Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja (ambiciozno) skinuo da pogledam sve što je nominovano, u bilo kojoj kategoriji.

Al mi se trenutno ništa ne gleda... :sigh:

Videh juče da taj James Franco iz 127h vodi program sa Anne H.
Korisnikov avatar
By V25
"The King's Speech" možeš komotno da preskočiš. Samo kad se setim scene koja je rađena kamerom iz ruke, pozli mi.
Korisnikov avatar
By Mars
Kasno, prijatelju, kasno...Već videh ovde komentare da ih je fillm duboko potreso pa požurio da ga i ja pogledam.

A ti ne voliš snimanje iz ruke? Dogme 95...ništa?
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Viktor Vilotijević
Originally posted by svejedno
Originally posted by Popeye

Meni je ova godina baš ok.
pa naravno, tebi je i 'black swan' ok. :giggle:
ali nema među nominiranima film formata kakav je bio, recimo, 'there will be blood'.
nije bas da sam pomno pratio ove godine, al cini mi se da nije ni snimljen film tog formata?

mislim - ne samo da ga nema medju nominovanima, no ga...nema.
"There will be Blood" je dobar film, sa zasranim završetkom. Da nije bilo Day Lewisa i sjajne fotografije ne bi bio ništa specijalno. Highly overrated, ako se ja pitam. Kao i "No Country for Old Men", iste godine.
gorit ces u paklu zbog ovoga! :D

'there will be blood' je remek-djelo, jedan od onih filmova koji ce se gledati i za sto godina. kraj filma je fantastican, fantastican! a i paul dano je super glumio, ili ti mislis da je lako izvesti da te day-lewis ne pojede? ma fakat mi nije jasno kako ne kuzis koliko je 'there will be blood' jeben film, jesi ga gledao uopce u kinu? sto je najgore, 'there will be blood' je tako ocito remek-djelo, anderson bas puca na to bez ikakvog skrivanja i - pogodi.
Korisnikov avatar
By Evdokija
a ja nisam ni htela da ga citiram i da se potrudim da objasnim.
Highly overrated :iskolacen:
Korisnikov avatar
By V25
Apsolutno overrated. Gledao sam ga u bioskopu, naravno, i to dva puta. Baš zbog iste ove polemike koju sada vodimo. Siguran sam da će se "There Will Be Blood" gledati, ali kao što rekoh zbog glavnog glumca. Izuzmi Day Lewisov doprinos i da vidim šta ostaje od tog nazovi remek-dela? Oko ovog filma se definitivno nećemo složiti, kao ni oko "Black Swana", šibaj dalje. Šta misliš o "Pledge This" sa Paris Hilton? Remek-delo, kažem ti :)
Korisnikov avatar
By Srklet

Izuzmi Day Lewisov doprinos i da vidim šta ostaje od tog nazovi remek-dela?
savrsena trocinska dramaturgija u stilu kubrickove '2001: a space odissey'
scene poput one kad eksplodira busotina, neprekinuti kadar od nekoliko minuta (steadycam ili dolly, nisam siguran?)
scena u crkvi kad paul dano raspali svoje preglumljavanje, tjerajuci plainviewa na pokajanje
frontalni andersonov napad na kapitalizam i crkvu (u kojem kapitalizam pobjedjuje, bas kao sto i jest pobijedio)
jeben soundtrack johnnyja greenwooda
najbolji trailer ever sve do pojave trailera za 'tree of life' :D
nekoliko savrsenih monologa i nekoliko savrsenih dijaloga
najbolja upotreba brahmsa koje se sjecam
itd

so anyway...

I DRINK YOUR MILKSHAKE!
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo nam avalon u Jutarnjem programu na RTV Pink, daje svoj stručan sud i prognoze o ovogodišnjoj dodeli Oskara.
Ima na glavi prepoznatljiv kačket i parla 200 na sat.
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sa teme o Oskaru, skrenuli su na priču o penzijama i penzionerima.
avalinda opet vodi glavnu reč.
:lol:
Korisnikov avatar
By V25
Već vidim "The King's Speech" sa jedno 8 komada. Joj! Joooooj!
By filipkum
Black Swan glumica ne mogu da se setim imena
Korisnikov avatar
By V25
I tako je divna Natalie na svega par sati udaljena od svog Oscara. Nadam se da joj neće pući vodenjak u toku večeri.
Korisnikov avatar
By Evdokija

I tako je divna Natalie na svega par sati udaljena od svog Oscara. Nadam se da joj neće pući vodenjak u toku večeri.
realno je da joj pukne ako ga ne dobije jer su se svi poprimili da ce da ga dobije 100% :lol:

a ovako ce samo da namesti blazenu facu, reci da se jebala sa tim njenim iako on u filmu to nije hteo da radi, i verovatno ce spomenuti svoje roditelje.
Korisnikov avatar
By Srklet
na kojem kanalu se to prikazuje? :nesiguran:
By Hans
Počeo je u 01:00. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
hoce li ovi ljudi pricati i tokom dodjele? :vruce:
Korisnikov avatar
By Srklet
komentator je 'propustio da cuje ko je autor haljine'. :lol:
Korisnikov avatar
By dharmox
"Ko je autor haljine?" Pravo pitanje.
Filmove su mogli i da izostave.
Korisnikov avatar
By Srklet
bit ce zabavno uz ovo dvoje idiota koji komentiraju, iako jedva razumiju engleski... :cut:
"da vidimo ko je ova? a! scarlett johansson!" :retard:

@dharmox: naravno, haljine nemaju autore, nego kreatore. :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Dakle, za Skarlet reći "ko je ova"!
Uvek neke kretene uzmu za komentatore...
:piski:
By Hans
Ne, skandalozno je što je za VALENTINA rekao : KO JE OVAJ? :shamar:
Korisnikov avatar
By dharmox
Red je da se dovedu jedan filmaš i jedan poznavalac mode, pa se usput nadopunjuju gledajući da ne smore neprestanim brbljanjem.
By Hans
Absolument. :up:
Korisnikov avatar
By Srklet
"sandra bullock je sjajna glumica i sjajna osoba"
ma kome ovakve recenice padaju na pamet? :lol:
By Speculum Columbae
Filmska industrija, možda u poslednjih 30 godina nije bila ovako tragična kao sada.
Korisnikov avatar
By V25
Bitno da je Natalie Portman dobila nagradu. Ovo za "The King's Speech" neću dalje komentarisati. Samo ću reći da je tužno i bedno.
Korisnikov avatar
By Srklet
ali ovo dvoje sto su na RTS-u komentirali prijenos dodjele, jebote koji idioti. pa voditeljice na pinku su rocket scientists za taj par lumena.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Popeye

ali ovo dvoje sto su na RTS-u komentirali prijenos dodjele, jebote koji idioti. pa voditeljice na pinku su rocket scientists za taj par lumena.
Upravo! Ne mogu da verujem da je čovek, koristeći dativ jednine rekao "AfroamerikanCi"... I to je naš javni servis... O komentarima tipa "znala sam/znao sam da će dobiti" i da ne govorimo. Oni su "The King's Speech" videli nominovanog i ukategoriji kratkometražnog animiranog filma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!