Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Svetislava Goncića organski ne podnosim. :katemoss:

Na listi bi recimo bili i Ben Stiller i Will Ferrell i svi ti glumci što se trude da budu smešni, a ne ide im.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ko dete sa rasutom pažnjom...poslednje što čujem - eto taj Tom Hanks. Ne razumem nikako njegov uspeh...

Drugo...ovde nikako ne mogu svakog ni da svrstam pod "glumac". Ivana Mihić, Milica Milsa...To je lako reci da se ne podnosi, al to glumu nije videlo u životu.

Od priznatih eto taj Tom Henks...od naših skoro svi, ogadili su mi se - Bjelogrlić, Đuričko (Brando spada u one dve gore), Sloboda Mićalović, Zone...

Son Pen uz tešku, tešku muku. Dobar i sve, al mi ne prija nikako.

Čkalju sam voleo, mene je Mija Aleksić iritirao.
Korisnikov avatar
By sofia
Jeremy Irons, Richard Gir... a domacih ima puno da bih nabrajala
Korisnikov avatar
By blabla54380
od domacih
svi posle generacije ~branke katic koji uz to sto iritiraju su i beskrajno losi glumci. pre neki dan zadrzim daljinski za trenutak, dijalog kalina vs. mirka. u potpuno dramaticnoj situacija obe intoniraju nalik na sluzbenici iz karadjordjevog parka "autobus iz nisa preko topole pristao je u stanicu"

od matorijih me iritira branislav lecic, tj. vise mi je jeziv nego sto me iritira.

..a lista stranih glumaca koji me iritiraju je toliko vel'ka da je to stvarno ono uzas majke m. al ajd ako treba da izabrem ultra iritantne neka to bude klasika tom kruz, leonardo, andjelina..uglavnom sve te sto ste vec pobrojali.
By alexandermagic
Originally posted by sofia

Jeremy Irons...
Jeste iritantan, ali posjeduje impresivno nadmenu pojavnost, tako da mu opraštam. Također, ne mora progovorit ni riječ, a već se "osjeti" cijeli dijapazon intenzivnih emocija.

Više mi je tip kazališnog glumca.
Korisnikov avatar
By Torry
vuk kostic i gordan kicic

i milan kalinic u svim oblicima, pa cak i u glumi

:evil:

seticu se za strane

e da, mozda kristijan bejl i robert dauni dzunior, i umalo da zaboravim, aston kucer
By Glasnik
Od stranih, prvi mi na pamet pada Adam Sendler.

Od domaćih, Ivan Bosiljčić.

:avalon:
Korisnikov avatar
By el jaguar
andrija milosevic,mima karadzic,milan kalinic,richard gir,majkl daglas,aston kucer...
Korisnikov avatar
By Misfit
Kristijan Bejl i njegova nepromenljiva "oćeš kakiš, nećeš kakiš" faca, mada mi je postao simpatičan kada se izdrao na onog jadnog čoveka.

+ većina naših glumaca.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Stivena Sigala (ne bih ga se setio da nije u uvodnom postu, ali da - iz istog razloga koji je naveo constantine).
Estona Kucera - e pa ne znam da precizno objasnim zasto. Antipatican mi je - narocito kada vodi Punk'd.

Hmm... i Adam Sendler.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne kuzim zasto ljudi ne vole leonarda di caprija. he's hot and he's a great actor. a bome nije ni glup.

LEAVE LEO ALONEEEE!
Korisnikov avatar
By Darling
Ckalja, Gordan Kicic, Svetislav Goncic, Vera Cukic, Lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Milica Milsa....

Jeremy Irons, Christofer Walken, Michael Douglas, William Defoe, Gene Hackman, John Lithgow, Dany De Vito, Forest Whitaker, Gery Sinise, Neal McDonough...

Od glumica mi na pamet trenutno pada samo Kristina Rici...
Korisnikov avatar
By radoznala
Da, htela sam da dodam "kad nije u ulozi", al mi je zvučalo bangavo, a mrzi me da konstruišem normalnu rečenicu. :protest:
Korisnikov avatar
By Tungi
Joj sta vam je? :ozbiljan:

Ja bih ga gledao svaki dan:drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Sergeja Trifunovića ni ja ne podnosim a u svakoj božijoj ulozi mi je isti.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Meni je Tom Henks u top 3 omiljena glumca.
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo ne reci da ti je Forest Gump omiljeni film:maska:
Korisnikov avatar
By Mars
Ili: Film koji bih mogao da odgeldam hiljadu puta...

:)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Tungi

Samo ne reci da ti je Forest Gump omiljeni film:maska:
Nije ali volim taj film. Još više knjigu. Omiljeni Henksov film mi je Zelena milja. Malo zbog Henksa, malo zbog Kinga.
Korisnikov avatar
By pochi
Meni deluje kao da svi naši glumci isto glume. iz serije u seriju, u film i tako.
Dosadna mi je Eva Ras,jeboteee.. Onda onaj Nenad Jezdić,ta njegova faca ijuuuuu. Pa sve one naše nazovi glumce,ko opaljene govnavom motkom,retko koga da baš preskočim i kažem da je ok. Todorović je bio ok dok nije snimio onu debilnu reklamu za SBB. :lol:
Tom Henks nije toliko loš glumac ljudi, a ni Dzim Keri jbt jeste da ponekad smara sa istim grimasama kao onaj Hju Grant,ali dobro to prolazi. :smeh:
Niko nije spomenuo Švarciku,Silvestera i Žana Kloda Vana Dama agagaga
ps.
Sinhronizacija Sunđer Boba je fenomenalna. Etooo :klap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!