Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Ih, ja bio par puta u BP, ali nikad nisam isao po klubevima. :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
bejah par puta, pre par godina...ne znam kakve su im sad cene :lol:

vise volim nihove str8 restorane i kafane, mjuza, 'rana... :)

a sto ne pogledas neki njihov sajt za gay prvod? :)
Korisnikov avatar
By Mahoney
Pošto sam na samom severu zemlje, Budimpešta mi je najbliža svetska metropola, pa sam često tamo, između ostalog i radi gay provoda.

Moj zaključak je da je gay ponuda toliko jadna, da bolje da sam išao u... recimo Leposavić da tražim malo zabave i vrelih frajera.

Pre bi ih našao!

:usamljen:

Nadaleko poznata gay sauna Magnum je ofucano, vlažno mesto u kome se šetkaju gologuze deke i poneki klinac, meni se gadilo kafu da popijem.
Obišao sam par gay klubova za koje je beogradski X (mračan, skučen i bedan) najveća i najluksuznija diskoteka na svetu.

I toliko o Budimpešti!

:jutro:
Korisnikov avatar
By Marvin
Naopako! Nije valjda tako!

Ajde neko brzo da preporuči nešto lepo!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne, ne, Marvi. Nisi shvatio. :nono:

Mahoney nam prenosi utiske iz Ugande. :yes:

:wundy:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Mahoney, ne lupetaj. Budimpesta koliko je fakat jadna za lezbe, toliko je jedno vrlo veselo mesto za gej muskarce u ovom delu sveta.

Evo nekoliko tipova. Sto se mejnstrim gej klabinga tice, tu je klub Alter Ego. Mejnstrim mejnstrima, sto ce reci da je ulaz posle ponoci 1500 ft (oko 500 dinara), a pivo recimo oko 200 dinara. Obavezni deo veceri je dreg nastup, uglavnom pocne malo posle ponoci i traje ne vise od pola sata i ume da bude vrlo zabavan, a muzika je Lady Gaga i Madona i tako u krug, recimo. Klub je u Nagymezo ulici, a u tom kvartu ima jos brdo lokala u koje je zgodno skoknuti.
E sad, malo nize u toj ulici je bio i klub Revans, ali ne znam da li i dalje radi, koncept je bio slicni kao u Alter Egu, a tu sam dozivela da gledam i kako budimpestanska drag queen izvodi Karleusu jos pre dve godine.

Sto se seksa tice, tu je klub Coxx, Dohany ulica 38, zenama nije dozvoljen pristup. Imaju i sajt na netu.

Preporucuje se svima nekako i Action bar, u koji sam samo uspela da privirim jer isto ne pustaju zene, to je u Magyar ulici kod Kalvin Tera.

E sad, od mene licno, preporuka za opijanje u sitne sate je kafic Funny Carrot, koji drzi draga matora tetka Lola, to je Szep utca, na pocetku je, blizu ugla sa Kossuth LAjos utcom. Pivo toceno oko 200 dinara, isto su malo vise cene, ali cesto ume da radi i do 7 ujutru.

Druga preporuka od mene licno su Brutko Disko zurke. Ili Bad taste, to dodje neka fransiza. Desavaju se jednom mesecno uglavnom, to je zapravo budimpestanski pandan loud and queeru.

Sto se cena tice, za mrvu su vise nego ovde generalno. Toliko za sada, moram da idem, a ako treba jos nesto slobodno javite.
Korisnikov avatar
By spliff
coxx
action bar (live show fridays)
saune 69 i magnum
Korisnikov avatar
By mOwbid
Basszuskulcs club -http://www.facebook.com/pages/Basszusku ... 1691774747

Alter Ego Bar & Lounge -http://www.alteregoclub.hu/alteregoclub.html

Adonis Club -http://www.facebook.com/pages/Adonis-Cl ... 111?v=info // http://www.adonisclub.eu

Juicy i Liberty -monthly parties

X-Caffe Coctail@drinkbar -http://www.xcaffe.info

Café Eklektika, Ösztrosokk (les)

Action Bar (with back room) Open: 21.00-05.00 every day

Pocok klub !!! (http://www.gay.hu/mailman/listinfo/pocok)

Coxx bar -http://www.coxx.hu/

Habroló Bar / Funny Carrot (Szép utca 1 (blizu Ferenciek Tere))

Mystery Bar -http://www.mysterybar.hu/

Cafe - (Dessewffy (Dezefi) u. 30., VI.k blizu Octogona)

Bolondora Cafe -www.bolondora.hu
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Budimpesta je skroz ok za gay provod :)
Preporucujem club-diskoteku Aler Ego i club Capella stim sto Alter Ego je jedini stalno krcat i naj aktuelniji a i usluga im je na nivou kao i sam ambijent kluba ima jos jedan novi klub nedavno otvoren ali taj prilikom moje nedavne vikend posete nisam stigao da posetim...cene su isto ok manje vise na nivou Beograda (hint kada dodjes u Pestu nemoj samo menjati eure za forinte u menjacnicama Western Union jer ces dobiti 30% manji kurs) :(

Ako te zanima muski striptiz i to full strip :giggle: odes u Action Bar...aktuelni su jos i sex i fetish klubovi poput tog Coxxa i imas i dve gay saune ali tamo ti zalaze samo osobe sumnjivog morala :lol:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Haha, hvala vam ljudi, bacam se na istrazivanje. Hteo sam ovako da cujem utiske iz prve ruke, sta valja a sta ne, jer preko neta bas i ne mogu da zakljucim da li su klubovi dobri/poseceni ili ne. :)

U gej saune i neka promiskuitetna (ju) mesta necu da idem, idem samo u neke mejnstrim klubove sa dobrom djuskom. :D

Hvala jos jednom. Ako neko jos ima da pomene neko mesto na kome je bio i utiske koje je poneo odatle, neka to ucini. :)
By Ulix
Originally posted by mOwbid

Café Eklektika

A ovo mesto je savršeno! Jedan od mojih omiljenih kafića u Budimpešti. :love:

S tim da nije strogo gej kafić, mešani su gosti.
By vademecum
Ko voli karanje u autu ima i to!

Coxx Club....original photo!

Slika
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by olga_diktator

Mahoney, ne lupetaj. Budimpesta koliko je fakat jadna za lezbe, toliko je jedno vrlo veselo mesto za gej muskarce u ovom delu sveta.
Šta bre lupetam?

Samo kažem svoje impresije.

Evo, slike sa zvaničnog sajta izvikanog Action bara. A slika govori hiljadu reči.
Meni je OVO o.d.v.r.a.t.n.o!

Ja drugačije zamišljam gay provod!

Slika

:rumtea:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj papagaj gore...samo što ne progovori.

Leptiri isto.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Mars

Ovaj papagaj gore...samo što ne progovori.

Leptiri isto.
Inače tih ukrasa nema tokom godine.
Ovo je povodom novogodišnjih blagdana.

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By Azdaja
idem u budimpestu za 4-5h...obicEmo neki kafic :nokti:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Mahoney

Pošto sam na samom severu zemlje, Budimpešta mi je najbliža svetska metropola, pa sam često tamo, između ostalog i radi gay provoda.

Moj zaključak je da je gay ponuda toliko jadna, da bolje da sam išao u... recimo Leposavić da tražim malo zabave i vrelih frajera.

Pre bi ih našao!

:usamljen:

Nadaleko poznata gay sauna Magnum je ofucano, vlažno mesto u kome se šetkaju gologuze deke i poneki klinac, meni se gadilo kafu da popijem.
Obišao sam par gay klubova za koje je beogradski X (mračan, skučen i bedan) najveća i najluksuznija diskoteka na svetu.

I toliko o Budimpešti!

:jutro:
:lol: :lol:

Čovek bi stvarno više očekivao od njih. Onoliki sjaj...Ali eto... :nope:
Korisnikov avatar
By kobra77
Posto sam se sveze vratio iz budimpeste, da dam par svojih impresija!

1.Povratna karta vozom 26e. Ne moze jeftinije! :) samo ako je SEZONA, isprsite se i za reyervaciju sedista 3e u 1 pravcu. Ortak i ja smo isli na vikend 11-13.03. i na samoj stanici su nam rekli da nam ne treba reyervacija. imali smo kupe za nas u oba pravca. a grejanje je bilo tako, da smo dryali otvoren prozor sve vreme! (ovo je bukvalno tako, ali zavisi kakav vas vagon zadesi. Vozovi idu 3x dnevno do bp.

2.u madjarsku i ostatak EU je dozvoljeno da se unese po 2 KUTIJE(PAKLICE) CIGARETA po osobi! OBRATITE PAZNJU ILI DOBRO SAKRIJTE! PRETRESAJU TORBE!

3.ZA smestaj smo ekstra prosli: iznajmili smo stan na BLAHA LUJZA TER (Sto je kao da smo bili u cara Dusana na dorcolu) od 60m2 za 36e za 2 noci. to je 9e/osobi/noc sto je EKSTRA POVOLJNO! STAN IMA SVE! ukljucujuci i PC sa NETom, a dobili smo i PAPUCE!!!! EJ! Agencija je friendly , cak se i na romeu reklamira! :)

4. u saune nismo isli, tako da tu ne mogu da vam pomognrem.

5.sto se klubova tice, nemojte da ocekujete DISCOTEKE vec KLUBOVE, da se ne biste razocarali. navodno njihov najnoviji i najbolji klub ADONIS taj vikend nije radio, ali smo zato posetili ALTER EGO i CAPELLU.

6.ALTER EGO je fini klubic sa DRAG QUEEN programom i malim plesnim podiumom. mada se glavna zbivanja desavaju oko sankova (3) i u LOUNGE-u. fina moderna muzika bez elektro primesa, mada pretpostavljam da je daily razlicita. ufur je bio 1500for, gardaroba 200, veliko toceno pivo 600for. OCENA 6/10

7.CAPELLA je slatki klubic na nekoliko nivoa. centralni deo zauzima pozornica sa DRAG QUEEN show, iz 2 china, a u medjuvremenu se moze igrati na 2 manja podijuma (2 odvojene prostorije/ 2 DJ) nekoliko sankova ili kulirati u pokusaju da se snadjes gde koje stepenice vode! PRAVI MALI LAVIRINT! :) OCENA 7/10

8.MADJARI SLABO DIVANE ENGLESKI! makar oni koje smo mi upoznavali, stoga ili naucite par kljucnih recenica na madjarskom ili povedite nekoga da vam prevodi! jer od ljubomornih madjarskih tetki , ruznih drugarica onih slatkih, tesko da ce biti neke vajde!!! ne znam dal postoji POCKET TRANSLATER za madjarski, ali ako postoji, MORATE GA NABAVITI!

sve u svemu, cene kao u bg, a overili ste svoj novi pasos! :) ali daleko je to jos od EVROPE i sto se tice gay zivota, ali su i cene srazmernije nashima!

ali nije lose da se pobegne od srpske svakodnevice, za relativno malo para :) sve u svemu nas 2 smo za 150e suma sumarum bili od petka do ponedeljka sa svim troskovima :)

ako treba neka info , stojim vam na raspolaganju!

POZ!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!