Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Viktore verujem da ti je jako teško, ali čak i ako ponekad deluje da nema izlaza, nađe se rešenje. Nismo mi ljudi baš toliko krhki koliko misliš. Umemo svašta da preživimo. Moja sestra je recimo rođena bez ruku i na svakom koraku u životu su je saplitali, podmetali joj i otežavali joj kao da sama činjenica da je invalid nije dovoljna... Ali evo je, bori se za svoje pravo da živi. Mislili su da ni osnovnu neće završiti, ali evo je sad završava fakultet i počinje da radi kao web dizajner. Mislili su da neće moći ni da piše, al' evo je piše LEVOM NOGOM lepše nego 90% ljudi rukom. Kucka poruke, radi na kompjuteru, vozi se sama u busu, češlja, šminka, slika, jede, kupa, izlazi itd itd. Da čovek ne poveruje! Sve ono što ja i ti uzimamo zdravo za gotovo ona je morala krvavo da se bori da savlada. Imala je i periode kad je bila depresivna i suicidna, pogotovo za vreme puberteta kao i ti, ali da je vidiš sada: uspešna, jaka i ne da se ;)

Hteo sam samo da ti dam primer da vidiš da ljudi mogu naći rešenje, čak i ako izgleda nemoguće. Biće bolje veruj mi, samo ostani sebi veran :mazi: :hug:
By J...
viktorce, podrska i od mene. ne znam drugo sta da kazem...
Korisnikov avatar
By viktorce92
Svako joj cast...Da znam da postoje mnogi koji su se borili i bilu u gorim sitacijama od mene ali isti tako znam da svega 14% prezivi...Mnoge stvari koje vecina ljudi uzima zdravo za gotovo meni su nedostupne...mnogo sam dukacak put presao za svojih 18 godina,mnogo se namucio,godine su vec prosle od kako se borim za neke prilicno normalne stvari...Sada se borim za najprstiju egzistenciju i skolu-nista vise ali i tako male stvari koje milionu uzimaju zdravo za gotovo meni su najvece zelje u zivotu i nadam se da cu se za njih i izboriti...:cut:
Korisnikov avatar
By gorilica
Viktorce, daj trgni se bre! Jbt, za teske batine si! Tek si se ispilio a tako lako odustajes.
Ziv se covek na sve adaptira, a ni jedna situacija nije bez izlaza.
Da, zivot moze da bude veliko sranje, ali nikad se ne zna sta donosi sutra. Danas si dole, sutra mozda neces biti.
Sranje moze trajati i godinama, ali kad prestanes da se nadas, uvek se desi nesto sto napravi preokret.
Prosli put sam te iznervirao, sto dokazuje da u tebi ipak ima zivota. Potrazi ga!
A kad se trgnes, onda polako.
Razmisli o prelasku u Beograd.
Veliki grad, velike mogucnosti, a ti si vec uspeo da napravis neke kontakte ovde...
Mozda Paki ili neki drugi aktivista moze da te poveze sa socialnom sluzbom tamo preko drugih kanala.........
Nadjes posao, 3-4 cimera i probas da organizujes sebi zivot. Probas da istovremeno radis i produzis sa skolovanjem. Jeste tesko, ali ne i neizvodljivo.
A do Beograda mozes i stopom, kad se prolepsa malo vreme.
Korisnikov avatar
By gorilica
I da, koliko je meni poznato, ovde ima i novinara.
Zasto se sa ovom pricom ne bi izaslo u medije? Kada se obnaroduje, mozda se neke stvari i olaksaju....
By vademecum
Viktorce,javi mi se da te odvedem na pice ,klopu,zezanje celodnevni izlet,prijalo bi ti
Korisnikov avatar
By viktorce92
prijalo bi meni drustvo svakako ali moj decko to ne bi odobrio...
sto se beograda tice-tamo nemam nikoga da bi otisao tamo,dekintos sam tako da ne bi imao pari ni za kutiju a kamoli stan:roflmao:
Korisnikov avatar
By viktorce92
sto se medija tice-ovo je srbija tako da bi mi to znacilo automatsku smrt...
Korisnikov avatar
By viktorce92
lepo od tebe kad se vrati kuci videcu sa njim jer ja retko odluke donosim sam(jer kada ih sam donosim uglavnom su pogresne).sve zavisi od nasih mogucnosti i vremena i problema u kojima se nalazimo...iskreno meni bi jedan ili vise prijatelja dobro doslo ijer ih trenutno nemam a ni on se ne bi buni sigurno

:wink2:
By vademecum
upravo na to i ciljam:RASIRI KRUG POZNANIKA<PRIJATELJA!
Korisnikov avatar
By viktorce92
trudim se ,samo moje pojavljivanje na forumu je upravo to-sirenje kruga prijatelja zar ne?:trep:
Korisnikov avatar
By viktorce92
od negde mora da se pocne :wink:
koliko ih nemam i ovo je dobro...
Korisnikov avatar
By antibiotic
V - Victory je za pobedu. ;)

Naravno da se ovde mogu naci prijatelji, svako je nasao po nekog :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne bih da zvucim da pametujem ili nekom solim pamet mojim pitanjima...

Zar te razne organizacije za gay populaciju zaista nista vise ne mogu da ucine da se pomogne ovom decku?

Shvatih da je Paki upucen i da je u kontaktu... ali mene zanima jel moze nesto konkretnije da se uradi? Kao sto je neko odavde predlozio da se napravi neka zurkica, skupi novac... da mu se srede sve te papiroloske zavrzlame, da decko bude spreman za skolu u avgustu... da se smisli nesto ne znam ni ja sta da moze da pregura sve to pored skole i golog zivota...

Ogradjujem se nisam upucena u sve detalje kao Paki ali nekako mislim da moze stvarno da se konkretnije stvari urade da se nadje neki poslic decku... svi mi znamo nekog taj neko nekog itd...

Licno nazalost nisam u poziciji da pomognem decku... ali polazim od sebe ne bih volela da sam u njegovoj kozi... i da mi se savetuju knjige koje da citam i slicno.... vise bih volela resenje tipa posao, smestaj i slicno... da se decko osamostali...

Po njegovoj prici, on nije lenj, nije od klasicnih klinaca koji ubijaju vreme bezveze naokolo dangubeci... ali nema za sta da se uhvati da negde vidi svoju mogucnost da se izvuce...

@Viktore nemam sta da ti kazem sto vec drugi nisu rekli... izdrzi!
Korisnikov avatar
By gorilica
Nisam ni mislio da odmah nadjes stan. Do prve plate bi aktivisti mogli da ti pomognu oko smestaja. To bi trebalo da im ide u opis posla.
Ja nisam aktivista pa sam se u dve prilike nashao nekim klincima na po mesec, dva.
Ne budi u startu iskljuciv, tako neces nista postici.
Korisnikov avatar
By Paki
Deo prihoda sa narednih žurki u Apartmanu će biti uplaćivan na račun.

Prva je večeras, pa izvolite u klub :)

Što se tiče pomoći oko posla, svi kontakti koje imam na lokalu u mestu u kojem on trenutno živi su, nažalost, bezuspešno iscrpljeni.
Korisnikov avatar
By Dina
Super za zurke, tj da prihod delimicno ide Viktoru :veverica:

Ja sam u fazi ucenja pa ne izlazim. Ali Loni je juce isao da uplati u posti za nas dvoje i nisu mu primili - kazu ne postoji ziro racun koji je takav :puzzle:

Pitala sam Andriju na u2u kako je on uplatio ali nije dolazio u medjuvremenu...

Nije mi jasno, po meni mozda tu fali racun komercijalne banke pa onda u pozivu na broj se pise taj tekuci racun... Loni ce danas da ide ponovo, ali bojim se da ce opet da ga vrate...

Pa ako Viktorce ili jos neko ko je uplacivao dodje danas napisite nam u cemu je stvar...
Korisnikov avatar
By Andrija87
Dina,odgovorio sam ti :)

Ali ajde i ovde za sve :)
Direkt u Komercijalnu,jer za postu moras imati podatke primaoca...
U komercijalnu odes,das broj tekuceg i oni sami sve odrade :)
Korisnikov avatar
By Dina
Andrija,
hvala jos jednom i ovako javno :)

Mozda i bolje sto sam i ovde pitala pa si objasnio. Da se ne bi desilo da i drugi idu vise puta kao Loni nego - pravo u Komercijalnu banku...
By faxsimil
Victorce92

Šta reći osim imaš moj podršku. Ali, pošto sam pristupio preko mobilnog, molim te pošalji mi poruku 2u2 posebno mesto odakle si. Da vidim da li mogu da pomognem.

Drži se!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Andrija87

Dina,odgovorio sam ti :)

Ali ajde i ovde za sve :)
Direkt u Komercijalnu,jer za postu moras imati podatke primaoca...
U komercijalnu odes,das broj tekuceg i oni sami sve odrade :)
a može li na taj račun da se uplati novac iz inostranstva? i kako se to radi?
Korisnikov avatar
By Dina
Mi ni danas nismo uplatili Viktorcetu... Loni otisao ovaj put do Komercijalne banke ali subota pa radila do 13 h... e pa stvarnoooo... :zid: Od ponedeljka uplacujemo, ne smem vise da kazem bas u ponedeljak :lol:

Za inostranstvo, mislim da mora da se uplati na neki drugi nacin... Ono sto bih ja predlozila Viktorcetu je da ode do banke i da im trazi upustvo kako da mu se uplati iz inostranstva a i ovde iz drugih banaka (mozda nekom nije Komercijalna banka blizu)... pa ko se javi da bi uplatio Viktorce mu posalje podatke na u2u (da ne bi objavljivao ime javno) :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da li momak mora da otvori devizni račun za uplate iz inostranstva?

Ako ne, Viktorče, kada budeš bio naredni put u banci, traži od njih da ti daju IBAN/SWIFT kod za tvoj račun i pošalji mi na u2u...
By J...
Za uplate iz inostranstva mora da otvori devizni racun u banci i trazi instrukcije za uplatu tj. IBAN i SWIFT kodove, onda ce da dobije posebne podatke za uplate u evrima, posebne za dolarske uplate.

A za uplatu mora da ostavi podatke: ime i prezime, naziv i adresa banke, SWIFT kod banke i IBAN broj tog deviznog racuna u medjunarodnom formatu.

MIslim da Komercijalna banka uzima nekih 5 evra depozit pri otvaranju deviznog racuna, neke druge banke ne uzimaju.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!