Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

neka bude ovo tema gde cete da pisete sta ste novo probali od hrane... i kakvo je to sto ste probali

ja sam danas po prvi put probao wudy virsle sa kackavaljem odlicne su... malo su skuplje od obicnih... ali je ukus neverovatan... pune su kackavalja:meso:

planiram ovih dana da odem u kineski restoran... po prvi put
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam odusevljena kinezima, to mi je omiljena hrana sada. :love: Sve bih njihovo probala.
Korisnikov avatar
By Srklet
cats and dogs too? :D

OT> lately se odusevljavam čarima poriluka. :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
banane punjene gaudom, uvijene u slaninu i proprzene.

:wcsolja:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by constantine

ja sam danas po prvi put probao wudy virsle sa kackavaljem odlicne su... malo su skuplje od obicnih... ali je ukus neverovatan... pune su kackavalja
ne seri da su pune kačkavalja?! :shok:
Korisnikov avatar
By bothways
Imaju neke virsle (ne secam se koje, mozda Wudy) i sa sirom i sa majonezom i sa kecapom. Zgodna promena u odnosu na uobicajeno.

A sta sam poslednje novo probao? Hmm, pa ne secam se... Nisam dugo eksperimentisao (kinesku i japansku probah odavno).

Recimo, letos, probao sam palacinka-tortu. Bejase izvrsno. :D
By Paris
Izbegavam da probam novu hranu, jer se uvek pokajem :sesir:
By alexandermagic
Teško da ću imat što ovdje napisati. Držim se provErenih jela, koja mi prijaju.

Ako dođe do dramatičnog obrta po tom pitanju, prvo ću to ovdje napisati. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bas bleu
chicken korma. ovakvu definitivno prvi put. i poslednji.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Drakche

banane punjene gaudom, uvijene u slaninu i proprzene.

:wcsolja:
hahahahahah carski hahahahahah

probao sam, ali pre mesec dana, one zacine za piletinu sto u pokovalji ima i kesa u kojoj se pece... i super je a najvaznije jo to sto se ne dodaje ulje
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by constantine
probao sam, ali pre mesec dana, one zacine za piletinu sto u pokovalji ima i kesa u kojoj se pece... i super je a najvaznije jo to sto se ne dodaje ulje
Probao sam i ja, ali sa lošim rezultatom
izgleda imam netoleranciju na baš te začine (u stvari gde god piše da sadrži "začin za piletinu" mogu da očekujem da me posle peče koža i da mi iskaču bubuljice)
Piletina je bila suva i u sredini kod kosti je bilo nedopečeno.

Zato piletinu sad jedem iz jedne šerpe koju je mama dobila na nagradnoj igri u valjda Maksiju? (sakupljala je neke markice koje su dolazile sa računima i lepila na neki kartončić, pa je dobila šerpu upola cene).

Sipa se malčice vode, poklopi i samo od sebe dinsta dok ne bude sasvim mekano. Mi dodamo i puno šargarepe i utapkamo Kotanyi mešavinom belog luka i crnog bibera (na koju nemam netoleranciju, a unutra postoji i Na-glutaminat tako da mi nije od njega). Mislim da se samo malo namaže uljem da drži začine, a i sama piletina ispusti više masnoće nego što staviš ulja, što ja opet pojedem sa onim suvljim delom piletine. Masnoće su sastavni deo našeg organizma i potrebno ih je svakodnevno unositi.
:curka:
Korisnikov avatar
By Burak
Pa imas kupiti vrecice za pecenje (ne one magi sa zacinima) obicne pakovano mislim po 10 komada i u njih stavis zacine po svom ukusu bez dodavanja ulja ili masti. peces 60 minuta na 180 - 200 stepeni i dobices savrsenu piletinu, a pecnica i tepsija ostaju ciste.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Burak

Pa imas kupiti vrecice za pecenje (ne one magi sa zacinima) obicne pakovano mislim po 10 komada i u njih stavis zacine po svom ukusu bez dodavanja ulja ili masti. peces 60 minuta na 180 - 200 stepeni i dobices savrsenu piletinu, a pecnica i tepsija ostaju ciste.
:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
rabin tortu, QQ majko al' ja dobra. :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie

Piletina je bila suva i u sredini kod kosti je bilo nedopečeno.
A moja je potpuno izgubila teksturu i oblik, valjda od silnog parenja u toj kesici.
Nije mi se svidelo, ti zacini me podsecaju na prasak za instant supe, pa mi i piletina lici na meso kuvano u instant corbi, sto je :bljak:
Probala sam onaj kolacic sa jogurtom i visnjom, Stark proizvodi, mislim da se Olala zove.
Korisnikov avatar
By erkondisn

e e e... jel moze vise detalja... kako ja to nisam vidio? tko proizvodi? ambalaza, barkod, bilo sta?
to mi dodje ladno kao masni papir za pecenje, samo jos bolje... divno.

By Ulix
Skoro nisam nešto specijalno novo probao. Pre mesec dana je moj tata pravio neke odvratne puževe, život mi se zgadio. (Mislim zato što sam znao da su to puževi.)

Mislim da je to poslednje novo što sam probao.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja se sjecam da sam ih cak volio jesti kad sam imao 3,4 godine :lol:

no sada ni prismrditi :hand:
By Ulix
Puževi su jedina hrana prema kojoj baš imam odbojnost. Osećam kao sline da jedem. Ali moj dragi tata je neumoran i njegovim kulinarskim eksperimentima se ne može reći ne. :odbij:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
soupe à l'oignon au fromage :awesome: iliti lukac-supu sa sirom.

Slika

izgleda k'o splačina, ali je skroooooz dobra. :yes:

i sprženi krem, iliti crème brûlée. :awesome:
Slika

odlična stvar. :bale:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by erkondisn

e e e... jel moze vise detalja... kako ja to nisam vidio? tko proizvodi? ambalaza, barkod, bilo sta?
to mi dodje ladno kao masni papir za pecenje, samo jos bolje... divno.

http://www.yumama.com/zdravlje-i-ishran ... rerne.html

Maggi, socno iz rerne.
Ali, pogledaj post gore, vec sam izrazila nezadovoljstvo tim gotovim zacinima koji stizu sa kesicom. Bolje lepo kupis obicnu kesicu, i dodajes zacine po zelji. Mada, i pilence bude kao kuvano, nema lep, hrskavi ukus pecenog.
Ontop: probala sam smrznuto lisnato sa pizza punjenjem :bljak: suvo da davi.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lepa Krepa

soupe à l'oignon au fromage :awesome: iliti lukac-supu sa sirom.

i sprženi krem, iliti crème brûlée. :awesome:

odlična stvar. :bale:
Oj, da. Ti bila u Parizu... :sigh:

Meni creme brule ispada savršeno u kućnoj varijanti, ako bi da probaš....
Korisnikov avatar
By Marvin
Ni ja nisam za te kese :hand:

Bezveze i ukus i tekstura.
Imam jedno pakovanje eno već godinama...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!