- 21 Mar 2011, 17:38
Otvorio sam taj devizni racun danas zbog kolicine osetljivih podataka koje moram da dam necu objavljivati to javno nego 2u2...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FerdiePosto se donose proizvoljni zakljucci...
Pa tako je pisao u početku...Dečko mu živi sa majkom, i samo je pitanje kad će morati da ode...I da je dečko pomalo netrpeljiv prema njemu...
Originally posted by DinaTako je
Viktorce,
ovi ljudi koji su ti se javili iz inostranstva nisu homofobi ili nesto slicno, a mislim da ce ti i Paki potvrditi tako da - otvaraj devizni racun i posalji podatke sto pre da ti i parice sto pre stignu
Originally posted by crni90Ma kolika krivica bila...ako je ovo jedino resenje pri kojem neko moze da pribegne onda sam bez komentara...
Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...
Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!
Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Originally posted by Andjeo_Sa_Greškomod bivseg ne bi ni ocekivao vise,krivice ima mnogo u meni ali imas je i ti bar malo...
Originally posted by crni90Ma kolika krivica bila...ako je ovo jedino resenje pri kojem neko moze da pribegne onda sam bez komentara...
Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...
Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!
Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Moja topla preporuka svima kojima bilo ko nesto zucne da odmah urade istu stvar....
Originally posted by viktorce92super! pošalji meni jedan, deder.
Otvorio sam taj devizni racun danas zbog kolicine osetljivih podataka koje moram da dam necu objavljivati to javno nego 2u2...
Originally posted by viktorce92Iz kog revolta?
jer sam iz revolta otisao tamo.
Originally posted by Lepa Krepa
mislim da bi bilo dobro da se okaneš dokazivanja bilo čega i odgovaranja bilo kome ko ti ovde postavlja glupa pitanja. ko do sad nije skontao u kakvoj si situaciji, ne mora ni da skonta. umesto toga, bilo bi puno korisnije da se koncentrišeš na stvari koje ti, koliko-toliko, mogu pomoći da prebrodiš ovo što ti se sad dešava.
Originally posted by Lepa Krepa
za početak, pošalji te podatke ljudima koji žele da ti pošalju novce (umesto što se prepisuješ sa dokonim svetom).
Originally posted by J...Slazem se...od kako sam krenuo da odgovaram na to-veza mi je krenula nizbrdo a trudim se da je ne izgubim jer ga volim,znam da i on mene voli...ali kada neke stvari procitas ovde to ume dvosmisleno da se i pogresno shvati...i dolazi do problema
Viktorce, nema potrebe da ovde odgovaras na pitanja vezana za tvog decka i da se opravdavas. Neke stvari treba drzati za sebe.
Originally posted by viktorce92Viktorce,
Originally posted by J...Slazem se...od kako sam krenuo da odgovaram na to-veza mi je krenula nizbrdo a trudim se da je ne izgubim jer ga volim,znam da i on mene voli...ali kada neke stvari procitas ovde to ume dvosmisleno da se i pogresno shvati...i dolazi do problema
Viktorce, nema potrebe da ovde odgovaras na pitanja vezana za tvog decka i da se opravdavas. Neke stvari treba drzati za sebe.
Originally posted by KorvinOdAmberaLepo je sto ima ljudi koji zele i mogu da pomognu drugima jer ce ti isti jednog dana pomoci nekom drugom,veliki pozdrav za BiH
Originally posted by kyrgyzSvugde je tako i to apsolutno nema veze sa sexualnom orjentacijom...tako je i u str8 svetu i svugde u Srbiji pa i dalje,ne treba marginalizovati i dodatno osudjivati vec dovoljno osudjenu gay populaciju:cvetduga:
Pederi su svuda isti i na virtuelnom i na realnom planu....
Jedni hoce da ti pomognu, a drugi da te sjebu sto pre....
Originally posted by Pakida,slazem se ..ovi ljudi mogu pomalo i pomalo da pomognu,pa ces nadjes kasnije posao,racunaj za njima..mlad si,izdrzi se,snaci ces neki poslic
Originally posted by DinaTako je
Viktorce,
ovi ljudi koji su ti se javili iz inostranstva nisu homofobi ili nesto slicno, a mislim da ce ti i Paki potvrditi tako da - otvaraj devizni racun i posalji podatke sto pre da ti i parice sto pre stignu
Originally posted by viktorce92odlicno! ako ce da prime, pa onda radi,budi vredan,pozitivan i nasmejan:kolo:
pare su stigle,puno vam hvala :-) danas sam zvao jedan kafic u vezi posla-rekli su da ce me pozvati ,nadam se da ce me primiti na posao to bi mi mnogo pomoglo:wink2:
Originally posted by CokoladnaBananicaSada sam je video kada sam procitao tvoj post ovde...Nisam je bio video posto mi je bilo stiglo dosta poruka pa je moguce da sam prevideo....
ok, zasto je viktor iskulirao moj u2u?
Originally posted by blenta'si pitao da li možeš da uplatiš u dolarima, a da se isplati u eurima? kontam da to ne bi trebalo da bude problem.
ja cu resiti za dva tri dana max
jebu me u banci ko kretena
nece da menjau dolare u eure
Originally posted by Lepa Kreparesio sam pre dva dana
Originally posted by blenta'si pitao da li možeš da uplatiš u dolarima, a da se isplati u eurima? kontam da to ne bi trebalo da bude problem.
ja cu resiti za dva tri dana max
jebu me u banci ko kretena
nece da menjau dolare u eure
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!