Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by svejednoPa nema, nema...
contrary to the popular belief,
licno mislim da religija najmanje veze ima sa smrcu.
...
ali, thats just me,
populista ,)
Originally posted by UlixDobro je da nisi imao prilike da razgovaraš sa Platonom, jer bi verovatno i njega ubeđivao da treba da se "suoči sa stvarnošću", a ne da tamo izmišlja kojekakva nepostojeća ostrva, krilate duše i okrugla bića sa četiri ruke.
Originally posted by AngraMainaA čime merimo dubinu?
Originally posted by PopeyeNe. To je tradicija evropske misli, platonistička, descartesovska, kierkegaardska, derridijanska, i razna druga.
a to je defoltno (monoteisticki) bog?
Takvi ljudi su istražili dubine ljudske egzistencije na način na koji nijedan radikalni ateista ne bi bio u stanju.
Originally posted by smaugkazem,
...
ali, thats just me,
populista ,)
Al ima sa zagrobnim zivotom...
Originally posted by AngraMainaah, vidim da i taj gdin Platon poznaje mog susjeda... kako je svijet mali...
... i okrugla bića sa četiri ruke.
Originally posted by svejedno
Originally posted by smaugkazem,
...
ali, thats just me,
populista ,)
Al ima sa zagrobnim zivotom...
licno mislim da je i rec 'zagrobnim' tu suvisna.
Originally posted by svejednoKako, more bre dinamicno? Sti vid'o one nuns?
zanimljiva stvar u vezi bjorna npr, je sto po hriscanskom ucenju ne bi zavrsio u raju, jer je ubio onog jadnog patuljka...tako da bi mu verovatno bilo sasvim kul i u hriscanskom paklu.
ili bi bar bilo....dinamicno ,)
..
sve to dodje na svoje ,)
Originally posted by AngraMainaA koga sam ja ovde pa ubeđivao? Rekao sam šta ja mislim o temi, ne tvrdeći, usput, ni da sam u pravu.
Originally posted by UlixDobro je da nisi imao prilike da razgovaraš sa Platonom, jer bi verovatno i njega ubeđivao da treba da se "suoči sa stvarnošću", a ne da tamo izmišlja kojekakva nepostojeća ostrva, krilate duše i okrugla bića sa četiri ruke.
Originally posted by AngraMainaA čime merimo dubinu?
Originally posted by PopeyeNe. To je tradicija evropske misli, platonistička, descartesovska, kierkegaardska, derridijanska, i razna druga.
a to je defoltno (monoteisticki) bog?
Takvi ljudi su istražili dubine ljudske egzistencije na način na koji nijedan radikalni ateista ne bi bio u stanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!