- 28 Feb 2011, 00:27
Ne mogu da nađem u pretrazi kada smo pisali o tome, ali u svakom slučaju film počinje kroz nekoliko minuta na kanalu HRT 2.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaJa inače znam program za tri dana unapred, ali smo imali skupštinu jedne NVO a posle sam spavao pola dana jer sam se iscrpeo... Moglo je da se desi i da prespavam celu stvar...
E bzv sad tek vidim ovu temu... Jednom je bio i na nasoj tv ali sam zaspala i odgledala samo krajJavite kad ga opet ugledate u programu ali ako moze malo ranije da vidim temu
![]()
Originally posted by Viktor Vilotijević
Joj ,meni je to tako dosadan film sa stereotipnim prikazom gejeva in general. A i da nije stereotipno prikazan, lik Harveya Milka u izvedbi Sean Penna je potpuno nezanimljiv.
Originally posted by Viktor Vilotijević
Sigourney Weaver????
Originally posted by bothwaysAko se dobro sećam, u Milku se pojavljuju samo dve žene: lezbejka koja im radi administraciju, i žena ovog dečka koji na kraju ubije Milka i to kada su svih troje bili na krštenju deteta
SW nije igrala u Milku.
Originally posted by DinaPa imaju uglavnom krimi serije; trenutno ide neka amerikanizacija britanske serije sa "jakom ženom" detektivkom, i posle toga druga sa čovekom koji ume po izrazu lica odlično da odredi da li lažeš. U svakom slučaju to lepo odgledam pa onda prebacim na Kasla.
Jukie,
ja bas uzela dva programa za sedam dana unapred, gledala i nisam primetila filmMozda sto nisam dosad na hrt gledala filmove nego samo kvizove ponekad. Nisam znala da imaju dobre filmove ali odsad cu da obratim paznju
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!