Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ZoeyAj leba ti, objasni nam šta znači ta strahotna reč.
Originally posted by Norma Jeane
Originally posted by Zoey
-feministkinja
Sta se becis?! Feminizam ne podnosim, kao i ostalo navedeno.........Mozda ne znas sta znaci ta rec pa tako reagujes
Originally posted by ZoeyKakva kombinacija. A kakva li je to zena sa time u glavi, odnosno manjkom toga. Nadam se da je nikada necu upoznati.
-da je religiozna
-antisemita
-nacionalista
-feministkinja
-rasista....
...etc......teska sam ja........
Originally posted by Orlando the LadyE, mani nas tih feministickih sranja!
Zene, srecan vam 8. mart!
Originally posted by Orlando the LadyJaoooj, da.
A tek sam pocela da ucim da ne treba da persiram matorim feministkinjama
Originally posted by Orlando the LadyStvarno?
Originally posted by Orlando the Ladysetila sam se sad kako si htela da ustaneš (ili si beše čak i ustala) kad je "učiteljica" ušla u prostoriju, na žurci povodom Labrisovog rodjendana.
Originally posted by Norma Jeane
Originally posted by Black Lady
^
^ Hys
Originally posted by IriSja mislim da je ustala... mada vise nisam sigurna da li sam ja to i dozivela ili sam samo zamislila scenu koju mi je iris pricala :scary:
Originally posted by Orlando the Ladysetila sam se sad kako si htela da ustaneš (ili si beše čak i ustala) kad je "učiteljica" ušla u prostoriju, na žurci povodom Labrisovog rodjendana.
ajmeee
Originally posted by IriSa ko je "uciteljica"?
ajmeee
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!