- 07 Feb 2005, 01:50
Ja sam video policiju. Inache bilo je super. Guzva mala, atmosfera odlichna. Sve pohvale za muziku i ljude
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by shmizllicaOriginally posted by EYAZnam sad da ce te da me pljuvate ali moram da kazem ovo... Na ovoj zurci uopste nije bilo bezbedno!!!Krenula sam kuci oko 2h,napolju zive duse... Kakva policija ni traga od njih,obezbedjenje nista... Totalno sranje!Ja sam se ziva usrala kad sam izlazila iz te ulice pa u knez mihailovoj takodje zive duse... Taman da dobijem batine kao nas dragi Latif... Na takve zurke vise nikad ne idem!Kan je ipak najbolji i nemam nikakve zamerki!Samo mi je sada strasno smesno kad se prisetim Eya kad smo pricali kod tebe 1.1.2005 god. da te je prpa da ides u kan jer navodno nije bezbedno.... Sinoc sam se bas nasmejala kad sam videla kako je sigurno u tom kaficu gde smo sinoc bili... Toliko!
trebaju flajeri ! sigurnosti radi. a i slatki su, pa da ih cuvate za uspomenu
Originally posted by teaTea, policija zaista nije bila napolju vec u kaficu gore kod garderobe, tako da shmi tu ima pravo.Originally posted by shmizllicaOriginally posted by EYAZnam sad da ce te da me pljuvate ali moram da kazem ovo... Na ovoj zurci uopste nije bilo bezbedno!!!Krenula sam kuci oko 2h,napolju zive duse... Kakva policija ni traga od njih,obezbedjenje nista... Totalno sranje!Ja sam se ziva usrala kad sam izlazila iz te ulice pa u knez mihailovoj takodje zive duse... Taman da dobijem batine kao nas dragi Latif... Na takve zurke vise nikad ne idem!Kan je ipak najbolji i nemam nikakve zamerki!Samo mi je sada strasno smesno kad se prisetim Eya kad smo pricali kod tebe 1.1.2005 god. da te je prpa da ides u kan jer navodno nije bezbedno.... Sinoc sam se bas nasmejala kad sam videla kako je sigurno u tom kaficu gde smo sinoc bili... Toliko!
Shmi, Eya nije plavusa
Originally posted by shmizllicaOriginally posted by EYAZnam sad da ce te da me pljuvate ali moram da kazem ovo... Na ovoj zurci uopste nije bilo bezbedno!!!Krenula sam kuci oko 2h,napolju zive duse... Kakva policija ni traga od njih,obezbedjenje nista... Totalno sranje!Ja sam se ziva usrala kad sam izlazila iz te ulice pa u knez mihailovoj takodje zive duse... Taman da dobijem batine kao nas dragi Latif... Na takve zurke vise nikad ne idem!Kan je ipak najbolji i nemam nikakve zamerki!Samo mi je sada strasno smesno kad se prisetim Eya kad smo pricali kod tebe 1.1.2005 god. da te je prpa da ides u kan jer navodno nije bezbedno.... Sinoc sam se bas nasmejala kad sam videla kako je sigurno u tom kaficu gde smo sinoc bili... Toliko!
Originally posted by Dr. MPa fino je to kad znash, jer su rekli da je bezbedno, a ti izadjesh i nigde nikoga.....
Moracu da te demantujem za vecinu stvari koju si navela,jer nisi u pravu!!!
Kao prvo- sa policijom je bio dogovor da njihovo obezbedjenje bude rasporedjeno u parku ispod tanjugove zgrade,kod garaze na O.Vencu i ispred kluba i to su i ispostovali.Ako nisi primetila u braon stojadinu ispred kluba sve vreme su sedela dva uniformisana policajca, a ostali su sedeli u kaficu iznad kluba.S' obzirom na kamere koje snimaju prostor 60 metara oko ulaza u klub,kao i patrole na vec pomenutim lokacijama odgovorno tvrdim da je lokal i okolni prostor bio savrseno bezbedan!!!
- A, ovako je stvarno bilo...
Originally posted by Kittrie
p.s. bicu trezna, obecavam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!