Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by crni90Ja baš o ovim klasičnim greškama gerjeva govorim.
a ok
neću više, majke mi
miroljub je latentni peder, što se vidi iz aviona. autohomofob
zato sam ga prozvao guzoljub
Originally posted by LoniPričaš o klasičnim greškama a onda čovekovu homo ili heteroseksualnost definišeš na osnovu stepena feminiziranosti... Seriously?!
Originally posted by crni90Ja baš o ovim klasičnim greškama gerjeva govorim.
a ok
neću više, majke mi
miroljub je latentni peder, što se vidi iz aviona. autohomofob
zato sam ga prozvao guzoljub
Zašto najvećim negativcima pripisujemo pederstvo.Mislim da pederstvo još nismo pripisali Amfilohiju i Artemiju tako da... A to opet ne znači da priznajemo da je biti gay nešto negativno, već samo da nismo bogom dani i da i među nama, kao i među strejt ljudima, ima bolesnika.
Ako to radimo znači da podsvesno priznajemo da samo gejstvo jeste nešto negativno.
Izvini, ali ne vidi se da je ovaj gej ni po čemu.A ovo je tek gomila generalizacija nakupljena iz ograničenog iskustva i interakcije sa pomenutim tipovima ljudi.
Nema ženske pokrete.
Izgleda ko klasičan strejt muškarac, ali koji nije sportista već štreber i fanatik.
Seksolog Rakić - najugledniji u zemlji rekao je da je ipak mali broj homofoba gej. Takvi imaju drugačije reakcije na gejstvo.
STREJT HOMOFOBI = pričaju protiv gejeva ravnodušno. Pljuju ih bez uzbiđenja ni naročitog potresanja.
Miroljub je takav, kao i onaj Obradović iz obraz-a.
AUTOHOMOFOBI = pognu glavu kad je reč o gej temema, dugo ćute, a kad zapene protiv gejeva onda to rade vrlo uzdrmano. Gotovo drhteći.
To je neki prepoznatljiv standard.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!