Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Blond Brat
Umalo na kvantas da zaboravim...tamo baba voli da ide, i uvek mi donese neke cokolade sumnjivog porekla
Originally posted by ZwezdicaPotpisujem ovo sve. Babe me plaše a od mirisa sira mi se povraća.
Ne volim pijace. UF. Nisam godinama otisla na pijacu, tamo mi sve smrdi i one silne babe koje se dernjaju i onaj sir koji stoji po suncu i kisi napolju. Bljak.
Originally posted by jukie
razmišljaš o raznim namirnicama i da li želiš sada da ih kupiš i da li ćeš stići nešto da spremiš od njih dok se ne ukvare i kada ćeš šta da spremaš u odnosu na to kada sutra treba da ustaneš.
Originally posted by MarsJa izbegavam da pazarim bilo sta od mesa ili mleka na pijacama. ZNAM da imaju kontrolu, ali ipak :/
Originally posted by SunceJa se iznenadih kad sam čuo da je neke ljude "groza" da kupuju sireve tamo.
Mlecne proizvode nikad ne kupujem na pijacama. Gadno mi je nekako. U Maksiju - da.
Valjda kako te naviknu od malena (mada smo mi u kući oduvek imali lične snabdevače, nikad nismo kupovali na pijacama).
OSIM kajmak u Užicu to nema šanse da NE kupim i NE volim i NE slatko pojedem posle.
Originally posted by Hys.Ju, ju, ju...sto to sestro slatka...Bice da mi se komsiluk probrcnuo.
Obozavam
Ali na Bajloni vise ne idem, otkad popih hejt sa svake tezge; ja ne znam sta je ljudima tamo.
Zemunska je super
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!