Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
imam mrtvi bug na ubuntu 10.10 od nedavno - boje su mi u videu invertovane i sve se popravi nakon nekoliko restarta...ima li neko ideju kako srediti ovo jer pizdim! napravi mi od filma pop art sranje

pokusah podesavanje hue i ostalog ali ne ide
Korisnikov avatar
By andjela
mozda je problem do drajvera za graficku, ima li noviji?
Korisnikov avatar
By erkondisn
pokusaj iskljuciti u postavkama playera hardversku akceleraciju videa ili tako nesto... tipa ako gledas preko vlc-a... makar privremeno ce posluziti :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne mogu da postavim nikakvu sliku na forum vec neko vreme,
neki predlog?
Korisnikov avatar
By Berserker
Ajde pokušaću vama da se obratim...

Imam LG Chocolate BL20, uradio sam update telefona, međutim, on mi je samo promenio raspored u meniju pomalo i postavio kao da sam Vodafonov korisnik
Uopšte nemam prečicu za profile, niti mogu da biram srpski jezik.
Pokušao sam resetom aparata da ga vratim u prethodno stanje ali i dalje i dalje ništa...

Zna li neko za neki dnload kojim mogu da ga vratim u original state?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by andjela

mozda je problem do drajvera za graficku, ima li noviji?
mislim da to i jeste problem, no srecom ne javlja se na svakom videu, a i ako se javi, nestane nakon nekoliko restarta.
Elem, nema novijih jer NVIDIA nece da odradi nove...jebe im se. Pise negde da ce kao da rese problem do aprila 2011.
Nadam se :(
Korisnikov avatar
By CareBear
Berserker, ne znam kako funkcionise update kod tog telefona, ali ako si to uradio preko njihovog PC Suite programa, onda mozes da probas da skines ovu verziju i da vidis da li ce onda da ti povuce ispravnu verziju firmwarea. Ako to ne uspe, potrazi na netu da li ikako mozes da flashujes nazad stariju/ispravnu verziju softvera pomocu nekog alata.
Jesi probao da se obradis njihovoj podrsci?
Korisnikov avatar
By Berserker
Kako bih mogao da ga flešujem?
vidim gde se nalazi flash fajl, ali u PCS ga nema kao opcije...

Nameravam na kraju da im se obratim...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Imam jedno više filozofsko, nego praktično pitanje :D

Android platforma na HTC HD7? (mogućnost realizacije, pro&contra) :puzzle:

Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By andjela
koliko znam za sada ne

imas na HD2
Korisnikov avatar
By CareBear
@Berserker: mislio sam eventualno isto kao sto si radio upgrade prvi put. Sve ostalo sto sam nasao na netu posle kratke pretrage je varijanta preko boxa, tako da ako znas nekog servisera koji poseduje odgovarajuci box, mozes i tako.

@Alexandrus Magnus: What andjela said - zvanicno niko od jacih timova/devova ne radi na tome. Moguce je i bice sigurno nekad, ali jos uvek nije model dovoljno rasprostranjen i treba vremena, izmedju ostalog, i da se provale sve cake bootloadera i sl. kod WP7. Za to vreme developeri koji rade na portovanju sistema imaju na raspolaganju telefone koji su daleko dostupniji, a prakticno isti iznutra, poput Desire i HD2. Dodatni razlog sto to jos nije krenulo je cinejnica da se aplikacije sa drugih platformi relativno brzo pojavljuju za WP7.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sta raditi ako ti promene password na fb-u, email accountovima i tako...
Drug pokusava da sredi, povratio mi je jedan account-yahoo, hotmail nikako... :sigh: A ovi celnici fejsa su strogi, da, celnici. :lol: Traze kojekakve gluposti o potvrdi racuna...
Andjela, ako drug ne uspe mogu li se tebi obratit za pomoc?
Makar da mi izbrisu fb ako ne mogu da ga povratim.
Korisnikov avatar
By andjela
tu ti ne mogu pomoci :) trazi password recovery
By Swanheart
osh da stavim kod tebe na profil da ljudi prijavljuju profil kao lazan pa da ti ga ukinu :hyper:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ajde :D Covece slabo sam i isla na taj glupi fejs u poslednje vreme i eto -.-
By vademecum
Zasto mi se stalno ovo pojavljujuje prilikom svakog startovanja Offisa??
Setap je protekao normalno,cak sam i reinstalirao ceo office i opet isto!?

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
hahahhahaha
pa ne znam
huge black cock? :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By CareBear
Resenje je ipak tiny asian cock :D

Ozbiljno, na ovom linku imas ponudjeno vise resenja, na kraju strene je ono koje pali kod svih.
Korisnikov avatar
By mitrandir
E, 'vako:
-pre cca dva meseca imao sam problem sa web cam-om, tj. kad sam hteo da ga pokrenem moj cam (A4tech) je iz čista mira prestao da radi. U meniju pod Source ili Devices nema više imena kamere već samo vidi TV karticu. U isto vreme Tune up utilities traži da Disc doctor uradi drive scan pri sledećem podizanju sistema, a kad se sistem diže dva puta pokuša da skenira drajv i dobijem poruku da skeniranje nije moguće zbog nedavno instaliranih programa koji su napravili neke promene ili šta već. I ja onda oborim sistem i sve radi kako treba neka dva meseca. Ali, od pre neki dan imam potpuno isti problem-ne radi cam, trazi scan disc, ne može da da uradi, samo što sad znam da nisam instalirao ništa od programa bar mesec dana. Drajver za cam sam opet instalirao ali bez uspeha, cam i dalje ne radi. Nisam stručnjak ali rekao bih da nije problem u cam-u već ili u windows-u ili je možda sistemski HDD dotrajao.
Any ideas?
By Shoplifter
liebe andjela,
lap mi se skroz uništio, a nikad do sad nisam ništa nosio u servis.
koji servis u bgu je dobar und pouzdan?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by erkondisn

pokusaj iskljuciti u postavkama playera hardversku akceleraciju videa ili tako nesto... tipa ako gledas preko vlc-a... makar privremeno ce posluziti :)
ovo je uspelo, hvala :kissofdeath:
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by vademecum

Nista ja ono ne razumem
Klikni na Start, pa na All Programs, pa na Accessories. Onda desni klik na Command Prompt, pa odaber Run as administrator. Iskocice ti ono da li si siguran da siguran, ti kazi da jesi i pojavice ti se crni prozor u koji mozes da uneses text. Onda iskopiraj ovo:

secedit /configure /cfg %windir%infdefltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

i klikni desni klik na taj prozor i odaberi Paste i priltisni enter (mozes i rucno da otkucas ovo gore navedeno). Posle toga restartuj racunar i trebalo bi da je problem resen.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Shoplifter

liebe andjela,
nisam iz BG, ako je lap u garanciji nosi tamo gde je kupljen, pa u servis koji je oficijalan. ako je van garancije, onda ti je svejedno, samo koji model je laptop?
By vademecum
Originally posted by CareBear
Originally posted by vademecum

Nista ja ono ne razumem
Klikni na Start, pa na All Programs, pa na Accessories. Onda desni klik na Command Prompt, pa odaber Run as administrator. Iskocice ti ono da li si siguran da siguran, ti kazi da jesi i pojavice ti se crni prozor u koji mozes da uneses text. Onda iskopiraj ovo:

secedit /configure /cfg %windir%infdefltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

i klikni desni klik na taj prozor i odaberi Paste i priltisni enter (mozes i rucno da otkucas ovo gore navedeno). Posle toga restartuj racunar i trebalo bi da je problem resen.
SVE SAM URADIO I OPET SVE PO STAROM! :(
By Shoplifter
Originally posted by andjela
Originally posted by Shoplifter

liebe andjela,
nisam iz BG, ako je lap u garanciji nosi tamo gde je kupljen, pa u servis koji je oficijalan. ako je van garancije, onda ti je svejedno, samo koji model je laptop?

mmm fala. no, već sam ga odneo u zvanični servis, acer aspire 7520g, mada mu je odavno prošla garancija. samo sam video da piše da ne garantuju za podatke iz kompa. :drama:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!