Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by CamelArcher

Pozdrav.Mislim da je moj slucaj specifican,jer ga ja nisam sreo do sada.
Ja sam sa "gay stvarima" poceo sa 16 godina.Od pocetka nisam imao nikakav problem,a nemam ga ni danas.Najopustenije uzivam u svom zivotu.Ali imam drugi "trip".
Ja ne mogu da se identifikujem sa gay zajednicom.Nemam nista zajednicko sa tim ljudima.
Do svoje recimo 19-e sam izlazio po gay klubovima,i u gay kafice.
Imao sam elana da se cesto upoznajem sa novim ljudima i mislio sam da sam i ja deo svega toga.
Medjutim vec dugo nije tako,a mislim da nikada nije ni bilo.
Zadnje 2 godine mi je muka i da pomislim na izlazak u gay klub.
U kafic jednom u 6 meseci,ako i toliko.
Jednostavno svi ljudi koji tamo izlaze,a verujem da ima i vas odavde,su mi toliko odbojni da je to dovoljan razlog da ne izlazim uopste.Nemam nikakav drugi problem sa njima,samo odbojnost.
Njihove face koje kao da su zle u 90% slucajeva.Tako gledaju puni neke mrznje i kao neke osvete.Prema cemu ne znam.
Ovde pricam iskljucivo o muskarcima.Devojke nisam ni posmatrao tako da one znaju da ovo nema veze sa njima.
Prvo sto mogu da kazem to je da se momci tamo druze u grupama i totalno su nezainteresovano za bilo kakvo druzenje sa drugim ljudima. Drugo,jednom sam jednom decku posle 30 minuta caskanja rekao "bas si lep",sto sam i mislio,a on mi je na to odgovorio "a ti mislis da si bolji".
Ima jedan debeli lik na vratima,koji me vise puta debelo smarao zasto nisam rezervisao mesto,a ono celu noc se ne napuni ni cetvrtina kluba.I tako svaki put.On je vlasnik,i njemu ide u prilog da ljudi budu zadovoljni jer ce tako da zaradi jos vise,ali on uprkos tome zeli da zadovoljava svoje niske strasti i zaebava nekog ko mu dolazi.
Cak i kad odem u kafic,ljudi su apsolutno ne-opusteni.
Kao da svi glume,da ne kazem neko ludilo.
Ja ovime opisujem,po svom vidjenju 90% gay populacije.
Zbog svega ovoga ja ne mogu sebe da zamislim u gay drustvu.
Medjutim,da li je moje vidjenje ispravno ili sam ja specificna osoba ili je nesto trece mozda?!
moj si čoek
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kao sto su ti mnogi rekli - napravis svoj krug drustva, a to valjda ume svako, i nema sta da te briga kako te ko gleda po gay mestima - sem ako se nekom svidjas ;)

Biti misiljenja da su svi (gays) oko tebe loshi obicno znaci da je problem zapravo u tebi.
Ispod necije gordosti, aroganicje ili bitchizma neretko ume da se nadje neko nezno, iskreno srce, koje ce se pokazati kao bolji prijatelj nego svi ovi "normalni". :)
Korisnikov avatar
By Srklet
pederi su bitchy, strejteri podriguju. deal with it. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, uvijek smo dvostruko bolji. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
gay zajednica?
gay radnicka zadruga?
gay folklorna grupa?
gay doo?
ne !!
GAY INC. !!

labels, labels, labels.

{no, postoje generalne razlike u soc. interakcijama itd. sa ljudima razlicitih sex opredeljenja,
a moja lista deklarisanoh fav-ova ide 'vako 1.omnichill 2.hetero 3.bi 4.homo..}
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
šta znam... post se ne odnosi na žene, kao što autor reče. Žene ne glume ludilo, one se jednostavno napiju i prave gluposti. Mada, možda ne 90 procenata. A i moguće da su se stvari izmenile otkad sam dobrovoljno istupila iz te fiktivne zajednice klubova, kafića i karaoka.
Korisnikov avatar
By Mars
You will now listen to my voice. My voice will help you and guide you still deeper into Europa. Every time you hear my voice, with every word and every number, you will enter into a still deeper layer, open, relaxed and receptive. I shall now count from one to ten. On the count of ten, you will be in Europa. I say: one. And as your focus and attention are entirely on my voice, you will slowly begin to relax. Two, your hands and your fingers are getting warmer and heavier. Three, the warmth is spreading through your arms, to your shoulders and your neck. Four, your feet and your legs get heavier. Five, the warmth is spreading to the whole of your body. On six, I want you to go deeper. I say: six. And the whole of your relaxed body is slowly beginning to sink. Seven, you go deeper and deeper and deeper. Eight, on every breath you take, you go deeper. Nine, you are floating. On the mental count of ten, you will be in Europa. Be there at ten. I say: ten.

When I say eleven, you will identify yourself with a gay comunity in Serbia.

I say: eleven.
Korisnikov avatar
By Srklet
ono s cime se ja nikada nisam uspijevao identificirati (pa ni dok nisam bio out u svojim teen godinama) jest pederska samomrznja i gledanje na sebe i pederluk kao nesto manje vrijedno.

jer fakat mi je tesko zamisliti da bi ikome osim autohomofobnoj ormarusi palo na pamet procjenjivati jednu raznoliku zajednicu ljudi na osnova onoga sto je vidio u tri kafica i dva diska. ili jos gore, misliti da je to sto je tamo vidio sve sto gej zajednica jest. i jos, pored kakve-takve pameti, zakljuciti da je 90% gej ljudi - zlo! :retard:

hm, kako to da se ne donose generalni zaključci o heteroseksualcima na osnovu tri kafica i diska u koje pretezno izlazi takva publika? jer, sto o svim heteroseksualcima govori kad neki od njih na derneku pocnu padati s nogu od alkohola? kakav se to opci zakljucak da izvuci? :roll:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by manjane

Ne bih ja menjao svoje str8 ortake ni za sta na svetu...
:)
Samo jedno pitanje: jel tvoji drugovi znaju da si gay?

p.s: Mrzim reč ORTAK :barf:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Eto i svi oni misle da su posebni i da se ne identifikuju sa ostalima, tako da ste zajedno posebni. :)

Šalu na stranu, ne znam šta "svi oni" misle, ali iz mog iskustva rekao bih da to dosta zavisi od mesta na koja izlaziš i na grupice na koje nailaziš.

Da, naravno da ima ljudi koji dođu u svojim grupama i nezainteresovani su da upoznaju druge. Šta sad, treba da love svako meso na koje naiđu? Koliko su zainteresovano za druženje izgledali ljudi u "strejt" klubovima? Na Freestyler-u će baš neko oberučke da te prihvati i pozove za svoj sto samo zato što stojiš pored njega.

Gazda te prca zbog rezervacije na ulazu. Kako šokantno. To se ne dešava igde više u Beogradu. Samo na vratima gej kluba.

I da, samo u gej kafićima ljudi nisu opušteni. Strahinjić i Obilić su inače poznati po opuštenoj i nepozerskoj atmosferi.

Da se razumemo i ja ne idem u gej klubove, ali to je mahom zato što moje društvo ne ide tamo. Iako klozetiran, bio sam par puta u Lotosu (ili kako se već zvao pre 3 - 4 godine) i Espehu i bilo mi je sasvim OK. Fini ljudi, fina muzika...
Bio je i jedan super gej kafić tamo oko 27. marta negde, da li se zvao Hemingvej. Totalno opušteno mesto.
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa recimo valjda da je kod str8 ljudi lakše pronaći normalnu osobu jer ih je ujedno i 10 puta više nego gejeva...i da ima jako zlih pedera, ali ima i jako zlih strejtera i tako....
By Glasnik
Nalazim gej ljude koji mi odgovaraju a ovu gej zajednicu čini toliko različitih likova da je nemoguće identifikovati se sa svima.

Nekako o tome ni ne razmišljam... Družiš se s ljudima koji te razumeju/koje razumeš bez obzira na seksualnu orijentaciju. Ima sjajnih i jednih i drugih. Ima užasnih i jednih i drugih.
Korisnikov avatar
By CamelArcher
Originally posted by Loni

Napisao sam ti o Spaju privatno.

Gej zajednica nije ništa posebno gora od strejt zajednice, ali
pošto nas je ipak procentualno malo, onda gej zajednica u velikom gradu izgleda kao strejt zajednica u nekoj palanci.

Kad sam otišao u Topolu, odakle mi je baba (5000 ljudi u gradu i samo 25 000 u celoj opštini) iznenadio sam se koliko ta mala sredina liči na gej sredinu u Beogradu.

- U toj Topoli svako svakog otprilike zna. Gej zajednic BG-a takođe.
- Svako je maltene bio sa svakim (figurativno rečeno). U gej zajednici Beograda takođe.
I nema to mnogo veze s gejevima. Da je nas puno, a njih malo,
kod strejtaša bi se ta zloba više videla.
Mislim da je to to u sustini.
I kapiram da ne mogu ljudi da se razlikuju po svojim karakternim osobinama zbog seksualnog opredeljenja,ali se gay ljudi razlikuju u tome sto ih ima manje,i sto su prinudjeni da zive u polu-ilegali.
Valjda kad ceo zivot zivis u nekoj muci,nesvesno i sam postanes mucan drugima.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by KosmickaCestica

Ima vise gay zajednica, nema samo jedna....

na primer jazz gay zajednica, ili science gay zajednica,
ili gardening gay zajednica...

sijaset toga ima...

i beogradu ima oko 200.000 gay ljudi od 3 do 93 godine,
sto jeste na neki nacin jedan zajednicki skup, nazovimo
zajednica... ali...

suma je velika...

:)

Nadji svoju gay zajednicu...
u srbiji ima samo jedna, eventualno dve i po. s tim sto u ovom kontekstu ja zajednicu dozivljavam kao kolektiv, a ne populaciju.

ako nisam u pravu reci mi gde se mogu naci gay science ili gay gardening zajednice. pri tom ne racunam ove neformalne sa gej fakulteta kao sto je fdu ili filoloski :smeh:
Korisnikov avatar
By CamelArcher
u srbiji ima samo jedna, eventualno dve i po. s tim sto u ovom kontekstu ja zajednicu dozivljavam kao kolektiv, a ne populaciju.

ako nisam u pravu reci mi gde se mogu naci gay science ili gay gardening zajednice. pri tom ne racunam ove neformalne sa gej fakulteta kao sto je fdu ili filoloski :smeh:
ahahaha :-)
ni ja nikad nisam cuo za zajednicu "gej bastovana" ali bilo bi super da naucim sa njima da okopavam bastu :-D
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Originally posted by Loni

Ne znam odakle ti to da je gej zajednica i po čemu jedinstvena?

Neki su fensi, neki japi.
Neki gejevi imaju više drugarica, neki više drugova.
Neki u folk, neki u rok fazonu.

Ja sam, čini mi se jedini koji ponekad sluša i rep.

Nisi! :chilling: ;)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Hvala CamelArcher-u sto je otvorio ovu temu i hvala svim forumasima koji su postovali, iako svi postovi i nisu bas poucni. Ali coveku stvarno neke stvari budu jasnije kada ih procita nate-nane... :zastava: :bye: :predaja:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Originally posted by Popeye

strejteri podriguju
Podriguju i gejevi... :D

I podriguju i prde:okret:

Ne identifikujem se ni ja sa gay zajednicom u mom kraju, na to mesto okupljanja dolazi sami talog ljudskog drustva... :mete:
Ali zato imam svoje prijatelje sa kojima uzivam u carima zivota:zastava:

Nadji si ljude koji ti odgovaraju i ne ocajavaj...
Korisnikov avatar
By blabla54380
sta podrazumevas pod tim "u mom kraju" bleja ispred zgrade na klupicama uz pivo? :smeh:
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by Mage

Samo da odgovorim na ovo...

Ne svi, ali znaju oni koji su mi jako bitni jer sam im se outovao pre neki dan. Oni su mene prihvatili, a ja sam potvrdio da sam se sve vreme druzio sa pravim osobama... :friends:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by CamelArcher

Njihove face koje kao da su zle u 90% slucajeva.Tako gledaju puni neke mrznje i kao neke osvete.Prema cemu ne znam.

Drugo,jednom sam jednom decku posle 30 minuta caskanja rekao "bas si lep",sto sam i mislio,a on mi je na to odgovorio "a ti mislis da si bolji".

Cak i kad odem u kafic,ljudi su apsolutno ne-opusteni.
Kao da svi glume,da ne kazem neko ludilo.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bas bleu
^ ah, the missus will be so proud of you.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Nema potrebe identifikovati se sa celom zajednicom (ako ova postoji uopšte..)... nema potrebe identifikovati sa sa bilo kim... ako je tebi ok, onda super...

A kao što je više ljudi reklo, pederi se jako tripuju... Svi pričamo kako ne kontamo čemu to, a to (tripovanje) svuda oko nas....

ne znam... jednostavno... i ja sam se povukao iz manje više istog razloga, doduše tek nedavno, ali ono ipak i meni je došlo glave...

@Popeye

Ekstra efikasno i brzo postavljena dijagnoza. Mogao bi zameniti naše doktore, zdravstvo bi živnulo! (aludiram na ono sa autohomofobijom)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mage

Samo da odgovorim na ovo...

Ne svi, ali znaju oni koji su mi jako bitni jer sam im se outovao pre neki dan. Oni su mene prihvatili, a ja sam potvrdio da sam se sve vreme druzio sa pravim osobama... :friends:
Onda je sve Ok ;)

Pitao sam te jer ima dosta iskompleksiranih gay likova koji se tobož busaju kako imaju svoje strejt ORTAKE i kako ih oni razumeju, a nikada im za sebe nisu rekli. What a way to live a lie...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!