Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
brate, mada se zadesi da je izgovorim
Korisnikov avatar
By tinkerbell
gajba

primer:

'idemo kod Pere NA gajbu' :bljak:
'evo me gabi' .. ???? wtf???? :bljak:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kako god i vrlo često je koristim ( biće da je to fenomen želje za samopovređivanjem, kao grickanje noktiju ). ha-ha, mudrovanja ženskih časopisa.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kada neko "prica" neki jezik, umesto da ga govori.

i kada se kaze da neko govori jezik "perfektno"....ne znam zasto, ali uvek je "perfektno"...nije odlicno, nije jako dobro, nije bez greske, nije savrseno....uvek je, jebeno, PERFEKTNO
Korisnikov avatar
By zozefin st
nesto potpuno nepotrebno {narocito ako je neko iskren vecinom vremena}-
majkemi, kevemi, caletami, decemi, bratami, sestremi, svegami.......
imam neku predrasusu da bas ljudi koji najvishe lazu najcesce se kunu u istinitost svojih reci
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Dante

"iskompleksiran" - prvo, tu reč koristi apsolutno svako uključujući i one koji prilično spadaju u tu kategoriju, a drugo čini mi se da niko ne primećuje da nije pravilno reći "iskompleksiran", već "kompleksiran".
Hello - svršen glagolski vid se ne može "ponovo svršiti"!
time zele da ciljnoj osobi dodatno da umanje vrijednost tako sto ce joj dati dodatnu dozu svrsenosti, isfuranosti, slicno kada tetke jedna za drugu kazu isfeminiziran.. pederska posla
Korisnikov avatar
By colorado
mozda je vec receno, ali...

ofis

"Dodji kod mene u ofis."

Mislim se, dodji kod mene u klesrum da te naucim pameti...
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
"dumati" (u smislu, razmisljati, mozgati) Jedan moj profesor je stalno koristi. :barf:

Ima ih jos, ali ne mogu sad da se setim.
Korisnikov avatar
By colorado
Ash, kad smo kod reci i caught a lite sneeze, sta mislis:

"building
tumbling down
didn't know our love was
so small"

building = imenica ili glagol?

:)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by jelenah

Pazuh
hahahahah!

pasuh. bazduh.

ot: i dalje 'kesa'. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa.. kesa. šta je kesa? :/ kesa. BLJAK.
By Hans
mešanje 'puno' i 'mnogo'
mešanje 'govoriti' i 'pričati' a kao vrhunac sam čuo 'propričati' neki jezik... :drama:
mešanje 'jer' i 'je li, je l'

Pre godinu dana sam se upoznao sa jednim dečkom koji mi je rekao: B'ate, pa je ne mogu da učim, ja sam urban, b'ate, ja volim da izlazim. :sekirica:

Jasno vam je da je bio bačen lavovima. :veverica:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hans

mešanje 'puno' i 'mnogo'
mešanje 'govoriti' i 'pričati' a kao vrhunac sam čuo 'propričati' neki jezik... :drama:
mešanje 'jer' i 'je li, je l'

Pre godinu dana sam se upoznao sa jednim dečkom koji mi je rekao: B'ate, pa je ne mogu da učim, ja sam urban, b'ate, ja volim da izlazim. :sekirica:

Jasno vam je da je bio bačen lavovima. :veverica:
Jao i mene.
Razluciti treba strogo kad se kaze puno, a kad mnogo.
A si cuo da je neko 'usao' u sve jezike...E kad to cujes 'propricati' neki jezik ce da ti se dopadne.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja ne znam razliku izmedju puno i mnogo. Molim objasnite.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by colorado

Ja ne znam razliku izmedju puno i mnogo. Molim objasnite.
"Mnogo" mozes da napises u sUpeW TAstaTuWA mode-u, odnosno "mLogO", dok "puno" nema tu dozu prakticne kreativnosti u sebi.
Korisnikov avatar
By Mars
To mi puno znači.
To mi mnogo znači.

Mislim (mislim) da znam šta je kada pravilno...ne samo u ovom primeru, nego uopšte, ALI mi stvarno ne smeta ni kad je drugačije.

Isto i poslednji/zadnji kombinacija. I još nešto slično, ne mogu da se setim..

OT: i dalje "brate" ne podnosim...kad bacim pogled na one farme i dvorove - samo to čujem.
Korisnikov avatar
By colorado
Meni taj tvoj primer ne znaci ni puno ni mnogo. Ne znaci mi nista. I dalje mi nije jasna razlika. :)
Korisnikov avatar
By taurus
bratori

svashta neshto

gamize

.....ima josh puno
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mene prestale da nerviraju reci. Reci su lepe a to sto su pojedini ljudi retardirani i... pa, retardirani, ne cini rec ruznom.
Korisnikov avatar
By Mars

Meni taj tvoj primer ne znaci ni puno ni mnogo. Ne znaci mi nista. I dalje mi nije jasna razlika. :)

Koliko voliš mamu?
Puno.

Jezički čistunci (ili makar učiteljice) bi ti rekli otprilike ovako: nije ljubav KORPA jabuka pa da bude PUNA.

Nešto na relaciji brojivo/nebrojivo, gradivno/zbirno.

Meni lično bezveze, reokoh gore.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

To mi puno znači.
To mi mnogo znači.

Mislim (mislim) da znam šta je kada pravilno...ne samo u ovom primeru, nego uopšte, ALI mi stvarno ne smeta ni kad je drugačije.

Isto i poslednji/zadnji kombinacija.
Ma ajde..
Korisnikov avatar
By Tungi

Hoce da kaze da ga ja nerviram,jer mu zameram na koNbinacijama poslednji/zadnji itd.

:D
Korisnikov avatar
By aanaa
Nijedna odredjena rec me zaista ne nervira. Ali nekako mi smeta kada procitam nepravilno napisanu rec, nepostovanje pravopisnih pravila itd. Potom ponudim usluge lektorisanja :diplomac: naravno, besplatno..... Veliko slovo nije mi obavezno. Sto se mene tice, samo treba prilagoditi recnik situaciji.
Vidim da se neke reci koje koristim s vremena na vreme nalaze na crnoj listi.... brate, gajba, kurac, kenjati...
Jer - ja volim da kenjam :posrani:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!