Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by *deni*

Veki, baš si nešto dobre volje danaske... Bilo jebačine za vikend, ha ?
:smug:
:smeh:

Inače Beogradjanko 18, nemoj da te čuju udruge američkih žena za borbu protiv stigmatizacije debelih, nećeš živa ostati. :cheer:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by deran
Originally posted by Beogradjanin18

Moram priznati da me već neko vreme mori to što živim život jedne "debele žene". Naime, život mi se do te mere pojednostavio i "propatetisao", da ne znam kako drugačije da imenujem i klasifikujem ovaj problem. Malo tračevi, malo slatkiši, ceo dan se provede tako što se pati za suvišnim kilogramima i nekonstruktivno potrošenim vremenom. A gde je dokonosti, čokoladica i praznih priča, tu su i zajedljivosti i isfrustriranosti. Kao neka Živadinka Šijaković. Grozno!

čitaj cybermikana... :giggle:
Rafinirano :fancyklap:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Loni

Draga, haj sa mnom na aerobik.
Posle toga gledam ti u šolju. :)

Da imaš neki drugi sindrom posavetovao bih te da napraviš filmić o tom.
Ovako je priča isuviše pravolinijska i logično ispravna. Mlad peder pretvara se u krupnu domaćicu.
Nigde pravog preokreta.
Pusti aerobik, ajte obojica samnom na fitness ... tri puta nedeljno, svaki put drugojačiji trening ... topi salo k'o šapurina čvarke ... ja krećem od januara, od opreme su vam potrebne samo čiste patike i dobra volja ...
Korisnikov avatar
By mish_beli
Kiwisha, jel mogu i ja sa tobom/vama? :)
Bash trazhim neku rekreaciju, a nemam drushtvo.... -.-
Korisnikov avatar
By 2kune
novo doba... pomirite se s time... od kada je kapitalizam došao u vaše krajeve jedini mršavi ljudi će biti oni koje ćete vidjeti u sapunicama... jerbo je samo debeli potrošač dobar potrošač... :snob:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mish_beli

Kiwisha, jel mogu i ja sa tobom/vama? :)
Bash trazhim neku rekreaciju, a nemam drushtvo.... -.-
Pa ako ti nije problem da se rekreiraš u srcu novog beograda (ako ti lokacija odgovara) više si nego dobrodošla :)

more the merrier ...
Korisnikov avatar
By KiWi
da li ima još zainteresovanih za grupno vežbanje :D ?
Korisnikov avatar
By Mars
Grešio sam, pio sam Coca Colu malopre.
By Speculum Columbae
Ako budeš imao ogromnu zadnjicu kao one američke domaćice, iz geta i Bronksa, ili teksaški white trash, onda ćemo biti drugarice, zvaćemo se Mejbl i Mici, lakiraćemo ogromne akrilne nokte i pevati: Born to be cheap u falsetu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Inače, pošto se u ovoj temi spominje lik Živadinke Žarke , koji je u seriji '' Bolji život '' maestralno odigrala pokojna Radmila Savićević, moram da iznesem jedno svoje zapažanje.
Dakle, vezano za Žarku, u '' Boljem životu '' se potkrala jedna omaška glede njenog prezimena. U nekim epizodama se ona zove Živadinka Šijaković, a u nekim Živadinka Žikić.
Pri tom, Žarka se u seriji nije ni udavala, ni razvodila.
Eto, toliko sam imao da kažem.
Korisnikov avatar
By 2kune
da li se debela bradata žena računa ko međed? :kesa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I mršavljenje i gojenje zahteva poseban režim ishrane i fizičke aktivnosti.

Ne jesti nikada nije rešenje! :sudija:

Pronađi neki koristan hobi.
Korisnikov avatar
By V25
A ne, ne, nisam taka ja! Perazićka mi ne treba!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Vel boy
Originally posted by *deni*

Apsolutno.
Svojevremeno je pritisak starijih žena u meni bio toliki, da se nametala potreba da iz sebe izbacim ne jednu, već njih 11.
I to sve svaki put sve stariju ženu.
Nominujem ovo za najsmeshniji post ove godine. :roflmao: :oskar:
necu ici dotle da mu ovaj post stavim u potpis k'o shto rade neki drugi, ali brate, poshteno me zasmeja, mahinalno, momentalno prasnuh u smeh chim ovo prochitah. :yes:
deni care dobar si..... :wink:
Ali si ovim postom denijevu izjavu "zacementirao" tako da bi sad bilo glupo da je bilo ko uzme za potpis! :durenje:

ili ne bi? :misli:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
btw, ja imam slican sindrom, samo srecom suvise radim da bih mogao da ga razvijem u zabrinjavajuce razmjere.

Ali, preporucujem ti da pokusas da pronadjes nova poznanstva. Neke tamo sasvim nepoznate cice, recimo. I da osjetis nove energije.
U svakom slucaju ce ti prijati,a ako se u tom procesu jos i malo "trgnes" - inshalah.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!