- 17 Mar 2011, 16:01
Mozda je sve to i bilo sala ali ja nisam narucito raspolozen za takve sale koje su me dovele do emotivne nesigurnosti.
Ja svakako nisam savrsen,daleko od toga ali nije ni on bio savrsen...
greske sam pravio i to mnogo njih ali ni jednu bez rayloga...
toliko o tome ...
Originally posted by crni90Da si mi ti decko verovatno mi ne bi nikada ni dao povoda za to,ne bi me obeshrabrivao,ne bi mi prebacivao i ne bi me ismejavao...
Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...
Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!
Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Mozda je sve to i bilo sala ali ja nisam narucito raspolozen za takve sale koje su me dovele do emotivne nesigurnosti.
Ja svakako nisam savrsen,daleko od toga ali nije ni on bio savrsen...
greske sam pravio i to mnogo njih ali ni jednu bez rayloga...
toliko o tome ...