakle mislim da jesi preostra :yes: ali super je ideja za posao. :klap:

Viktorce :hug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja stvarno nisam nista lose mislila... a pre bi umrla nego ne rekla/napisala sta mislim...a da cu pomoci, ocu... :)
By commando
Dobro,barem ima koliko sam video decka a i to je neki vid podrske.Bilo je vidim nekih peckanja ovde po tom pitanju ali pobogu-ko se nikada nije potkacio sa partnerom?Samo sto to ne treba da se iznosi javno...a za finansije se da srediti tj.pomoci ovde dok se ne nadje neki posao.A iskreno mu zelim da do posla dodje sto pre i da uspe od septembra nastaviti skolovanje.
By Sixto
Zasto ovo meni deluje previse teatralno za moj ukus?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Azdaja

ja stvarno nisam nista lose mislila... a pre bi umrla nego ne rekla/napisala sta mislim...a da cu pomoci, ocu... :)
Ma znam da nisi :) Nego ovo sto sam napisala u proslom postu pomislih kad sam procitala tvoj komentar pa napisah misljenje na misljenje... ;)
Korisnikov avatar
By viktorce92
ja sam iz KS tako da mi SO nije ni najmanje blizu ali hvala u savakom slucaju.
Oni iz kafica me nisu ni pozvali tako da i dalje stojim u mestu po pitanju posla...
Sto se skole tice odgovorio bih Azdaji da skola kosta i to mnogo vise nego sto neki misle,zivot kosta,sve kosta i ja sa time u svojih 18 godina se jako tesko borim a znam koliko se i stariji ljudi koji imaju i posao i platu i stan-kucu zale na zivotni standard ...
Korisnikov avatar
By viktorce92

sad cu biti gruba... imas 21, do sad nista sam nisi mogao uraditi - u vezi skole, posla... svejedno

zao mi te je, rekoh ako si blizu so, mogu ti dati posao... ali da krenes na to da oduzmes sebi zivot i ovde kuckas o tome i 300 cuda...bacis me u razmisljanje i ukapiram da sam posao nije problem kod tebe...

moje misljenje
Samo da naglasim-U postu ne pise odustao od borbe za osnovna ljudska prava i zivot nego DA SE ZA NJIH BORIM:hamlet:
By Bombina
Originally posted by Dina

Ma znam da nisi :) Nego ovo sto sam napisala u proslom postu pomislih kad sam procitala tvoj komentar pa napisah misljenje na misljenje... ;)
crkla sam od smeha,kako ste bas slatke
ja razumem,ovaj mladi decko ima vec 18 godina,mora prvo resi ,sa ovim ljudima imati resenje mogu kako ja rekoh "pomalo" i "pomalo" da pomognu,vazno da ce razvijati situaciji,resiti se sa procesom rada

viktorce, da li si iskoristio slobodan divan suncani dan kako bi proveo ?
Korisnikov avatar
By viktorce92
Lep i suncan dan sam proveo sa mislima sta sutra? Zeljom da radim,da idem u skolu i sve ostalo sto je vecini normalno,tako da ni suncan dan nije doneo mnogo radosti.
Prosetao sam sa deckom juce...
tobi bilo to.
Korisnikov avatar
By viktorce92
Dane provodim u trazenju posla i razmisljanju bili oni suncani ili ne a sto se sunca tice mislim da ce me ogrejati tek u septembru ;-)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombina
Originally posted by Dina

crkla sam od smeha,kako ste bas slatke
...
:kiss:

Viktorce,
dobro da si malo prosetao... doci ce vec lepsi dani :sunce:
By commando
KOMERCIJALNA BANKA ,TR205900101231643623

Isao sam jutros....rekli su mi da se taj racun vodi na S.J. pa se nadam da sam uplatio tamo gde treba.
Drzi se Viktorce,izvuci ces se iz ovoga,samo je potrebno vremena.imas podrsku u emotivnom smislu,odavde vidim isto kako i koliko ko moze,te se nadam da ce polako sve doci na svoje mesto.
:angel: :angel:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jel moze biti objasnjeno zasto su nam postovi obrisani? :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
pfff...cekajuci 30min da se smisli prica oko postova koji nisu za bris....lepo :) ne birigamo, uzivanjac i jadno je :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nek brisu ovde koliko hoce, postoji Random Disclosure thread
Korisnikov avatar
By Azdaja
mene sad interesuje sta se desava kad moderatori prekrse pravilnik????? :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
uklone dokaze da su prekrsili pravilnik :radosnice:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nije fer....aj bar objasnjanje uz pravilnik i ja cu biti zadovoljna....

il nek se IZVINE i vrate postove...:)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Mici, obrisani su jer niste bili nezni prema napacenoj dusici bez roditelja i posla, koja visi na chatu i trazi sex, iako zivi sa deckom kojeg puno voli, postuje i tako to. Jos ste i napisali da bi ste, da ste mu decko, zbog toga kosti polomili. To nije bilo cool.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Wilhelmina

Mici, obrisani su jer niste bili nezni prema napacenoj dusici bez roditelja i posla, koja visi na chatu i trazi sex, iako zivi sa deckom kojeg puno voli, postuje i tako to. Jos ste i napisali da bi ste, da ste mu decko, zbog toga kosti polomili. To nije bilo cool.
:lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Wilhelmina

not cool indeed
:iambeeingsarcastic:
Korisnikov avatar
By EnRage
Postovi su obrisani zbog bezrazložnog napadanja. Osim što su bili zlobni i ismijavajući, komentari su bili potpuno nepotrebni.

Ako bi vi nekome lomili kosti zbog pokušaja flerta, ne znam kako biste reagirali da zbog istog razloga netko vama želi lomiti kosti, a znamo da nitko nije savršen.

Je li on tražio sex ili ne, to je njegova stvar, nepotrebno je cijelu raspravu sad odvesti u tom, očito nekima najzanimljivijem smijeru. Svi su sveci i popovi kad treba druge učiti životu..
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!