Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Ja sam video policiju. Inache bilo je super. Guzva mala, atmosfera odlichna. Sve pohvale za muziku i ljude :D
By Tea
Originally posted by shmizllica
Originally posted by EYA
trebaju flajeri ! sigurnosti radi. a i slatki su, pa da ih cuvate za uspomenu :bouncy:
Znam sad da ce te da me pljuvate ali moram da kazem ovo... Na ovoj zurci uopste nije bilo bezbedno!!!Krenula sam kuci oko 2h,napolju zive duse... Kakva policija ni traga od njih,obezbedjenje nista... Totalno sranje!Ja sam se ziva usrala kad sam izlazila iz te ulice pa u knez mihailovoj takodje zive duse... Taman da dobijem batine kao nas dragi Latif... Na takve zurke vise nikad ne idem!Kan je ipak najbolji i nemam nikakve zamerki!Samo mi je sada strasno smesno kad se prisetim Eya kad smo pricali kod tebe 1.1.2005 god. da te je prpa da ides u kan jer navodno nije bezbedno.... Sinoc sam se bas nasmejala kad sam videla kako je sigurno u tom kaficu gde smo sinoc bili... Toliko!

Shmi, Eya nije plavusa :cheer:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by tea
Originally posted by EYA
trebaju flajeri ! sigurnosti radi. a i slatki su, pa da ih cuvate za uspomenu :bouncy:
Znam sad da ce te da me pljuvate ali moram da kazem ovo... Na ovoj zurci uopste nije bilo bezbedno!!!Krenula sam kuci oko 2h,napolju zive duse... Kakva policija ni traga od njih,obezbedjenje nista... Totalno sranje!Ja sam se ziva usrala kad sam izlazila iz te ulice pa u knez mihailovoj takodje zive duse... Taman da dobijem batine kao nas dragi Latif... Na takve zurke vise nikad ne idem!Kan je ipak najbolji i nemam nikakve zamerki!Samo mi je sada strasno smesno kad se prisetim Eya kad smo pricali kod tebe 1.1.2005 god. da te je prpa da ides u kan jer navodno nije bezbedno.... Sinoc sam se bas nasmejala kad sam videla kako je sigurno u tom kaficu gde smo sinoc bili... Toliko!

Shmi, Eya nije plavusa :cheer:
Tea, policija zaista nije bila napolju vec u kaficu gore kod garderobe, tako da shmi tu ima pravo.
No, to nije neshto shto se ne moze ispraviti, samo neko treba da im kaze da su ljudi u klubu bezbedni, da su potrebni napolju.... razumemo se, ipak su to policajci, nekad treba da im nacrtash....
:plavuso:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA

Moracu da te demantujem za vecinu stvari koju si navela,jer nisi u pravu!!!

Kao prvo- sa policijom je bio dogovor da njihovo obezbedjenje bude rasporedjeno u parku ispod tanjugove zgrade,kod garaze na O.Vencu i ispred kluba i to su i ispostovali.Ako nisi primetila u braon stojadinu ispred kluba sve vreme su sedela dva uniformisana policajca, a ostali su sedeli u kaficu iznad kluba.S' obzirom na kamere koje snimaju prostor 60 metara oko ulaza u klub,kao i patrole na vec pomenutim lokacijama odgovorno tvrdim da je lokal i okolni prostor bio savrseno bezbedan!!!

:tehno: :ledeni: :pivce: :happysmoke: :tea: :lezkiss: :grouphug: - A, ovako je stvarno bilo...
Korisnikov avatar
By Super Mario
lepo je to chuti. Bezbednost je najbitnija

:pasljivko:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by Dr. M
Moracu da te demantujem za vecinu stvari koju si navela,jer nisi u pravu!!!

Kao prvo- sa policijom je bio dogovor da njihovo obezbedjenje bude rasporedjeno u parku ispod tanjugove zgrade,kod garaze na O.Vencu i ispred kluba i to su i ispostovali.Ako nisi primetila u braon stojadinu ispred kluba sve vreme su sedela dva uniformisana policajca, a ostali su sedeli u kaficu iznad kluba.S' obzirom na kamere koje snimaju prostor 60 metara oko ulaza u klub,kao i patrole na vec pomenutim lokacijama odgovorno tvrdim da je lokal i okolni prostor bio savrseno bezbedan!!!

:tehno: :ledeni: :pivce: :happysmoke: :tea: :lezkiss: :grouphug: - A, ovako je stvarno bilo...
Pa fino je to kad znash, jer su rekli da je bezbedno, a ti izadjesh i nigde nikoga.....

Ako je tako, onda se isprichavam.....

:merlinka:
Korisnikov avatar
By spark
meni je bilo strrrrrraaaaaaavvvvvaaaaaaaaaa... sta da vam kazem... meni je bilo bas suuuuuuuppppperrrrrr.... uostalom, najbolja potvrda koliko sam se dobro proveo, nek vam bude upravo cinjenica da ovo postujem tek u ponedeljak, 07. februara, iako je zurka bila, 05. februara :smeh: :smeh: :smeh: hocu reci, toliko dugo mi je bilo potrebno da se oporavim od dobrog provoda :oskar: :oskar: :oskar:

muzika mi je bila fenomenalna, bilo je puno meni dragih ljudi, video sam masu ljudi koja je super djuskala i provodila se, kao i masu drugih koji su se odlucili za ljubakanje i muvanje po onim super luksuznim kosnim separeima, tako da mislim da su se svi super proveli... jedino mi je zao sto nije bilo vise ljudi (verovatno kao posledica cc u petak, a i jer je x aktuelniji subotom), ali i taj eventualni nedostatak nadomestile su ribe koje su igrale po stolovima i jedan meni drag forumas koji je naduvao kondome i stavio ih kao sise... ma opste ludilo... a tek posle 02.00... hhaaaaooosssssss... :smeh: :up: :up: :up:

vezano za bezbednost, video sam pandure da su sedeli u gornjem delu, monitor kamere koja prati ulaz u lokal, a i dva pandura u kolima na parkingu na ulici, tako da, ne znam sta da kazem, ja sam se osecao krajnje bezbednim... inace, meni se posebno svidja sto vidim pandure u blizini, a nema ih u samom prostoru za zurku... zato sto mogu da se maksimalno opustim i zato sto znam da su panduri tu, a da ih nema pored mene i da prate svaki moj pokret i ponasanje, ili ponasanje mojih ortaka... po meni tako i treba da bude... tu su, brinu da sve bude u redu, ali neprimetni, ne dave i ne smaraju drustvo koje se zeza... opustencija... :smeh: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni je bilo superrrrrrrrrrrrrrrr
ljudi, muzikaaaaaaaaaaaaa
samo sto se malo slabo secam nekih delova :happysmoke:

kad cemo opet?
p.s. bicu trezna, obecavam :zacepi:
Korisnikov avatar
By EYA
ekipica je stvarno bila opustena i super raspolozena... jeste da ne gotivim previse ovaj tip muzike, ali bar sam se iskakala :bouncy:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Kittrie
p.s. bicu trezna, obecavam :zacepi:

:kakodane:

ooohhhhh, honey, we all say that .... fat chance :pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!