Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Evdokija
Originally posted by BetteHRu regionu?
Sa zenom koja nije lider
Originally posted by Sixtoja cu po fakultetima
Postoji li neka kategorija ljudi, lekari, majstori, radikali, epilepticari, kosooki... po bilo kom kriterijumu odabrana s kojima nikad ne bi stupili u intiman odnos, bilo da je to veza ili sex?
Sa zenom koja nije lider
Originally posted by SprinterAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA!
Originally posted by Sixto...
Postoji li neka kategorija ljudi, lekari, majstori, radikali, epilepticari, kosooki... po bilo kom kriterijumu odabrana s kojima nikad ne bi stupili u intiman odnos, bilo da je to veza ili sex?
a sa metalcima i darkerima ne bih da popijem kafu ni na pomocnoj zeleznickoj stanici u svrljigu.
Originally posted by Sprintera sa post-pankerima? *treptrep*
Originally posted by Sixto
a sa metalcima i darkerima ne bih da popijem kafu ni na pomocnoj zeleznickoj stanici u svrljigu.
Originally posted by Sprinter
Originally posted by acid droppa zavisi kako tera šiške
a sa post-pankerima? *treptrep*
Originally posted by Sixtopf
Drkao od 12te sve u 16!
Originally posted by SixtoPostoji - BIVSE. Daleko im lepa kuca. Samo da mi ne izlaze na oci. Sto dalje to bolje. Nista crnje nego kad se proslost vrati, a covek se zbog sopstvene gluposti primi kao gladno pseto na uzegle kobasice.
Originally posted by TungiLepo kaže Miki :
Biseksualci.
Originally posted by therealrocknrollaal si ogorcena
Originally posted by SixtoPostoji - BIVSE. Daleko im lepa kuca. Samo da mi ne izlaze na oci. Sto dalje to bolje. Nista crnje nego kad se proslost vrati, a covek se zbog sopstvene gluposti primi kao gladno pseto na uzegle kobasice.
Originally posted by manjane
Matori i debeli ljudi...
Originally posted by Glasnik88
Sa zenom koja nije lider
OMG, ugušiću se od smejanja...
Originally posted by manjaneEto kako su ljudi razliciti;
Matori i debeli ljudi...
Originally posted by sofiapa možda sam i ja nekad zlzlzlzlzblbl
Pogresi covek!
Originally posted by castorHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Originally posted by Oziris
- Ljudi koji raspizde Canu
Originally posted by sofiaupravo,
Pa sad, ovakva konstrukcija `ni u ludilu` malo mi ne odgovara... Jer kako rece Null na nekoj temi, masta i usamljenost ucine svoje, pa covek zna da zastrani, i ono sto je mislio da ni u ludilu nece i sto se kosi sa njegovim principima, stavovima i svim licnim merilima i uverenjima, pogazi.
DakleM, postoje mentalni i psihicki sklopovi koji me odbijaju, kao i osobe cije su mi ponasanje i postupci neprihvatljivi, ali kad je covek doveden u stanje rastrojstva nemocan je da iste sagleda. Pogresi covek!
Originally posted by NullNikad ne reci NIKAD
Originally posted by sofiapa možda sam i ja nekad zlzlzlzlzblbl
Pogresi covek!
Originally posted by castorHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Originally posted by Oziris
- Ljudi koji raspizde Canu
dakle nikad neću biti sa oziris
Originally posted by Nullupravo
pa možda sam i ja nekad zlzlzlzlzblbl
Originally posted by Marvino, da!
raznorazni sangejzeri, secret followeri, danonoćni radnici na svojoj duši
a pritom, bez izuzetka, nakačeni na nekog 'prizemnog i ograničenog' ko im jastuk i večeru obezbeđuje...
Originally posted by Marvin
raznorazni sangejzeri, secret followeri, danonoćni radnici na svojoj duši
a pritom, bez izuzetka, nakačeni na nekog 'prizemnog i ograničenog' ko im jastuk i večeru obezbeđuje...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!