Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By vademecum
Morao bih ovo da podelim sa nekim,mada sam siguran da ste svakodnevno svedoci iste ili slicne price!

Danas.
Iskljucili mi net(platio poslednji racun a pretposlednji zaboravio)
Krecem u Telekom na Novom Beogradu.da platim prvo racun Posti u Pohorshoj a posle da odnesem racun u Telekom kao dokaz o uplati.
Smor,sta da se radi ali kad je neko zaboravan...tako mu i treba!

Krecem u Postu u Pohorskoj.Kad tamo....
Kao veliko narodno veselje!Oko poste zavija nemo kolo od 250 ljudi!
Saznajem da je danas penzija i odmah odustajem!Krecem u prvu banku nedaleko.Otvorih vrata,unutra manje od 250 ljudi,zagusljivo...kontam i tu penzije.odustajem i tu.
Sledeca banka na 50 metara.Odusevljenje!Banca Intesa!Ispred mene petoro ljudi,Stajem u red.
Tri saltera od kojih samo jedan "radi".Zena mirno prebrojava novac na onom aparatu..frit,frit...tece dvadeseti minut...
Proziva prvog...nastavlja da broji novac....
Lik se zadrzava narednih 15 minuta ispred saltera,ukupno 35 minuta cekam..
U narednih 10 minuta je i njega zavrsila!Nastavlja da broji novac.....
Mi cekamo...
Cuvsi mumlanje proziva sledeceg(fazon:prozvacu sledeceg cisto psiholoski da ostali vide da salter nije prazan)

JA(na glas):SEREM VAM SE U BANKU DVA SATA PAMETNICA BROJI PARE!
Izlazim!

na 100 metara od Intese Rajfhajzen!Oh srece pomislih!
U banci:nigde nikog!
Lik me salje do saltera.Pruzam kroz 20 cm debelo staklo racun za Net i svoju VISA karticu.
Ona:Ne primamo VISA karticu postanske Stedionoce jer nemamo terminal za nju!Podignite kesh na bankomatu pa dodjite!
Ja:zar VISA nije VISA bez obzira na izdavaoca?
Ona:jeste ali mi imamo poseban terminal samo zaq Postansku Stedionicu!
Ja:kakva ste to banka kada ne mogu na Vasem salteru da zavrsim sve nego me terate na bankomat?
Ona:nabacuje nemacki izvestaceno ljubazni osmeh sa primesama korena iz sela nadomak Leskovca!
Podizem novac na bankomatu,vracam se u istu banku,placam konacno racun.provizija 80 dinara!
Ajde..
Vracam se u Telekom,pokazujem polunaspavanom masnom sluzbeniku placen racun.Lik nit romori nit zubori!
Vraca mi racun.Sledeci.
Ja:Kada ce mi biti ukljucen internet?
On:Valjda danas ne znam....ZEVA!!
Odlazim!

Vec izgladneo,prilazim jednom"restoranu" od dasaka sa suberom za pljeskavice.
Ja:Pljeskavicu,molim Vas.
Prodje 3 minuta...posmatram ...U staklenom "izlogu" obasjanom danasnim toplim suncem prilozi sa sasusenim skramama po povrsini...krastavac bez boje,luk od pre 5 dana.
Ja pitam radnicu:Zasto drzite priloge na ovom suncu van rashladne vitrine?
Ona:STA?
Ja:Ne kaze se STA nego MOLIM!?....ponovim pitanje...
Ona:U moj se kraj,izvinite kaze STA,a vi ovdi sto pricate tako mene bas briga!
Ja:A iz kog ste kraja Vi?
Ona:Ja sam iz Vlaskog kraja,gospodine!
Ja:Vlasi su fin i kulturan narod, to nema veze sa krajem iz koga poticete vec sa kucnim vaspitanjem!
Ona:Izvinite,jeste Vi danas nesto nervozni pa se istresate na mene???!!!
Ja:Jesam pomalo nervozan,priznajem,ali ne toliko da bih se svadjao sa Vama!Samo sam Vam postavio pitanje na koje nisam dobio odgovor:Zasto vam lako kvarljivi prilozi stoje van rashladne vitrine?
Ona: Pitajte sefa!
Ona(komentarise sa koleginicom);pa i kod ove dole(kiosk 100 metara nize) prilozi stoje u vitrinu pa se jos niko nije otrovao!!
Ja:A kako Vi znate da se niko nije otrovao?
Ona: Pa valjda bi dosli da se zale!
Ja: Da li vi mislite kao domacica da je to u redu!?
Ona:Nesto od priloga?

:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kad si baksuz teski. :lol:

Zato ja em nemam nikakve veze sa Poshtanskom shtedionicom (ipak je Intesa jedna) em preko neta placam rachune i pojma nemam nit sta su penzioneri nit redovi u banci (jedino idem onda kad treba da uplatim kesh na tekuci)... :D
By vademecum
Zemunac,jel ti citas dogadjaj iz Friteze??
(vrlo je jasno zasto zavrsavas poslove preko neta kad su Vam takve sluzbenice )
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kome vama?
Prichash o shalterushama u Intesi? Izvini, ali ja neprijatna iskustva nikad nisam imao sa njima i to nikako nije razlog zasto sve zavrsavam od kuce.
Chak shta vishe, u zemunskoj ekspozituri u Glavnoj su ekstremno ljubazne, predusretljive i nikako spore. A mushke shalterushe su tek ... :D
A zashto sam pocheo da placam preko neta? Jer je najpametnije. Ne cimam se do centra da bih placao rachune i nemam nikakvih kontakata sa bilo kakvom guzvom. A iskreno nemam ni vremena da se zajebavam po ekspoziturama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tako ti i treba vademecume kad si triper :P
By Hans
Vade mecum. :) Mogao bih romane o kafkijanskim momentima u svom životu da napišem.
By Ulix
Pa dobro, sam si kriv.
Korisnikov avatar
By erkondisn
nista se ovo ne bi desilo da si imao trajni nalog i net bankarstvo...

a oko priloga i pljeskavica, imas sanitarnu pa neka institucije (ne) rade svoj posao :kosa:

mozda ti je ovo znak za promjene... npr... za pocetak - banke :D
By Ulix
Originally posted by erkondisn

a oko priloga i pljeskavica, imas sanitarnu pa neka institucije (ne) rade svoj posao :kosa:

Mislim da je poenta te priče bila da žena nije iz Beograda.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix

A gle čuda nije ni ova iz banke... :seljache:

De se ti vademecum pozabavi malo više svojim vaspitanjem a manje gataj koliko je ko procenata iz sela pored Leskovca...
By vademecum
ouch,idem odmah da se zabavljam kad ti kazes LOL
Korisnikov avatar
By Mahoney
Šta je problem?

Redovi u bankama, poštama, nadrkane šalteruše, bljuzgavi prilozi na kiosku brze hrane?

Sve je to tako jebeno normalno!

Mislim, u Srbiji.

Moja preporuka - plaćaj net redovno i NEMOJ da jedeš na kiosku, sve su to bljuvotine, bile one u rashladnoj vitrini ili ne!

P.S. Kako možeš držati Manuela iz VB na avataru, kad je dečko EM iz neke vukojebine, EM mu je IQ na nivou debila? To me više muči od užeglog krastavca!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pojebi se danas i videćeš da će ti sex popraviti sve!
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol:

Ali hit, ta Intesa kod Pohorske znachi i dalje ima jednog sluzbenika i dva prazna saltera blagajne. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mahoney

Šta je problem?

Redovi u bankama, poštama, nadrkane šalteruše, bljuzgavi prilozi na kiosku brze hrane?

Sve je to tako jebeno normalno!

Mislim, u Srbiji.

Moja preporuka - plaćaj net redovno i NEMOJ da jedeš na kiosku, sve su to bljuvotine, bile one u rashladnoj vitrini ili ne!

:up:
By vademecum
Originally posted by unic0rn

:lol:

Ali hit, ta Intesa kod Pohorske znachi i dalje ima jednog sluzbenika i dva prazna saltera blagajne. :pucaodsmeha:
Hvala Bogu da je neko ukapirao o cemu se radi!!

Bravo Unicorn!
Korisnikov avatar
By niotkuda
Uopšte mi nije jasno kako ti je palo na pamet da jedeš u toj trovačnici, kad su ti Šiš i Pončo bili na dva minuta peške.
I šta si očekivao tamo, da ti dođe customer service manager?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ulix

ni salterusa...nekako izgleda da ljudi koji lose rade svoj posao dobijaju +368 negativnih poena ako to isto ne rade sa beogradskim naglaskom...

poenta price je da nije platio racun i da su ga ceo dan izdrkavali ljudi koji lose rade svoj posao..........shvaceno je to od pocetka......
Korisnikov avatar
By gorilica
Jbg, nije ti pomoglo to shto si bio nadrkan.
Da si imao drugaciji pristup, mozda je prica mogla da ima i drugaciji kraj.
Tolerancija i stalozenost su kljucne reci. Ako u startu krnes na nekog sa kritikama i neprijateljstvom, ne mozes ni ocekivati da ti ruku ljubi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!