- 28 Feb 2011, 00:27
Ne mogu da nađem u pretrazi kada smo pisali o tome, ali u svakom slučaju film počinje kroz nekoliko minuta na kanalu HRT 2.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaJa inače znam program za tri dana unapred, ali smo imali skupštinu jedne NVO a posle sam spavao pola dana jer sam se iscrpeo... Moglo je da se desi i da prespavam celu stvar...
E bzv sad tek vidim ovu temu... Jednom je bio i na nasoj tv ali sam zaspala i odgledala samo kraj Javite kad ga opet ugledate u programu ali ako moze malo ranije da vidim temu
Originally posted by Viktor Vilotijević
Joj ,meni je to tako dosadan film sa stereotipnim prikazom gejeva in general. A i da nije stereotipno prikazan, lik Harveya Milka u izvedbi Sean Penna je potpuno nezanimljiv.
Originally posted by Viktor Vilotijević
Sigourney Weaver????
Originally posted by bothwaysAko se dobro sećam, u Milku se pojavljuju samo dve žene: lezbejka koja im radi administraciju, i žena ovog dečka koji na kraju ubije Milka i to kada su svih troje bili na krštenju deteta
SW nije igrala u Milku.
Originally posted by DinaPa imaju uglavnom krimi serije; trenutno ide neka amerikanizacija britanske serije sa "jakom ženom" detektivkom, i posle toga druga sa čovekom koji ume po izrazu lica odlično da odredi da li lažeš. U svakom slučaju to lepo odgledam pa onda prebacim na Kasla.
Jukie,
ja bas uzela dva programa za sedam dana unapred, gledala i nisam primetila film Mozda sto nisam dosad na hrt gledala filmove nego samo kvizove ponekad. Nisam znala da imaju dobre filmove ali odsad cu da obratim paznju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!