- 23 Mar 2011, 10:57
Sa stalnim partnerom mogu bit' i uni, sa svima ostalim isključivo aktivna bez mogućnosti da bude drugačije.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Galatejaja sam imala utisak da je baš obrnuto (sa tim aktivuša i pasivuša)
Ne mislim ja da je pasivnost slabost, samo sam primetila da nije redak slučaj da se ljudi stide da kažu da su pasivni. Uzgred, još nisam čula da neko koristi izraz aktivuša kao pežorativan dok sa pasivušom nije slučaj.
Originally posted by Hys.
Meni je kod muskaraca uska.
Ali bih htela doista da mi se to lepo definise na sta se misli pa da i odgovorim.
Originally posted by Galatejaznači ako sam dobro skontala, ovako grubo da izložim, imamo dva skupa delova ženskog tela (+ poneko pomogalo), npr. {prsti, jezik, strap,...} i {genitalni delovi tela tela}, i onda uparimo dva elementa, i ukoliko je jedan od tih dva iz jednog skupa a drugi iz drugog skupa - podela (mi) je jasna.
Ako ti je podela kod muškaraca jasnija napravi paralelu (sa transferom rupe ) sa dve žene. Jedna obljubljuje, a druga 'prima'. Nadam se da sam bar malo jasnije. Većina devojaka je uni, ali ipak neka od te dve uloge više prija.
Originally posted by emo_haos_
znači ako sam dobro skontala, ovako grubo da izložim, imamo dva skupa delova ženskog tela (+ poneko pomogalo), npr. {prsti, jezik, strap,...} i {genitalni delovi tela tela}, i onda uparimo dva elementa, i ukoliko je jedan od tih dva iz jednog skupa a drugi iz drugog skupa - podela (mi) je jasna.
Originally posted by Orlando the Ladyznači, sa mnom si bila aktivna?
U fantazijama? Iskljucivo aktivna.
Originally posted by emo_haos_ma ti skupovi, kao i sva matematika, na kraju krajeva, su cista simplifikacija
znači ako sam dobro skontala, ovako grubo da izložim, imamo dva skupa delova ženskog tela (+ poneko pomogalo), npr. {prsti, jezik, strap,...} i {genitalni delovi tela tela}, i onda uparimo dva elementa, i ukoliko je jedan od tih dva iz jednog skupa a drugi iz drugog skupa - podela (mi) je jasna.
Originally posted by IriSznaci jesam.
Originally posted by bas bleuKoja je razlika između obične pasivuše i tetka pasivuše?
s tim sto nema sanse da budem jebena tetka pasivusa
Originally posted by Galateja
Šta mislite, da li uloga u seksu govori nešto o ličnosti?
Originally posted by Galatejaa zar stvarno mislis da ne govori?
Šta mislite, da li uloga u seksu govori nešto o ličnosti?
Originally posted by WilhelminaE, to sam cekala
Bilo bi mi jako smoreno da uvek samo lezim ili da uvek ja budem on top.
Originally posted by Hys.Pa, ne... Mislim, mogu ja da budem i aktivna i penetrirana... ili da samo lezim i penetriram... Mozda malo masim temu, izgleda da se ovde radi o odnosu davacica/primacica... or not...
Originally posted by WilhelminaE, to sam cekala
Bilo bi mi jako smoreno da uvek samo lezim ili da uvek ja budem on top.
To nije samo lezim, koliko sam shvatila definiciju (na kojoj sam insistirala) vec "samo ja bivam penetrirana".
Originally posted by Orlando the Ladyi i i?
Originally posted by IriSznaci jesam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!