Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jebemliga ne znam de ovo da turim.

Verujem da su neki od vas imali prilike da vide ovu emisiju; kod nas se prikazuje na TLC kanalu.

I South Park je imao epizodu sa osvrtom na ovaj fenomen.

Seksualizacija dece koja prolazi bez problema, roditelji, sve, ma...Anblivabl.

No, video speaks a thousand words:

''

A evo sta Tom Henks misli o tome:

''

Ja ovo gledam kao sto gledam emisije o sociopatama, jednostavno jebeno ne mogu da verujem.
By str00ja
''

ja da sam žensko, i da su me kao malog terali na ta takmičenja, bio bih ama baš ovakav :D
Korisnikov avatar
By Mars
Pisah o tome na nekoliko mesta ovde...povodom slučaja Nastić....i ne znam gde još.

Sad samo čekam da prodje neko vreme...5, 10 godina pa da Oprah napravi emisiju Where are they now? sa ovom decom kad porastu...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
užasna jedna stvar i nije mi jasno kako je dozvoljeno emitovanje nečeg.. takvog, degutantnog.
još će me neko ubediti da trogodišnje devojčice imaju svest o tome šta rade.

i stalno imam iste asocijacije kad mi se zalomi, u prolazu, data emisija. 'prisustvovala' sam [ne umem reč naći, oprostite] duži niz godina, sada slobodno smem reći - mučenju kćerke od strane nenormalno ambicioznog oca [trenirah svašta baš dugo]; na kraju ju je pretrovao nekim sačuvajbože supstancama za rast.

ne seri, viki, ajde. paljba.
užasno, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Blady
e samo sam cekala da ne otvori tu temu..
Hvala Hys, posto sam mislila da ja to uradim.
Dakle, podrzvam.. ne mogu da objasnim zasto.
Korisnikov avatar
By blenta
kako bih ja slatko vezbao operant conditioning behavior modification na tom kretenu od matere
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by str00ja

''

ja da sam žensko, i da su me kao malog terali na ta takmičenja, bio bih ama baš ovakav :D
hahaha klinka je terminator

a sto se tice roditelja TREBA IH SPALITI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne treba ih spaliti, treba se baš potruditi da se osveste.
Korisnikov avatar
By Blady
Da, takve slucajeve bih i ja spalila...
Ali ona deca, koja vole to... meni je skroz ok.a ima takvih
Korisnikov avatar
By horus.
meni je ta emisija... :iskolacen:

mogu samo zamisliti sta ce biti sa tom decom kroz nekoliko godina... a ja imam jaaako bujnu mastu... :psiholog:
Korisnikov avatar
By Blady
@ultra, meni nije uzasno... i ne izgledaju sve uzasno.. bas sam videla jednu ridjokosu devojcicu nedavno.. ne izgleda kao lutka.. ok su mi, moje konacno misljenje.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
našminkane trogodišnjakinje će mi UVEK izgledati odvratno*
da ne balavim dalje.

*nepimereno
Korisnikov avatar
By Blady
Pa dosta dece se sminka, uglavnom sve nakaradno :lol:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Hys.

Ja ovo gledam kao sto gledam emisije o sociopatama, jednostavno jebeno ne mogu da verujem.
Me 2.

Gledam emisiju uvek kad naletim na nju (upravo je sad na TLC), i uvek kad pomislim da sam sve video, something new crops up.

Najgori su forumi koji su prvenstveno namenjeni odrzavanju kontakta izmedju roditelja, kad ono...

Bolesne majke koje mrtve ozbiljne ogovaraju, vredjaju i sta sve ne... Za devojcicu od 2-3 godine bez pardona pisu da je debela krava koja se siri po bini kao da je poseduje...itd, itd...

Negde cak i nalazim pozitivne momente postojanja takvih izbora, ali generalno, ne znam ko je bolesniji - debele, isfrustrirane majke zabodene u nekoj vukojebini u drzavama tipa Ajova ili Juta, koje trose ozbiljne cifre da bi progurale svoje cerkice, ili pak, organizatori tih manifestacija.
Korisnikov avatar
By Mars
Dok dete uživa ili se pak iživljava nad okolinom od sve te preterane negativne pažnje - još i nekako.

Al je tuga da vidiš dete koje se otima "Neću! Neću! Neću!" (na engl.) kada krenu da mu od rane zore ispravljaju kosu ILI kovrdzaju kosu - a ono bi da spava.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mars

Dok dete uživa ili se pak iživljava nad okolinom od sve te preterane negativne pažnje - još i nekako.

Al je tuga da vidiš dete koje se otima "Neću! Neću! Neću!" (na engl.) kada krenu da mu od rane zore ispravljaju kosu ILI kovrdzaju kosu - a ono bi da spava.
o tome pricam.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Mars

:up:

Slazem se. Meni nije jasno kad cujem da decu od par meseci ili godinu dana roditelji vec prijavljuju za UMS ili u neke slicne skole za manekene, pevace, voditelje... jer misle da ce imati talenta za to i zelju da se bas time bave za koju godinu. :puzzle:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
o tome pričate o klinkama koje imaju 2, 3 ili 5 godina?!
AJDE BRE.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Da, i meni zvuci neverovatno. :iskolacen:
Mislim... mogu valjda bar da sacekaju da dete nauci da prica, ako nista drugo. :neznam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni je ta emisija gotovo kao horor, jer obožavam decu.

Prvo počinje kako majke treniraju decu i kreću sa pričom "Šejla ne zahteva mnogo treninga, vežba najviše 2 sata dnevno". Onda odu na takmičenje, mala izađe na scenu, a majka od 100+ kg radi koreografiju u publici, a mala skida. Na kraju majka kaže nešto u fazonu "Nisam zadovoljna. Zakasnila je cele dve sekunde na kraju tačke i promašila jednu pozu. Sva sreća pa se svo vreme osmehivala sudijama. Nadam se najboljem u kategoriji 3 DO 5 GODINA !!!!!!"

Užas.

A najtragičnije je što majke uvlače svoje ćerke u uske uske kostime, a svaka majka ima 100+ kg.
By Sixto
Originally posted by ok_decko
Originally posted by Hys.

Me 2.

Gledam emisiju uvek kad naletim na nju (upravo je sad na TLC), i uvek kad pomislim da sam sve video, something new crops up.

Najgori su forumi koji su prvenstveno namenjeni odrzavanju kontakta izmedju roditelja, kad ono...

Bolesne majke koje mrtve ozbiljne ogovaraju, vredjaju i sta sve ne... Za devojcicu od 2-3 godine bez pardona pisu da je debela krava koja se siri po bini kao da je poseduje...itd, itd...

Negde cak i nalazim pozitivne momente postojanja takvih izbora, ali generalno, ne znam ko je bolesniji - debele, isfrustrirane majke zabodene u nekoj vukojebini u drzavama tipa Ajova ili Juta, koje trose ozbiljne cifre da bi progurale svoje cerkice, ili pak, organizatori tih manifestacija.
Ja nemam problem s organizatorima! Dok ima ovaca bice i makaza za sisanje!
Ko im jebe mater, kad su zadovoljni u svojoj nakaznosti, treba im uzeti pare do poslednjeg centa!
Korisnikov avatar
By scout_finch
i kad kazu za dete od 2 godine nadam se da ce sudije videti njen divan personality :doh:

gledala sam kad neku devojcicu od 3,4 godine majka vodi na farbanje koze, a dete vristi i nece da je prskaju. i onda mama kaze, ali one ce sve imati taman ten, samo ces ti biti bela. i onda zena koja radi u salonu kaze da nikad nije dete farbala u 3,4 sloja, jako tamno. a dete sve vreme vristi i place kako nece.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Svi ste vi ljubomorni i maliciozni hejteri.
To je jedinstvena prilika da mala iz Pickovaca, OH ode na pegeant u LevoMudo, UT i tamo postane NEKO.
Daju im lepe krune, sve su one princeze, kraljice, vile. Posle njihovi roditelji mogu da kazu da imaju lepo dete.
A i oni sto su sagradili hotel u LevomMudu dobiju neke pare, jbg, zajebo ih onaj sto im je rekao da ce bas tuda da jednog dana prodje autoput, pa im ionako nikad niko ne dolazi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!