Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rnne bih. to me ne loži.
probushi joj rupu sama! zar ne bi volela da razdevichish bijonsi?
Originally posted by Marsslatko pacovce, ali zasto se zove pas?
Tražih nsc-u da pokažem o čemu pričamo.
Nisam našao to, pa da okačim ovu simpatičnu sliku koju jesam.
[img]content/images/pas.jpg[/img]
Originally posted by IriSMod options:
jaoUj
ova tema je tako tako preceless
Originally posted by FerdieNemam nista od svega ponudjenog, ne drzim daljinski u najlonu.. niti na mobilnom imam ono sranje preko displeja...
Originally posted by CokoladnaBananica
ja mislim da ljudi to ostave da se ne bi brojevi sa dugmica izlizali/izbrisali od tipkanja?
Originally posted by Marsjer su ti ruke ispucale
Originally posted by FerdieA što moji daljinski nisu masni?
Razlog - masne fleke od ruku svud po njemu.
Originally posted by nsc...šitbul?
znas ti sta je pas? sarplaninac, zlatni ritriver, njufaundlander, vucjak, ...
Originally posted by nsc
Originally posted by Tungitako je
Originally posted by nsc
Ovo se zove pas
Originally posted by constantineA kad to radi covek od 20ak godina, to je vec jezivo. Obrazlozenje je da ne upadaju komadici bureka medju tastere...
a sta da vam pricam kad sam video da moja tetka ima foliju i na tastaturi od kompa
Originally posted by CareBearsta kad radi covek od 20ak godina?
Originally posted by constantineA kad to radi covek od 20ak godina, to je vec jezivo. Obrazlozenje je da ne upadaju komadici bureka medju tastere...
a sta da vam pricam kad sam video da moja tetka ima foliju i na tastaturi od kompa
Originally posted by constantineJa sam svojevremeno držala foliju na tastaturi. I to baš onu za komp.
Originally posted by IriSVerovatno si vidjala po studenjaku jer su sobe u prilicno ocajnom stanju, pa kad udjes u nju treba i ziveti godinu dana do neke naredne stenare u nekom od drugih blokova il drugom domu.
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja. to je tako skeri. imam utisak da tu nekog svaki drugi dan kolju, pa da se ne uprlja.
a najgore mi je, koliko Marsu ovo sa daljinskim u najlonu, kad stave ćebe na krevet, ono ćebe ćebe. i tako ljudi na tome sede. to sam najviše viđala po studenjaku
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!