Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa dobro sve to stoji, ko radi ne boji se gladi :)

Ocito da je devojcica za sada jako vredna posto pohadja brdo tih vanskolskih aktivnosti,
niko joj valjda ne zeli losu srecu u zivotu,a to da napredna deca propadnu kad odrastu je ipak samo mit.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..

mislim, visok iq ti olaksava stvari.
neke STVARI DA.

za dva sata naucis/savladas nesto za sta je nekom drugom potrebno 2 dana.
yup, STVARI KAO TE.
i to mi je oduvek odgovaralo ali i stvorilo komplex vise vrednosti, nesvesni+ latentni prepotentni stav u teen periodu, osecaj da mogu SVE bez ikakvog napora- koji sam sad, nadam se veoma ublazila/ukinula, a svesna sam, radim i trudim se da mi te trivijalne STVARI ne pumpaju ego.

a ZIVOT NE. nije laksi sa visokim I.Q.-om.
I.Q. i E.Q. su korilejtovani, sto je visi iq cesto se mora vise raditi i mentalno 'sredjivati', redefinisati sablone kognitivnih procesa, emotivnog bica, reakcija, perspektiva itd.. da bi osoba bila 'kvalitetno funkcionalna' (u nedostatku bolje sintagme)

..da ne ulazim jos u nivoe LATENTNE INHIBICIJE kod ljudi, postojanja (treceg elementa inteligencije) S.Q.-a, itd.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by m..
Originally posted by jukie
Originally posted by Drakche

Jedanaestogodišnja Britanka Viktorija Kaui voli da pliva i sluša muziku, kao i većina njenih vršnjakinja. Međutim, postoji nešto po čemu se bitno razlikuje od njih: njen IQ iznosi 162, što znači da je inteligentnija od Alberta Ajnštajna, Stivena Hokinga i Bila Gejtsa, čiji je koeficijent inteligencije 160.
Big dil, pa i ja sam imao toliki ili veći IQ u tim godinama
162 nije toliko mnogo, npr. 175 bi bilo BAŠ puno.

U svakoj školi ima bar po jedno dete sa tolikim IQ.
jest. ima ona moja sto je kasnije poludela.

mislim, visok iq ti olaksava stvari. za dva sata naucis/savladas nesto za sta je nekom drugom potrebno 2 dana. ali ako si lenstina ili neambiciozan ili prosto neusmeren, dzaba ti visok iq. neki radan mediokritet ce se bolje snaci.
toliko cesta pojava :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
btw, ne bih htio kvariti užitak, ali ova tema ima jedan malecki problem: Einstein nikada nije testirao svoju inteligenciju. :kafa:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa kako onda znaju da je inteligentnija od Ajnstajna?
Korisnikov avatar
By 2kune
paaaa... ne znaju. to i je the point :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
lol
mislilim, kako znaju da ima veci IQ od njega? Ne bi tu vest prosirili tek tako po svetu da ne znaju, I guess.
I otkid ti znas da Ajnstajn nije nikad radio IQ test?
Korisnikov avatar
By 2kune
:lol: alal ti vjeruješ nounama... :lol:
ma to su novinarske splačine... postoje razne procjene Einsteinova IQ-a koje se kreću između 150 i 200... nema to veze s vezom...
a otkud ti znaš da je Tito rekao ne Staljinu?
Korisnikov avatar
By antibiotic
"Einstein never took the test but experts have estimated what his result would be."
Tako su procenili da je Napoleonov IQ bio 145
To znaci da ona ima veci IQ od pretpostavljenog Ajnstajnovog i svakako veci od Houkingovog i Svarceneherovog, :hmm: a knap ispred Tarantinovog.

Napoleon - 145
Stephen Hawking - 160
Albert Einstein - 160
Bill Gates - 160
Sigmund Freud - 156
Arnold Schwarzenegger - 135
Madonna - 140
Quentin Tarantino - 160
Hillary Clinton - 140
Bill Clinton - 135
Nicole Kidman - 132

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z1GektzDSN
Korisnikov avatar
By antibiotic
Dobro, onda inteligentnija od procenjenog Albertovog IQa , tema je mogla da se zove : devojcica inteligentnija od Hawkinga.
Trebao sam da je otvorim na estrogen fixu :D
Korisnikov avatar
By 2kune
pih... trice i kučine... ima važnijih stvari u životu... :soping::
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa je, ima. np. sta neki forumas osjeca prema.. ne-znam-cemu...

Alo! ovo je (r)evolucija! Zenska koja je navodno intelijentija od svih muskaraca koji su ikad ziveli!
:hail:
plus - vrloverovatno lezba.
:lezba:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a sto se onda rade testoviako rezultat ama bas nista ne znaci.
ja recimo ne verujem u merenje emocionalne inteligencije, ne vidim nacin da se precizno izmeri, za razliku od iq-a koji se poprilicno precizno meri.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Drakche

Pa je, ima. np. sta neki forumas osjeca prema.. ne-znam-cemu...

Alo! ovo je (r)evolucija! Zenska koja je navodno intelijentija od svih muskaraca koji su ikad ziveli!
:hail:
plus - vrloverovatno lezba.
:lezba:
mnogi autori smatraju emocionalnu inteligenciju važnijom od ove... :merlinka:

pa zar nije i do sada najpametnija jedna žena vozačica kamiona? :kopanos:
hm... kolika je vjerovatnoća da je vozačica kamiona lezba? :bananica:

Što osjećate prema genijalnim vozačicama kamiona? :wundy:
Korisnikov avatar
By Hys.
Genijalna vozacica kamiona :bale:

Vec je zamisljam kako cita prusta or whatever u jeftinim motelima :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa da, kako lupam, onih 3000 i nesto strana je potpuno kompalsori end riveting rid za opstu populaciju ^^
Korisnikov avatar
By 2kune
ko veli da ga populacija čita? samo se prave da čitaju i pišu o tome po forumima... ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaaa...to osh da kazes.

Ma jebe mi se za forum, ja bi jednu taku' kamioNdzijku :sudija:
By XanaX
Da, samo potencijal...

Moj IQ mjeren od kliničnog psihologa, procjenjen na 165. U testiranju za MENSU rezultat je bio 167.

Unatoč tome, pojam višedimenzionalnosti uspio sam shvatiti/"vizualizirati" (izvan matematičkih pisanija) tek nedavno i sasvim slučajno. Također, stalno sam mislio da fotoni moraju imati neku masu, a zatim pročitao negdje da nemaju masu...

No, fizika nije moje područje, mol. biol. jest. Tu imam najviše problema s nedovoljno kolegija iz kemije, drhtanjem ruku ("mladost = ludost, je 'l...), a općenito jako dugo mi treba da se sjetim koja je lijeva, a koja je desna strana. Onda napravim pogled kao da prinosim ruku licu da pogledam koliko je sati, pa znam di je lijeva.

Ignorant sam za glazbu, no relativno dobro sam crtao i imao nekog talenta usprkos činjenici da imam jedan od onih oblika daltonizma...

Imam puno F ... dijagnoza, asocijalan sam, "mnome vlada moj superego" i tak...

Zatim sam gay još, imam dlakava ramena i leđa, mogu micati ušima (a budući da nosim naočale) to zna biti komično.

Redovito čitam SEED, Sceptic i The New Democracy. Eto, nedavno sam shvatio da pitanje o razlici religije/vjerovanja i mentalne bolesti jest zapravo vrlo loše pitanje, da vjerovanje stvara religiju, jednako kako je religija fikcija onih koji vjeruju. Također. religija se na vrlo zanimljiv način promatra u sociobiološkoj evoluciji ("Darwin's Cathedral").

Iskreno , i dosta sam pohlepan i licemjeran. Užasno patim ako "nisam najbolji". Budući da sam shvatio kako ljubavi za mene neće biti ostali su mi samo novci i znanje. Na kraju, pretpostavljam nakon kakvog velikog razočaranja, ostat će samo novac (jer kao što znamo; sinovi Izraela samo su novcem opčinjeni).

Odlutah. Uglavnom moj problem je "prodiranje u srž", ako se nešto spomene u nekom tekstu, a ja to ne mogu nikako "smjestiti" kopam noć po netu da bih otkrio jednu fus-notu.

Užasno sporo učim tj. pamtim budući da npr. kemijske formule učim po nekim vlastitim "šiframa" što ispadne ok na karju, ali pronaći odgovarajuće "šifre" i zatim ih još složizi tako da se može... ah.

Sve je bilo lakše u gimnaziji, stvari poput TUM PECCET iz latinskog i sl.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by XanaX

Da, samo potencijal...

Moj IQ mjeren od kliničnog psihologa, procjenjen na 165. U testiranju za MENSU rezultat je bio 167.
....
Pa dobro, napisao si uglavnom sve najgore o sebi, ali sta mislis zbog cega imas ovako visok IQ? tj. Sta ti mislis u cemu si ti to nadprosecan u odnosu na ostale?
Korisnikov avatar
By Mars
U odnosu na mene - zbog toga što za 10 godina na forumu ima ukupno poruka koliko ja napucam za jedan dan.
Korisnikov avatar
By HPLC
2kune napisao:ko veli da ga populacija čita? samo se prave da čitaju i pišu o tome po forumima... ;)
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!