Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

OKLAHOMA SITI - Tromesečno štene Voli, kome su veterinari ubrizgali dve smrtonosne doze sedativa i proglasili ga mrtvim, preživelo je i čeka da bude udomljeno.

Pas Voli je odlučio da živi i ni eutanazija ga nije sprečila u tomeŠtene je zajedno sa još petoro braće i sestara bilo ostavljeno ispred jednog azila za životinje u Oklahomi, a veterinari su zaključili da su oni isuviše bolesni da bi preživeli i da bi bilo najbolje da ih uspavaju.
Ali Voli nije želeo da umre.
Veterinari su mu ubrizgali jednu dozu sedativa u nogu, a zatim i u srce. Jedna doza je uglavnom dovoljna da ubije psa, a druga se daje za svaki slučaj. Oni su ga proglasili mrtvim i, zajedno sa telima ostalih pasa, odneli u veliki kontejner za odlaganje mrtvih životinja.

Sutra ujutru je Skot Pral, jedan od radnika azila, na svoje iznenađenje pronašao živo štene u kontejneru. On je čuo neko komešanje u kontejneru, prišao i video malog psa kako šeta po njemu, prenosi AP.

"On je skakutao okolo. Čuo je kada sam naišao i pogledao pravo u mene. Bio je potpuno zdrav", rekao je Pral, koji je štene odveo veterinarki Amandi Kloski.
Pral i Kloski su rešili da se brinu o malom Voliju, dok mu ne pronađu dom, što izgleda neće biti težak posao, jer su već dobili na stotine poziva i imejlova ljudi zainteresovanih da udome ovo slatko štene sa neverovatnom sudbinom.

"On je praktično dva puta bio podvrgnut eutanaziji, ovde se radi o vaskrsnuću, snažnoj želji za životom i medicinskom čudu", izjavila je veterinarka.

:zongler:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Veterinarima je bilo lakše da ga odmah proglase neupotrebljivim, a tek pošto je preživelo 2 smrtonosne injekcije, su shvatili da je zdravo?!

Drago mi je zbog kučeta, nadam se da će uskoro biti udomljeno.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by west end

"On je praktično dva puta bio podvrgnut eutanaziji, ovde se radi o vaskrsnuću, snažnoj želji za životom i medicinskom čudu", izjavila je veterinarka.
njoj bi trebalo oduzeti dozvolu ako nije fakin u stanju iz dva pokusaja da ubije psa. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!