Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ovde da dodjem da se skenjam jos vise :sigh:
Nit imam zenu, nit kucu iz snova :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Slika

rekoste "iz snova" :love:

ona i ja i gljive i trava
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
sa devojkom iz snova, kuca je manje bitna, mada bilo bi lepo da bude negde pored mora... recimo :camac:
Korisnikov avatar
By sofia
Nisam bas nasla savrsenu po svom ukusu, trebalo bi da ima vise maslinjaka i cetinarskih suma, a manje drugih kuca u okolini. :)
Korisnikov avatar
By castor
ma mozes se suncati gola
nema visokih komsija blizu
By Kragi
Ovih dana razmisljam o tome. Mnogo!
Znam samo da nemam ni para a ni zelju za nekom ogromnom kucom.
Minimalisticka a topla sa pasivnim koriscenjem solarne energije i generalno da cela bude u eco-green fazonu. Ravan krov i jedan nivo se podrazumeva kao i drvo (ali ne brvnara fazon :smeh: vec modernija interpretacija) i jako flexibilan enterijer koji bi mogao da se menja i samo mokri cvor da bude fixni. :D
Nisam umetnik, ali sam imao neku inspiraciju u lego kockicama, namestaj koji bi se lako slagao, sastavljao u cilju dobijanja razliciitih ambijenata. :D Sve ovo u saradnji sa 'drugom' koji je arhitekta i koji ima zadatak da to uoblici i definise uz moje veliko ucesce :D
... pa se nadam da za godinu i po, dve zavrsim i to i negde realizujem neke svoje 'decacke' snove :)
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by castor

ma mozes se suncati gola
Hm, a ono gradiliste u pozadini? Ko zna sta ce tamo da nikne!

Ako jos kuca ima strmi prilaz do mora, proglasiti indijansko groblje ispod gradilista i polozi kaparu. Za masline ne brini donosim ih na useljenje ;)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jeste, jos i tome da mislim :lol: I bolje stan nego kuca, zbog prasine...al bolje kuca nego stan zbog bazena, zivotinja...i prostora da mi se deca igraju... :nope: dilema do dileme...:lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
E, sad ozbiljno. Kuca iz snova bi mi bila ona koju sam kupila zajedno sa zenom, od para koje smo same zaradile...a ne da mi mamica i tatica daju. :love:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by harlequin
Originally posted by castor

ma mozes se suncati gola
Hm, a ono gradiliste u pozadini? Ko zna sta ce tamo da nikne!

Ako jos kuca ima strmi prilaz do mora, proglasiti indijansko groblje ispod gradilista i polozi kaparu. Za masline ne brini donosim ih na useljenje ;)
pa tu ce biti moja nova gajba, sta se pravis blesava :P
ja cu martini :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!