Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
sta drugo nego da joj onda pozelimo jednu milevu ajnstajn!
Korisnikov avatar
By unic0rn
A bash smo skoro na nekoj temi raspredali o tome.

Ima takijeh i odje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
gdje ima kakijeh?

na forumu ljudi sa IQ preko 160?
:pilence:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa Blenta je u nekoliko postova pominjao svoje iskustvo sa Mensom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pa kul...samo bi bilo kul da je ne razvuku po nekim institutima i naprave kretena ili robota od nje
no svakako mora da se obrazuje, sumnjam da ce njena inteligencija ostati neiskoristena

off: odlican post za Milevu :D
Korisnikov avatar
By Mage
E povraća mi se više od te opsesije sa IQ-om. There is no such thing and it doesn't mean anything anyway!
Korisnikov avatar
By Kittrie
kad poraste malo i saberu joj urade (I.Q + E.Q)/2= !! pa dobijemo PAMET
e, onda cu da komentarisem.

I.Q. per se predstavlja POTENCIJAL,
a ono sto je skoro sigurno je da sto je visi to ti vise jebe mozak
i skloniji si socio-patologiji..
Korisnikov avatar
By Tungi
Odgovor i na Galatejinu temu i Korvinov post o "pametnim ljudima koji cesce boluju od depre.."

Ili sto bi rekli "Ne moze neka dzudza da boluje od depresije ili neuroza,psihoza.."Moderno je imati dijagnozu F....I samo je "privilegovani" imaju:awesome:
Korisnikov avatar
By Kittrie
postoji razlika izmedju inteligencije i pameti.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Kittrie

postoji razlika izmedju inteligencije i pameti.
slažem se, svakako će morati da se obrazuje no nešto što njoj neće ići u korist jeste to da će neko hteti da iskoristi njenu inteligenciju i da će je pretvoriti možda u frika pre nego što sama odluči šta će sa svojim životom
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tungi

Odgovor i na Galatejinu temu i Korvinov post o "pametnim ljudima koji cesce boluju od depre.."

Ili sto bi rekli "Ne moze neka dzudza da boluje od depresije ili neuroza,psihoza.."Moderno je imati dijagnozu F....I samo je "privilegovani" imaju:awesome:
ti stoko! :shamar: kako smesh tako da pricas o depresiji! :shamar:
to je sveta bolest, to je gore i od raka i od side i od kuge i od svega :shamar: i to znaci da su ti ljudi inteligentni i pametni! :shamar: i kako te nije sramota! :shamar:

:lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Drakche

Jedanaestogodišnja Britanka Viktorija Kaui voli da pliva i sluša muziku, kao i većina njenih vršnjakinja. Međutim, postoji nešto po čemu se bitno razlikuje od njih: njen IQ iznosi 162, što znači da je inteligentnija od Alberta Ajnštajna, Stivena Hokinga i Bila Gejtsa, čiji je koeficijent inteligencije 160.
Big dil, pa i ja sam imao toliki ili veći IQ u tim godinama
162 nije toliko mnogo, npr. 175 bi bilo BAŠ puno.

U svakoj školi ima bar po jedno dete sa tolikim IQ.
By Hans
Naravno da postoji razlika između inteligencije i pameti.

Ja sam npr. jako pametan a za inteligenciju ne dajem ni tri groša! Videli smo dokle nas je dovela i dokle nas dovodi 'inteligencija' u našoj zemlji. Treba da probamo sa babunima.
Korisnikov avatar
By jukie
gdje ima kakijeh?
na forumu ljudi sa IQ preko 160?
Ne vidim šta je toliko čudno. Ako ti se potrefi da si istovremeno talenat za matematiku (numeričku i geometrijsku) i muziku, ode IQ u nebesa

Kao što postoje ljudi visoki preko 210 cm. Potrefilo se, šta sad.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Tungi

ti stoko! :shamar: kako smesh tako da pricas o depresiji! :shamar:
to je sveta bolest, to je gore i od raka i od side i od kuge i od svega :shamar: i to znaci da su ti ljudi inteligentni i pametni! :shamar: i kako te nije sramota! :shamar:

:lol:
Neko prolazi kroz fazu depresije. :novinar:

De Mellovski "Probudi se...Probudi se...Probudi se...":hipnotizer:
Korisnikov avatar
By antibiotic
evo bas gledam jedan ilustrovani doku film na ARTEu o Einstenu i Milevi.
Mileva predstavljena kao cutljiva, povucena i poslusna zena, a kazu da ne bi dosao do teorije relativiteta da nije ziveo sa srpskom zenom :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
To što ona ima veliki IQ ništa ne mora da znači. Možda kad poraste bude kasirka, konobarica ili tako nešto.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jukie

Jedanaestogodišnja Britanka Viktorija Kaui voli da pliva i sluša muziku, kao i većina njenih vršnjakinja. Međutim, postoji nešto po čemu se bitno razlikuje od njih: njen IQ iznosi 162, što znači da je inteligentnija od Alberta Ajnštajna, Stivena Hokinga i Bila Gejtsa, čiji je koeficijent inteligencije 160.
Big dil, pa i ja sam imao toliki ili veći IQ u tim godinama
162 nije toliko mnogo, npr. 175 bi bilo BAŠ puno.

U svakoj školi ima bar po jedno dete sa tolikim IQ.
jest. ima ona moja sto je kasnije poludela.

mislim, visok iq ti olaksava stvari. za dva sata naucis/savladas nesto za sta je nekom drugom potrebno 2 dana. ali ako si lenstina ili neambiciozan ili prosto neusmeren, dzaba ti visok iq. neki radan mediokritet ce se bolje snaci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!