Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Viktor Vilotijevićgorit ces u paklu zbog ovoga!
Originally posted by svejedno"There will be Blood" je dobar film, sa zasranim završetkom. Da nije bilo Day Lewisa i sjajne fotografije ne bi bio ništa specijalno. Highly overrated, ako se ja pitam. Kao i "No Country for Old Men", iste godine.
Originally posted by Popeyenije bas da sam pomno pratio ove godine, al cini mi se da nije ni snimljen film tog formata?
Originally posted by Viktor Vilotijevićpa naravno, tebi je i 'black swan' ok.
Meni je ova godina baš ok.
ali nema među nominiranima film formata kakav je bio, recimo, 'there will be blood'.
mislim - ne samo da ga nema medju nominovanima, no ga...nema.
Originally posted by Viktor Vilotijevićsavrsena trocinska dramaturgija u stilu kubrickove '2001: a space odissey'
Izuzmi Day Lewisov doprinos i da vidim šta ostaje od tog nazovi remek-dela?
Originally posted by Viktor Vilotijevićrealno je da joj pukne ako ga ne dobije jer su se svi poprimili da ce da ga dobije 100%
I tako je divna Natalie na svega par sati udaljena od svog Oscara. Nadam se da joj neće pući vodenjak u toku večeri.
Originally posted by PopeyeUpravo! Ne mogu da verujem da je čovek, koristeći dativ jednine rekao "AfroamerikanCi"... I to je naš javni servis... O komentarima tipa "znala sam/znao sam da će dobiti" i da ne govorimo. Oni su "The King's Speech" videli nominovanog i ukategoriji kratkometražnog animiranog filma.
ali ovo dvoje sto su na RTS-u komentirali prijenos dodjele, jebote koji idioti. pa voditeljice na pinku su rocket scientists za taj par lumena.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!