Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Čoveče ova naša država je zaista licemerna do srži!

Šta radi ta vladajuća koalicija?
Od Tadićeve i Đilasove Demokratske Stranke više ništa ne očekujem.
Izglasali su AD Zakon samo da bi im EU popustila za vize,
ali u toj vladi je i SPS- u kojoj su dvojica gej aktivista.
Boris u glavnom odboru i Vladimir V kao član.

Nek apeluju da Miroljub krši ADZ time što gejstvo naziva bolešću
i zatraže zatvaranje njegovog fašističkog centra!

Policajci bili do njega, popričali sa njim uz kafu. I jedni i drugi se verovatno složili da pederskom lobiju treba stati na put i razišli se.
Koje šitovanje!
Korisnikov avatar
By Loni
I još bnešto Crni90.

Protiv sam toga da nekog homofoba nazoveš GUZOLJUB.
Davanjem homofobima i fašistima gej osobina, mi na podsvesnom nivou
legitimišemo ,,guzoljupstvo'' kao uvredu i kao nešto loše, a samim tim i samo gejstvo.

Nikad ne treba ići tako.
Ne dajmo im legitimaciju negativnog konteksta identifikacije sa gejstvom.

Kao što nijedna žena ne sme da dozvoli da društvo poistvoećuje kukavicu s pičkom i sisom
jer se time prećutno prioznaje da su žene niža i kukavija bića,
tako ni mi nikad ne treba homofobe da uvaljujemo u terminološke gej oblande.
Time pljujemo sebe.

Pogotovu što je teorija da su svi homofobi prikriveni gejevi napuštena.
Ima i takvih, ali to je specifična homofobija, ali ne i većinska.
Po toj logici svi Srbi, koji mrze Albance imaju albansko poreklo što nije tačno.

Primarni motiv za mržnju je strah od različitosti,
dok je kod autohomofoba glavni motiv strah od neprihvatanja i odbacivanja društva ili božje kazne.
Korisnikov avatar
By crni90
a ok :salut:
neću više, majke mi

miroljub je latentni peder, što se vidi iz aviona. autohomofob
zato sam ga prozvao guzoljub :)
Korisnikov avatar
By spliff
detoksifikacija
wtf?

ovaj choek je lekar? :puzzle:
Korisnikov avatar
By crni90
taj "čovek" (meni više liči na pregaženog guštera) je neuspeli magistar geologije, koji je postao doktor tako što je upisao dr ispred svog imena
u americi je završio neki kreacionistički kurs iz alternativne medicine
mazanje blatom i te fore... na osnovu toga se predstavlja kao lekar alternativne medicine

smatra da se sve psihičke i fizičke bolesti mogu izlečiti tako što se bolesnik treba pridržavati principa iz biblije
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by crni90

neću više, majke mi

Ja baš o ovim klasičnim greškama gerjeva govorim.

Zašto najvećim negativcima pripisujemo pederstvo.
Ako to radimo znači da podsvesno priznajemo da samo gejstvo jeste nešto negativno.

Zašto nekog pozitivnog ne nazovemo gejevima i guzoljubom.
Pa zato što smo negde naseli da je gejstvo nešto loše.

Izvini, ali ne vidi se da je ovaj gej ni po čemu.
Nema ženske pokrete.
Izgleda ko klasičan strejt muškarac, ali koji nije sportista već štreber i fanatik.

Seksolog Rakić - najugledniji u zemlji rekao je da je ipak mali broj homofoba gej. Takvi imaju drugačije reakcije na gejstvo.

STREJT HOMOFOBI = pričaju protiv gejeva ravnodušno. Pljuju ih bez uzbiđenja ni naročitog potresanja.
Miroljub je takav, kao i onaj Obradović iz obraz-a.

AUTOHOMOFOBI = pognu glavu kad je reč o gej temema, dugo ćute, a kad zapene protiv gejeva onda to rade vrlo uzdrmano. Gotovo drhteći.

To je neki prepoznatljiv standard.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Loni
Originally posted by crni90

neću više, majke mi

Ja baš o ovim klasičnim greškama gerjeva govorim.
Pričaš o klasičnim greškama a onda čovekovu homo ili heteroseksualnost definišeš na osnovu stepena feminiziranosti... Seriously?!
Zašto najvećim negativcima pripisujemo pederstvo.
Ako to radimo znači da podsvesno priznajemo da samo gejstvo jeste nešto negativno.
Mislim da pederstvo još nismo pripisali Amfilohiju i Artemiju tako da... A to opet ne znači da priznajemo da je biti gay nešto negativno, već samo da nismo bogom dani i da i među nama, kao i među strejt ljudima, ima bolesnika.
Izvini, ali ne vidi se da je ovaj gej ni po čemu.
Nema ženske pokrete.
Izgleda ko klasičan strejt muškarac, ali koji nije sportista već štreber i fanatik.

Seksolog Rakić - najugledniji u zemlji rekao je da je ipak mali broj homofoba gej. Takvi imaju drugačije reakcije na gejstvo.

STREJT HOMOFOBI = pričaju protiv gejeva ravnodušno. Pljuju ih bez uzbiđenja ni naročitog potresanja.
Miroljub je takav, kao i onaj Obradović iz obraz-a.

AUTOHOMOFOBI = pognu glavu kad je reč o gej temema, dugo ćute, a kad zapene protiv gejeva onda to rade vrlo uzdrmano. Gotovo drhteći.

To je neki prepoznatljiv standard.
A ovo je tek gomila generalizacija nakupljena iz ograničenog iskustva i interakcije sa pomenutim tipovima ljudi.
Korisnikov avatar
By Tungi
"Postovanje profesore,gledao sam neku emisiju o mesecarima i izmedju ostalog navodno dvojica od njih su u toku sna mesecarenja izvrsili ubistvo jedan je cak vozio dvadesetak kilometara i ubio dvoje ljudi a da se uopste ne seca sta je uradio ,interesuje me da li je to opsednutost demonima to mesecarenje ili budalastina?"

A:
To je opsednutost demonima koju ateisti zovu "mesecarenje".

:smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
Colonia boy ne seri u sitna rezanca molim te.

Svi se kao gnušaju nekog uopštavanja kao da je uopštavanje išta drugo do zaokruživanje decimala na ceo broj.

ŠTA JE GENERALIZOVANJE?
- Kad broj 6,6 zaokružiš na 7.

Broj 6,6 naravno nije 7, ali je od okruglih brojeva najbiže sedmici.
Ako kažem da je 7, nisam u pravu, ali nisam ni naročito daleko jer ipak nisam rekao da je to brj 5, 8 ili 9.

FEMINIZIRANI momci u velikoj većini slučajeva jesu gej.
(Naravno ako posmatrač ume da oceni šta je to feminiziranost jer mnogi ne umeju pa se kreću za minđušom, garbanjem, pirsingom i imidžom, što nije suštinska feminiziranost).

Koliko znaš momaka, koji su feminizirani, a koliki broj od njih je strejt?
Meni se čini da od 100 feminiziranih momaka, ne mogu da nabrojim ni 5 koji su strejt.
Ima ih, ali to su kao što rekoh DECIMALE.

Mnogo je veći problem vas koji se gnušate tzv.generazlizacija taj što NEGIRATE sve i tako dolazimo ni do čega.

Ako ćemo da negiram osve zbog nekih izuzetaka, pa onda se može zaključiti da ni ženke ne rađaju jer ima jedna vrsta gde mužjaci rađaju (morski konjić), da nije tačno da ptice nisu dlakave jer postoji australijski kljunar, koji jeste dlakav itd.

Hajde onda lepo da negiramo sve što postoji i sve što je uobičajeno jer će svako naći neku decimalu, koja nije istinita.

Zato nemoj da šitujete. Crni je jasno rekao da se iz aviona vidi po Miroljubu da je gej.
Mene zanima PO ČEMU?
Na osnovu čega se vidi da je Miroljub gej.

1) Feminiziran nije ni malo. Izgleda kao tipičan rigidan profesor u školi.
- Muževnih gejeva naravno ima, ali za njih ne govorimo da se VIDI IZ AVIONA pobogu.

2) Van porodice nije jer je oženjen i ima decu, koliko sam čuo.
Dakle ni ovde se to NE VIDI IZ AVIONA.

3) Staloženo priča protiv gejeva što nije baš tipičan primer u psihologiji.
Znam momke, za koje se posle više godina ispostavilo da su gej, koji su vrlo napadno i emotivno pričali o toj temi.
Verovatno ima i izuzetaka, ali kao što rekoh svako ima pravo da polemiše i VAN DECIMALA.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
To što ta opajdara umišlja da vodi nekakav "centar za lečenje" ne znači da je prekršio zakon. Ima pravo na slobodu govora i mišljenja, a 70% Srba se slaže s njegovim mišljenjem da je homoseksualnost bolest.

Policija je uradila svoj posao -- proverila da li se sprema da uradi nešto kažnjivo zakonom. Ne mogu da ga privedu samo zato što je kreten.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!