Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da su čuli da su naučnici otkrili više bakterija na daljinskom upravljaču nego na wc šolji :awesome:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i hope they love living in the late 1980s.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Null

mislim da su čuli da su naučnici otkrili više bakterija na daljinskom upravljaču nego na wc šolji :awesome:
...i onda su rešili da im bakterije budu ne na upravljaču nego na tom najlonu preko?

Ili misle da bakterije štete elektron'ci?

Pojasni.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa najlon se valjda lakše obriše nego onoliko dugmića i čega sve ne.. misim, ne znam, lupio sam, moji to ne drže niti su ikad držali :kopanos:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma u pitanju je čisto religiozni odnos našeg naroda prema toj spravi, NE higijenski aspekt.
Korisnikov avatar
By IriS
evo, ja imam dva daljinska za TV. jedan služi samo da ga uključim, a drugi za sve ostalo.
ovaj prvi nikad nisam ni izvadila iz te kese u kojoj sam ga dobila. mislim da je to zbog lenjosti :lol:
a i praktično je, sad kad malo bolje razmislim... razlikuju se po tome (oba su crna) pa nikad ne uzmem pogrešan :kopanos:
Korisnikov avatar
By IriS
mada, primetila sam kod nekih ljudi, koji imaju one kineske TV uređaje, da im na daljinskom nema više nikakvih oznaka na dugmićima. valjda su toliko srasli sa tim daljinskim, da znaju gde je koje dugme :nesiguran:

tako da bih ja korisnicima kineskih TV uređaja preporučila da stavljaju daljinske u kese (ili šta već), da kad im ja upadnem u kuću mogu da klikćem po daljincu :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IriS

evo, ja imam dva daljinska za TV. jedan služi samo da ga uključim, a drugi za sve ostalo.
A taj drugi koji služi za sve ostalo - njemu ne rade on/off komande pa da koristiš samo njega?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mars

A taj drugi koji služi za sve ostalo - njemu ne rade on/off komande pa da koristiš samo njega?
rade rade, samo je on za D3 uredjaj, za kablovsku. a preko toga babram po kanalima... tako podešeno, tj. ja tako hoću. a sa njim nikako ne mogu da uključim TV :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma pali je da ima dva u ruci. Jedan bareback a drugi safe.
Korisnikov avatar
By IriS
^ da, i to.

jedan ima kondom, drugi nema :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

eeej vidiš može i kurton ko navlaka za daljinac :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
^ pa da se koristi u časovima dokolice i nejebice :wundy:
Korisnikov avatar
By nsc
ja to nigde nisam video
Predsednice!
samo u americkim filmovima sam video i najlon preko namestaja, nas nikad nije stigao tako pakovan
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mislim da je po sredi duboko ukorenjen strah od smrti,
i da ce konzerviranjem okoline sebi produziti vek...

Kad prihvatimo da smo prolazni, da nismo nikome bitni, da smo vrlo usamljeni,
tek tada osetimo istinski sebe, i istinsku ljubav, i pocnemo da vidimo okolinu
na pravi, cist nacin...

... i nisu nam vazni daljinci i njihov vek koriscenja, nije nam vazan ni nas upotrebni
vek, jer, znamo da cemo umreti sa osmehom na licu, i sa daljincem u ruci...
(bez kondoma)

aj sad, svi na group hug

:grouphug:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja. to je tako skeri. imam utisak da tu nekog svaki drugi dan kolju, pa da se ne uprlja.

a najgore mi je, koliko Marsu ovo sa daljinskim u najlonu, kad stave ćebe na krevet, ono ćebe ćebe. i tako ljudi na tome sede. to sam najviše viđala po studenjaku :bljak:
Korisnikov avatar
By Mars

a najgore mi je, koliko Marsu ovo sa daljinskim u najlonu, kad stave ćebe na krevet, ono ćebe ćebe. i tako ljudi na tome sede. to sam najviše viđala po studenjaku :bljak:
Ja to skoro videh na nekoj slici negde...ne mogu da se setim sada gde.

Mislim u novinama kad je neki naš trebalo da se vrati iz Libije...pa mu išli u kuću i slikali decu (naslov: "Hoćemo tatu")

Mislim da su oni imali ćebe ćebe na kauču....

A najlone na nameštaju sam stvarno samo u američkim filmovima viđao.
Korisnikov avatar
By Madonna
možda po nameštaju zbog đece... ma preko najl00na neka navlaka, tkud znam.

a što ti to toliko smeta mArs?

:smeh: @ čestica
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja.
ja znam nekoga ko je bio u kuci u kojoj je milje (ili vec kako ko zove onaj hekleraj) bilo u apparently nekoriscenoj kadi. think about that :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Tražih nsc-u da pokažem o čemu pričamo.

Nisam našao to, pa da okačim ovu simpatičnu sliku koju jesam.

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
haha Marse :D

meni se nekad desi da od mačke pomislim da je daljinski, pa se pitam kako daljinski šeta po kući :kesa:

i onda se setim :eureka:

:joint:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Mars
Originally posted by bas bleu
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja.
ja znam nekoga ko je bio u kuci u kojoj je milje (ili vec kako ko zove onaj hekleraj) bilo u apparently nekoriscenoj kadi. think about that :yes:
hahahahahahahahahhaha

a to je takav tresh :lol:
Možda bre bilo plastično, da se ne klizaju ljudi?
nope. objasnjenje nalazim u tome da se radi(lo) o the deepest and darkest corner of serbia.
Korisnikov avatar
By Mars
E pa svašta.

A za null - bravo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!