Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Null...i onda su rešili da im bakterije budu ne na upravljaču nego na tom najlonu preko?
mislim da su čuli da su naučnici otkrili više bakterija na daljinskom upravljaču nego na wc šolji![]()
Originally posted by IriSA taj drugi koji služi za sve ostalo - njemu ne rade on/off komande pa da koristiš samo njega?
evo, ja imam dva daljinska za TV. jedan služi samo da ga uključim, a drugi za sve ostalo.
Originally posted by Marsrade rade, samo je on za D3 uredjaj, za kablovsku. a preko toga babram po kanalima... tako podešeno, tj. ja tako hoću. a sa njim nikako ne mogu da uključim TV
Originally posted by IriSA taj drugi koji služi za sve ostalo - njemu ne rade on/off komande pa da koristiš samo njega?
evo, ja imam dva daljinska za TV. jedan služi samo da ga uključim, a drugi za sve ostalo.
Originally posted by IriSpa uvek je u blizini tv-a i neko mazivo za ruke...
^ pa da se koristi u časovima dokolice i nejebice![]()
Originally posted by unic0rnili pak
Originally posted by IriSpa uvek je u blizini tv-a i neko mazivo za ruke...
^ pa da se koristi u časovima dokolice i nejebice![]()
![]()
Originally posted by IriSJa to skoro videh na nekoj slici negde...ne mogu da se setim sada gde.
a najgore mi je, koliko Marsu ovo sa daljinskim u najlonu, kad stave ćebe na krevet, ono ćebe ćebe. i tako ljudi na tome sede. to sam najviše viđala po studenjaku![]()
Originally posted by IriSja znam nekoga ko je bio u kuci u kojoj je milje (ili vec kako ko zove onaj hekleraj) bilo u apparently nekoriscenoj kadi. think about that
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja.
Originally posted by bas bleuhahahahahahahahahhaha
Originally posted by IriSja znam nekoga ko je bio u kuci u kojoj je milje (ili vec kako ko zove onaj hekleraj) bilo u apparently nekoriscenoj kadi. think about that
ja sam videla i kod nas najlon preko nameštaja.![]()
Originally posted by IriSMožda bre bilo plastično, da se ne klizaju ljudi kad se tuširaju?
a to je takav tresh![]()
Originally posted by Marsnope. objasnjenje nalazim u tome da se radi(lo) o the deepest and darkest corner of serbia.
Originally posted by IriSMožda bre bilo plastično, da se ne klizaju ljudi?
a to je takav tresh![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!