Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by constantine

viktorce92 zelim ti puno srece... i moj savet ne obracaj paznju na ljude koji svasta lupetaju na forumu.... budi uporan
Ne obracam paznju ali ne dozvoljavam bas da se moj trud i borba tako podcenjuju to je sve...
Naravno da se trudim i trudicu se dokle god budem mogao:veverica:
Korisnikov avatar
By Torry
a koji je razlog sto su tvoju sestru razmazili a prema tebi se tako ponasali? nesto mi tu nije jasno...
By cwetic
smatram da treba svi ti pomognu. Svako da izdvoji po neki dinar, i barem tako da pomogne. Naravno, tebi je bitno zaposlenje, da bi imao redovan prihod, ali trebali bi članovi foruma da budu solidarni. Nisu svi socijalni slučajevi, ima onih koji su u mogućnosti da pomognu. Na žalost, sve se završilo samo na inicijativi, a tebi trebaju konkretni koraci -.-
Šta je bilo sa tim oglasom za konobare?
Korisnikov avatar
By viktorce92
valjda zato sto je zensko-valjda su je zato razmazili i zato sto je u tu kucu dosla mnogo pre mene...pa ni meni mnogo sta nije kjasno pa mi niko nije i niko nikada nece dati obljasnjenja...
sto se oglasa tice -sutra trebam da pozovem i vidim sta ce biti...
Sto se prihoda tice- hteo ja to ili ne od septembra cu morati da prezivljavam sa 6 hiljada dinara jer cu krenuti u skoli i necu imati ni prava a ni mogucnost da radim bilo sta :-) a skola mi je zaista nesto jako vazno u zivotu.
to sto sam sada postao-postao sam u borbi za svoja i prava meni slicnih.
Korisnikov avatar
By viktorce92
ko da mi pomogne? kada ni drzava nece da pomogne ne ocekujem ni da to neko drugi uradi,kada ni najrodjeniji ne cuje za tebe...pa sta je meni ostalo.
Korisnikov avatar
By viktorce92
rekao bih:21st Century Breakdown;
rekao bih mnogo toga ali nema ko da slusa...
od tih za koje sam se ja borio vrlo mali broj je stao uz mane...
za to za sta sam se borio ispalo je vece zlo od onog protiv kojeg sam se borio...
sve je krenulo naopako i dok shvatis nema te vise.
okrutan je ovaj svet i samo najaci opstaju-to je evolucija a u neuredjenom drustvu poput ovog naseg to je jedini zakon koji vazi :closet:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Sakriti se i cutati,ono malo nas sto izadje ne prodje mnogo bolje od mene ali takvi su spremni od pocetka na borbu koja je pred njima.
najvaznije je ne biti sam u svemu tome jer je to nemoguce...
Korisnikov avatar
By viktorce92
od goreg moze izgleda i gore...
upravo sam ostao i bez decka,posto mi namera nije da nikoga ponizavam i vredjam necu komentarisati o razlozima.
Posto sam dosao u ovakvu situaciju ipak sam prinudjen da objavim broj svog ziro racuna,nadam se da me niko nece shvatiti pogresno...
KOMERCIJALNA BANKA ,TR205900101231643623,NIKADA NISAM DAVAO TAJ BROJ PA NEZNAM DA LI OVO TR TREBAM DA PISEM ILI NE...
UNAPRED HVALA SVIMA ,KO KOLIKO MOZE NEKA POMOGNE UNAPRED ZAHVALAN... :dropdead: :dropdead: :dropdead:
By vademecum
Viktorce92,da nisi mozda malo vise celu pricu banalizovao do nivoa komercijalizacije!!?
Pozdravila te Nata Bekvalac...
Korisnikov avatar
By viktorce92
pa ako je on bio jedino sto mi je ostalo onda drugog izbora nisam imao,da sam se krio i cutao verovatno bi imao mnogo drugih-boljih izbora,ovako nemam apsolutno nijadan izbor...
dovoljno je sto sam pogao glavu toliko nisko...
sto nisam mislio na sebe nego uvek iskljucivo na druge...
Korisnikov avatar
By constantine
mnogo ti je zajebana situacija

celoj toj prici jel ima negde tvojih roditelja? jel te zovu? kad si ih poslednji put video?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by constantine

mnogo ti je zajebana situacija

celoj toj prici jel ima negde tvojih roditelja? jel te zovu? kad si ih poslednji put video?
Čitaj temu, svi detalji problematike su izloženi.
Isterali su ga, a poslednji put ih je video kad je išao po neke dokumente.
Korisnikov avatar
By PljaAafff
Znaci, ja ne znam kako ide fora sa ovim citatom... Ali decko koji je prokomentarisao

"vrati se kuci i reci da ces da zoves policiju ako te izbace"... Ahahahahah... Znaaaciiiii brateeee... :D lol
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by PljaAafff

Znaci, ja ne znam kako ide fora sa ovim citatom... Ali decko koji je prokomentarisao

"vrati se kuci i reci da ces da zoves policiju ako te izbace"... Ahahahahah... Znaaaciiiii brateeee... :D lol
sasvim realna i moguca situacija koja je bolja nego sedenje na ulici.
Korisnikov avatar
By viktorce92
pomirio sam se sa deckom...razloga za svadju je bilo ali je sve manje vise reseno....
Glavni razlog je ocigledno previse pritisaka,nesuglasice i neslaganje po nekim licnim pitanjima koje je juce dostiglo vrhunac a nadam se da tako nece ostati i u buduce...
Korisnikov avatar
By crni90
Pre 2-3 dana sam te video na chatu, nick ti je bio Viktor92Uni ili tako neshto... Pitao sam te da li si ti Viktorce92 sa foruma, rekao si da jesi! Kada sam te pitao šta radiš na chatu sa TAKVIM nickom (koji implicira da tražiš sex, čim stoji UNI), a imaš dečka, dao si mi neko glupo objasnjenje...

Pravo da ti kažem, ja da sam ti decko i da zivis kod meni, a vucaraš se po chatu sa nickom koji u sebi sadrži seksualnu konotaciju, ostavio bih te.
Ispao si pička prema dečku koji te 'lebom 'rani!
Ovo je tvoju iskrenost bacilo pod lupu.
Možda je njegov dečko provalio da je bio na chatu i tražio druge muškarce, pa su se zato svađali?!

Sad će me vaskoliki forumski puk gađati goMnima i proglasiti za "moralnu nakazu koja se cinično ruga" nesrećnom dečaku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti, crni, kao da si neki inspektor, ili islednik, boga ti...
:krezavi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pored svih ovih meksickih serija moramo da imamo i jednu u gej fazonu. al je domaca zato...

nadam se da nije istinita jerbo :drama:
Korisnikov avatar
By crni90
na karaju će ispasti da je on sam sebi otac :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by erkondisn

pored svih ovih meksickih serija moramo da imamo i jednu u gej fazonu. al je domaca zato...

nadam se da nije istinita jerbo :drama:
Kako nije istinita ? Eno broj tekućeg računa gore za dobrovoljne priloge.
Korisnikov avatar
By Andrija87
ja sam ti uplatio 500 dinara..sorry,da sam video ranije ,preskocio bih petak ili subotu izlazak...
e,sad pretpostavljam da je ovo viktor neko umetnicko ime ili sta vec,posto mi je teta u banci rekla da je racun na S.J. ,da ne pisem puno ime i prezime ali da je vlasnik racuna 92.godiste i iz Cuprije..tako da pretpostavljam da si to ti...
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Mozda bi trebalo da potrazis u biblioteci knjigu Moc podsvesti. To je pravi lek za depresivne ljude poput tebe.
Korisnikov avatar
By viktorce92
samo sam ubijao dosadu,nista vise ali ako je od toga isapo toliki problem...
da to je mozda bilo glupo...mozda malko vise ali ok nije vise ni bitno...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!