Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By viktorce92
Otvorio sam taj devizni racun danas zbog kolicine osetljivih podataka koje moram da dam necu objavljivati to javno nego 2u2...
Korisnikov avatar
By Andjeo_Sa_Greškom
Originally posted by Ferdie

Pa tako je pisao u početku...Dečko mu živi sa majkom, i samo je pitanje kad će morati da ode...I da je dečko pomalo netrpeljiv prema njemu...
Posto se donose proizvoljni zakljucci...

* Decko ne zivi sa majkom jer da zivi ne bi mogao k'o 'ajduka da ga krije toliko dugo u stanu i prijavi ga na svoju adresu.

* Sto se tice netrpeljivosti....da decko bilo koje druge osobe ovde ode da chatuje pisuci da je "uni" i slicno,iznosi ovo ili ono...ovde ili bilo gde...a da decko to sazna citajuci ovaj forum ovde...stvarno bih se zapitao-kako bi ste vi reagovali.

* Da je izbacen iz stana...odakle bi tako bez para sada pisao ovde...

Prema tome-molim bez proizvoljnih misljenja i pogresnih zakljucaka jer nekim komentarima kao i njegovim-bolje mu nece biti sigurno.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Dina

Viktorce,
ovi ljudi koji su ti se javili iz inostranstva nisu homofobi ili nesto slicno, a mislim da ce ti i Paki potvrditi tako da - otvaraj devizni racun i posalji podatke sto pre da ti i parice sto pre stignu :)
Tako je :)
Korisnikov avatar
By Andjeo_Sa_Greškom
Originally posted by crni90

Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...

Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!

Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Ma kolika krivica bila...ako je ovo jedino resenje pri kojem neko moze da pribegne onda sam bez komentara...
Moja topla preporuka svima kojima bilo ko nesto zucne da odmah urade istu stvar.... :trep: :trep: :trep:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by Andjeo_Sa_Greškom
Originally posted by crni90

Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...

Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!

Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Ma kolika krivica bila...ako je ovo jedino resenje pri kojem neko moze da pribegne onda sam bez komentara...
Moja topla preporuka svima kojima bilo ko nesto zucne da odmah urade istu stvar.... :trep: :trep: :trep:
od bivseg ne bi ni ocekivao vise,krivice ima mnogo u meni ali imas je i ti bar malo...
najradije bih otisao odavde sto pre...jer postaje nesnosno.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Andjeo_Sa_Greškom je decko viktorce92-ov?
Korisnikov avatar
By viktorce92
PRVO DA NAGLASIM DA OVAJ POST NIJE Ami G Show i da se malo prestane sa njom,dovoljno sam je sam iskmplikovao...jedva sam se pomirio sa deckom i voleo bih tako i da ostane...
unapred zahvalan

PS>Svestan sam da sam poceo i time napravio veliku gresku,pre svega sa onim chat-om koji je Crni objavio ovde,jer sam iz revolta otisao tamo.Postoje drugi nacini da se to resi,ja sam izabrao taj i onda sam snosio posledice...

Ovaj post je otvoren da bih pokusao da pomognem sebi a pretvorio se u raspravu o mom decku...i kada je on to video-naljutio se...
By J...
Viktorce, nema potrebe da ovde odgovaras na pitanja vezana za tvog decka i da se opravdavas. Neke stvari treba drzati za sebe.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
osećam potrebu da ponovim ovo:
Originally posted by Lepa Krepa

mislim da bi bilo dobro da se okaneš dokazivanja bilo čega i odgovaranja bilo kome ko ti ovde postavlja glupa pitanja. ko do sad nije skontao u kakvoj si situaciji, ne mora ni da skonta. umesto toga, bilo bi puno korisnije da se koncentrišeš na stvari koje ti, koliko-toliko, mogu pomoći da prebrodiš ovo što ti se sad dešava.

i editujem ovo:

Originally posted by Lepa Krepa

za početak, pošalji te podatke ljudima koji žele da ti pošalju novce (umesto što se prepisuješ sa dokonim svetom). :)
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by J...

Viktorce, nema potrebe da ovde odgovaras na pitanja vezana za tvog decka i da se opravdavas. Neke stvari treba drzati za sebe.
Slazem se...od kako sam krenuo da odgovaram na to-veza mi je krenula nizbrdo a trudim se da je ne izgubim jer ga volim,znam da i on mene voli...ali kada neke stvari procitas ovde to ume dvosmisleno da se i pogresno shvati...i dolazi do problema :( :(
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Pederi su svuda isti i na virtuelnom i na realnom planu....

Jedni hoce da ti pomognu, a drugi da te sjebu sto pre....
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by viktorce92
Originally posted by J...

Slazem se...od kako sam krenuo da odgovaram na to-veza mi je krenula nizbrdo a trudim se da je ne izgubim jer ga volim,znam da i on mene voli...ali kada neke stvari procitas ovde to ume dvosmisleno da se i pogresno shvati...i dolazi do problema :( :(
Viktorce,
u pravu su J... i Lepa Krepa... forum je mesto gde ima raznih ljudi te moras da zauzmes neki stav. Ali i te reakcije govore koliko si mlad, ima vremena za ucenje o ljudima...

Loni je sad otisao da ti uplati nase parice... Nadam se da cemo naaajzaad uplatiti, ovo je treci put da ide... :fige: Nije to neki novac, ali kad se skupi sa drugim uplatama nadam se da ces moci za nesto da iskoristis. :)
Korisnikov avatar
By viktorce92
Da ima vremena puno toga da shvatim...nisam bas uzdrzan i znam iz besa da napravim nedopustive greske ali toga vise nema i nece ni biti. -.- -.-
sto se novca tice-nadam se da ce biti ali valjda ce me neko vec jednom primiti na posao,sutra opet idem da vidim za jos jedno radno mesto pa sta bude...
Korisnikov avatar
By Dina
Srecno Viktorce :fige:

Mi uplatismo parice juce, Loni rece da ce ti javiti na u2u ali ga ne pitah da li je to i ucinio...

Svakako neka pomoc je privremeno resenje a pravo da pronadjes posao... Nadam se da ces uspeti vec ovaj put.
Korisnikov avatar
By viktorce92
pare su stigle,puno vam hvala :-) danas sam zvao jedan kafic u vezi posla-rekli su da ce me pozvati ,nadam se da ce me primiti na posao to bi mi mnogo pomoglo:wink2: :wink2: :wink2:
Korisnikov avatar
By blenta
ja cu resiti za dva tri dana max
jebu me u banci ko kretena
nece da menjau dolare u eure
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by kyrgyz

Pederi su svuda isti i na virtuelnom i na realnom planu....

Jedni hoce da ti pomognu, a drugi da te sjebu sto pre....
Svugde je tako i to apsolutno nema veze sa sexualnom orjentacijom...tako je i u str8 svetu i svugde u Srbiji pa i dalje,ne treba marginalizovati i dodatno osudjivati vec dovoljno osudjenu gay populaciju:cvetduga:
barem mi unutar nje nemoramo sami sebe da krivimo i osudjujemo jer nikada necemo biti prihvaceni ukoliko imamo prema sebi samima takav stav.
By Bombina
Originally posted by Paki
Originally posted by Dina

Viktorce,
ovi ljudi koji su ti se javili iz inostranstva nisu homofobi ili nesto slicno, a mislim da ce ti i Paki potvrditi tako da - otvaraj devizni racun i posalji podatke sto pre da ti i parice sto pre stignu :)
Tako je :)
da,slazem se ..ovi ljudi mogu pomalo i pomalo da pomognu,pa ces nadjes kasnije posao,racunaj za njima..mlad si,izdrzi se,snaci ces neki poslic
By Bombina
Originally posted by viktorce92

pare su stigle,puno vam hvala :-) danas sam zvao jedan kafic u vezi posla-rekli su da ce me pozvati ,nadam se da ce me primiti na posao to bi mi mnogo pomoglo:wink2: :wink2: :wink2:
odlicno! ako ce da prime, pa onda radi,budi vredan,pozitivan i nasmejan:kolo:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by CokoladnaBananica

ok, zasto je viktor iskulirao moj u2u? :neznam:
Sada sam je video kada sam procitao tvoj post ovde...Nisam je bio video posto mi je bilo stiglo dosta poruka pa je moguce da sam prevideo....
Odgovorio sam ti...
Veliki pozdrav za tebe i hvala ti puno na podrsci!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by blenta

ja cu resiti za dva tri dana max
jebu me u banci ko kretena
nece da menjau dolare u eure
:teletabisi:
'si pitao da li možeš da uplatiš u dolarima, a da se isplati u eurima? kontam da to ne bi trebalo da bude problem.
Korisnikov avatar
By spliff
postoje posebni swift rachuni za evre i dolare
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!