Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Koeficijent inteligencije.

Da li ste išli na konsultacije, kod ljudi zaduženih za to?
Da li ste, možda natprosečno/ispodprosečno inteligentni?
Član neke organizacije, poput Mense?
Verujete li u postojanja različitih vrsta inteligencije?
Ako da - koja vam je razvijenija, a koja manje razvijena.
Elaborirajte.
Korisnikov avatar
By IriS
merila jednom. iz opklade. u Mensi.
dobila sam opkladu.

a inače, postoji više vrsta inteligencije. mislim da najviše fulam u emotivnoj, iako se trudim :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
ne, too lazy.

doduse, jednom smo frend i ja tottaly baked isli rijesavati nekoi online test inteligencije. moj rezultat je bio 93. :lol:
By Speculum Columbae
Moje skromno mišljenje, za koje niko ne pita, niti želi da zna, je da za registraciju na forumu, treba uvesti nekakav test inteligencije/poznavanja kulture, jer broj ljudi koji mogu da vode pristojnu komunikaciju, koja je uz to ima još i srž, ozbiljno opada.*

-----------------------------------------------------

* Ova ideja nije propaganda teme
By str00ja
Merio ranije aj kju, iznad proseka je.

Ovako su mi najrazvijenije lingvistička, muzička i interpersonalna.
Matematička i prostorna - nisam bio tu kada su se delile :giggle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Мерили су ми га у осмом основне на Машинском факултету. Сећам се да нисам хтела да идем док нису рекли да ће бити деце и из других школа и да ћемо сви добити бесплатне кифле и јогурт. :roflmao:

Колико је мени познато, постоји седам врста интелигенција. И постоје две скале.
By LeDeNa_
jesam...ima milion nekih...ali i dosadnih :D
By J...
Originally posted by Dante

Moje skromno mišljenje, za koje niko ne pita, niti želi da zna, je da za registraciju na forumu, treba uvesti nekakav test inteligencije/poznavanja kulture, jer broj ljudi koji mogu da vode pristojnu komunikaciju, koja je uz to ima još i srž, ozbiljno opada.*

Salis se, zar ne?

ont:
Radila sam samo neke testove na netu, nista zvanicno.

A za srecu u zivotu najbitnija je emocionalna uravnotezenost i socijalna prilagodjenost. IQ je manje bitan.
Korisnikov avatar
By Marvin
Merio.
I jesam genije, ali na donjoj granici.
Kao što sam po BMIu idealan, ali na donjoj granici...

Meni sve za dlaku pa loše :lol:

(tako mi je samo par sati falilo da budem lav, a ja ostadoh siroti mali račić :usamljen: )
Korisnikov avatar
By Mage
Ne verujem u IQ i smatram to vrstom diskriminacije. Inteligencija nije nešto što možeš meriti i zavisi od toliko faktora da je apsurdno dodeliti joj numeričku vrednost.

Šta je sledeće? Koeficijent mudrosti? Faktor čovečnosti? :roll:
Korisnikov avatar
By mish_beli
(Da, istina je... Samo na penis/e mislim! :love: )
(I, dechki, koliki vam je? :klap: )
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by J...

A za srecu u zivotu najbitnija je emocionalna uravnotezenost i socijalna prilagodjenost. IQ je manje bitan.
bas zato je 'biti sretan' jedan od odvratnijih ciljeva koje covjek moze imati u zivotu. koliko je samo sretnih ljudi bilo u nacistickoj njemackoj, savrseno socijalno prilagodjenih nacizmu.

''
By Speculum Columbae
Originally posted by Popeye
Originally posted by J...

bas zato je 'biti sretan' jedan od odvratnijih ciljeva koje covjek moze imati u zivotu. koliko je samo sretnih ljudi bilo u nacistickoj njemackoj, savrseno socijalno prilagodjenih nacizmu.
By J...
@Popeye

Autovan peder je srecan peder. Sreca je odvratan cilj. Zakljucak - ne treba se autovati. :)
By Speculum Columbae
Uh, kad se Null pojavi, imam takvu neodoljivu potrebu da na postove odgovaram sa: Abang bangbang a bang, abangbang bang a bang
Korisnikov avatar
By Madonna

Uh, kad se Null pojavi, imam takvu neodoljivu potrebu da na postove odgovaram sa: Abang bangbang a bang, abangbang bang a bang
ILI!

još bolje:

ОДВЕО...ОО МЕ ЈЕДАН МАНГУП У НАЈЛУЂИИИ ГОДИНАМААААА ОПРОСТИ МИ СРЕЋО МОЈАААААААААА ВРАЋАМ ТИ СЕ И ГРЕШНА И САМААААААААА КАЗНИ МЕ, КАЗНИ АКО ОЧИ ЛАЖУУУ ПУСТИ, ПУСТИ, НЕКА ТИ ДОКАЖУУУУ УСНЕ И ТЕЛО МОЈЕЕЕЕ ДА МИ ЈАСТУК БУДИ ГРУДИ ТВОЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
By Speculum Columbae
Originally posted by Null

ILI!

još bolje:

ОДВЕО...ОО МЕ ЈЕДАН МАНГУП У НАЈЛУЂИИИ ГОДИНАМААААА ОПРОСТИ МИ СРЕЋО МОЈАААААААААА ВРАЋАМ ТИ СЕ И ГРЕШНА И САМААААААААА КАЗНИ МЕ, КАЗНИ АКО ОЧИ ЛАЖУУУ ПУСТИ, ПУСТИ, НЕКА ТИ ДОКАЖУУУУ УСНЕ И ТЕЛО МОЈЕЕЕЕ ДА МИ ЈАСТУК БУДИ ГРУДИ ТВОЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Meni je i dalje smešno...
Korisnikov avatar
By blenta
izuzetna matematicka i spacijalna
emotivna na nivou retarda

srpska mensa je mentalno dno dna
i sramota bi me bilo biti povezivan s istima
stoga odbih clanstvo
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kod mene veoma visoka muzicka a niska emocionalna i socijalna...
Korisnikov avatar
By unic0rn

To samo znaci da ne znas puno natprosecno inteligentnih ljudi. Kolki to kreteni mogu da budu, da pozelis da do kraja zivota samo sa statusom komuniciras.

ot/

jako sam neintelegentna, a na sve to nesam ni skolovala. :shrug:
Korisnikov avatar
By Burak
IQ je toliko relativna stvar da mi svi oni koji se krenu hvaliti nekom brojkom sa nekog testa, ocajno izgledaju..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by unic0rn

To samo znaci da ne znas puno natprosecno inteligentnih ljudi. Kolki to kreteni mogu da budu, da pozelis da do kraja zivota samo sa statusom komuniciras.
Što jes, jes.
ot/

That makes :peace: of us.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by unic0rn

ot/

to je problem koji imao sam sa clanstvom
prestizna drustva natprosecnih medj nebeskim narodom
nadprosecni od nadprosecnih
:ua:
Korisnikov avatar
By bothways
Radio sam nekoliko puta uzivo (neki varijeteti za skolu, bla), ali nikad mi nisu rekli rezultate.

Radio sam pre nekih 5-6 godina na internetu nekih 8 razlicitih komada i svi su dali razlicite rezultate. Prosek je bio negde oko 130. Ali nesto ne verujem tim online testovima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!