Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Elem, dok me je Wilhelmina cupkala u krilu, diskutovali smo o odnosu seksualne orijentacije i pedantnosti (ispravka jer sam izbezumljen - urednosti i preterane cistoce)
Mislite li da homoseksualna orijentacija nuzno zahteva i pedantnost, tj. da je svaki peder ujedno i pedantan ili ne?

Diskutujte.....

:mete:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ne mora da znači. Znam pedere koji su vrlo aljkavi.
Korisnikov avatar
By Mage
Ko te je to slagao da su svi pederi pedantni? Veću glupost nisam čuo. Aljkav sam da aljkaviji ne mogu biti.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja ne kazem da jesu...tvrdim da su neki izuzetno aljkavi samo me zanimalo sta mislite o tome
By alexandermagic
Homoseksualna orijentacija ne podrazumjeva obavezno i pedantnost, naravno.

Ja jesam vrlo pedantan i neuredne osobe me iritiraju. :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
....pedantnost ti nije dobro odabran termin.

:palacinke:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prvo sto mi palo na pamet

jedva sam i iskucao pravilno jer me je drmusala jako
By Sixto
Ovde su svi naravno pedantni, za razliku od statistike! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... mislim da bih bio prosječno pedantan i uredan aboridžin... :kopanos:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by haemoglobin87

Elem, dok me je Wilhelmina cupkala u krilu, diskutovali smo o odnosu seksualne orijentacije i pedantnosti..
Mislite li da homoseksualna orijentacija nuzno zahteva i pedantnost, tj. da je svaki peder ujedno i pedantan ili ne?

Diskutujte.....

nego, zasto je tebe Wilhelima cupkala u krilu? :glupan:
Korisnikov avatar
By Madonna
lepim slinu ispod stola upravo.
šalim se.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne vidim korelaciju, niti uzrocno-posledicnu vezu. :)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Null

lepim slinu ispod stola upravo.
šalim se.
:smeh:

Nisam bas nesto pedantan - pazim na higijenu, ali ne na nered u sobi, raspored knjiga i odece, rukopis i te stvari.
Korisnikov avatar
By Tungi
Bas naprotiv.Uglavnom sam aljkave upoznavao.

Ja nisam medju njima:kosa:

I srecu sam opr'o.
Korisnikov avatar
By Gabriel
haemo je toliko pedantan da mi se vrti u glavi...samo zuji po stanu i brise... a korake mu necujem, te na jednoj strani stana te na drugoj... aaaa :kiss:
By Hans
Ovaj je bogme vrlo pedantan. :) Hans is the name.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne mora da znaci. Znam neke pedere koji su vrlo pedantni.
Korisnikov avatar
By m..

Elem, dok me je Wilhelmina cupkala u krilu, diskutovali smo o odnosu seksualne orijentacije i pedantnosti (ispravka jer sam izbezumljen - urednosti i preterane cistoce)

Diskutujte.....

Jok. neki jesu neki nisu. znam i one koje moras da sprecavas da glancaju po kucama (krenu sami nesvesni sta rade) i neke koji gaje peniciline po casama. prvih je doduse znatno vise.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Torry

Elem, dok me je Wilhelmina cupkala u krilu, diskutovali smo o odnosu seksualne orijentacije i pedantnosti..

Diskutujte.....

nego, zasto je tebe Wilhelima cupkala u krilu? :glupan:
radi joj materinski instinkt, a on je bio najblize detetu sto ima u svojoj blizini.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima ona tema o cimerima i cimerisanju...zajedničkom stanovanju, pa je tamo bilo zanimljivih primera.
Korisnikov avatar
By Srklet
ako cemo o stereotipima te vrste, meni se vise cini da pederi imaju problema s orijentacijom u prostoru.
ili je to specifican problem pedera s kojima se ja druzim, ali ti ljudi se znaju izgubiti unutar jedne ravne ulice. :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nemam nikakav problem sa orjentacijom u prostoru. A često se dešavalo (X-files music) da i na najnepoznatijim terenima na neku čistu sreću nadjem šta mi treba bez da ikog pitam.

Jedino patim od manjka orjentacije kad sam vođeno lice pa se opustim i ne prate gde me vode (voze), ali pošto znam da mi je to falinka, gledam da obratim pažnju na to....nekad, kad se setim...

Inače je moja mama POTPUNI peder, orjentacija u prostoru joj je minus beskonačno (jedino može da se kreće izmedju dve tačke ako postoji optička vidljivost između njih - govorim o nepoznatim terenima, naravno), a pri pogledu na mapu ili plan grada (po njenom tvrđenju) joj se zavrti u glavi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!