Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ajde predlazite za sutra

Birmingham C. Southampton 1, 2-3

Fulham Aston Villa x, 0-2

Manchester C. Newcastle U. 3+

Blackburn R. Chelsea 2

Everton Norwich C. 1
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E pa narode malopre zavrsen derbi premijer lige za ovo kolo u kome su se sastali Arsenal i Manchester United.
Tekma je bila fenomenalna i napeta i dugo nisam gledao bolju utakmicu. Elem Manchester je pobedio rezultatom 4:2 (ili 2:4 posto je Arsenal bio domacin).
Utakmicu je pre svega obelezila izuzetno agresivna igra oba tima. I dok je prvo poluvreme (koje je zavrseno 2:1 za Arsenal) u potpunosti pripalo timu sa Hajberija u drugom poluvremenu mogla se videti poptuno drugacija igra. Manchester se bukvalno preporodio sto je rezultiralo izuzetno napadackom igrom koja je urodila plodom i Manchester je dao cak tri gola! Tandem Runi-Ronaldo se odlicno snasao i Runi je namestio prva dva gola u drugom poluvremenu Kristijanu Ronaldu, koji je efikasno loptu poslao u gol Arsenala. Dakle rezultat je u 69 minutu bio 2:3. U 69 minutu Silvester igrac Manchestera je posle namernog faula dobio crveni karton i od tog minuta je Manchester nastavio igru sa igracem manje. Naravno Ferguson je izvrsio promene u sastavu tima (normalno rezultat je morao da se sacuva) i pojacao odbranu pa je Ronaldo izasao napolje (na moju veliku zalost:D)
I pored igraca manje Manchester je uspeo u 88 minutu da da gol (strelac je bio O'Shea iz efikasne kontre) i time je zapecatio sudbinu Arsenala koji je ovim porazom (prvim posle godinu i po dana na domacem Hajberiju) definitivno ispao iz trke za sampionsku titulu i mogucnosti da proslogodisnju osvojenu titulu zadrzi u svojim vitrinama. Posle ovog poraza Arsenal je sa druge pozicije pao na trecu, dok je drugu poziciju prepustio Manchesteru , koji ostaje u kakvoj-takvoj igri za sampionsku titulu (iako ce Manchsteru trebati puno srece) sa ubedljivo vodecim Celzijem, koji sutra gostuje protiv Blackburna (gde se naravno ocekuje pobeda gostiju).

Dakle :
Arsenal:Manchester United 2:4 (doslo 1-2 pa sad ko je pogodio, bogami lepa para)

Golovi : Arsenal (Viera 9 min i Bergkamp 35 min)
Manchester (Giggs 19 min, Christiano Ronaldo 55 i 58 min i O'Shea 88 min)

P.S. Kupper only for you and looser Arsenal :bye: :dvaprsta: :gol: :lol:

[Izmenjeno 2-2-2005 ZvezdasBG]
Korisnikov avatar
By zboO
uh, super je bila utakmica.....sa uzivanjem sam je posmatrala :mama: ali i sa ovom pobedom man united mnogo zaostaje za chelzijem....a sto se tiche Arsenala, ovo je njihov oprostaj od titule!!

:mete:
Korisnikov avatar
By Kupper
A ko je vas dvoje nesto pitao:sw:? Ima ovde ljudi koji sad pate. I zbog Arsenala i zbog 31.234 dinara. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
A ko je vas dvoje nesto pitao:sw:? Ima ovde ljudi koji sad pate. I zbog Arsenala i zbog 31.234 dinara. :zvezdice:
Apsolutno te razumem ortak, ali moras da naucis da se subjektivnost mora iskljuciti kada igras na kladionici. Znam da volis Arsenal, igrati cisti kec u duelu sa Manchesterom ni izbliza nije ziher.....
Korisnikov avatar
By Kupper
A zameras mi sto igram na Spance i posebno Hrvate:sw:? Drugo, Arsenal je za koplje bolji od dirty Mancestera, samo ne znam sta im bi sinoc. Mucenici. Ali zamisli - igram i Ars i Carlton iz 1-2 i PRODJU, samo mi trebala 2 na Palas. pa jos su vodili.....zar to nije za :zacepi: ? Ja da te pitam.
Korisnikov avatar
By bigirl
Odlicna utakmica!

Manchester!!!! Manchester!!!! Manchester!!!! Manchester!!!!
By Julia_NS
Originally posted by bigirl
U utorak okrsaj!

Arsenal - Manchester united

I to kakav okrsaj! Imala sam feeling da su se gospoda hvatala za gushu vec u tunelu, a tek prvo poluvreme...ccc...ozbiljno sam se pitala da li ce svi preziveti utakmicu do kraja. Ali bolju ipak davno nisam odgledala! Fantasticna do kraja!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A zameras mi sto igram na Spance i posebno Hrvate:sw:? Drugo, Arsenal je za koplje bolji od dirty Mancestera, samo ne znam sta im bi sinoc. Mucenici. Ali zamisli - igram i Ars i Carlton iz 1-2 i PRODJU, samo mi trebala 2 na Palas. pa jos su vodili.....zar to nije za :zacepi: ? Ja da te pitam.
Znas kako, gledajuci prvo poluvreme mislio sam da ce Arsenal da pobedi sasvim sigurno, ali ako si gledao (a verujem da jesi) drugo poluvreme je pripalo Manchesteru, i da nije bilo Anrija u redovima Arsenala ne bi smo videli nijednu iole ozbiljniju priliku za domace.....
Ipak ma koliko na pocetku zvucalo neverovatno da Manchester moze da ozbiljnije poremeti planove Arsenala ipak Manchester je pokazao da je zaista veliki klub i da je u potpunosti zasluzio pobedu! Jos sa igracem manje su dali gol.
Izvini na tiketu, ali cinjenice su pokazale da ipak nije bas sve bilo kako ti kazes "dirty"....
Korisnikov avatar
By Kupper
Salim se za DIRTY, to je malo Zbunjenoj:rool:

Na stranu navijanje - pravi derbi, sve puca od pocetka do kraja. Mogao je da pobedi i Arsenal, ne bi bilo nezasluzeno, pobedio ManU, skidam kapu....Ali, to je ono sto ti pricam kao navijacu Celzija. Derbi mogu da odigraju samo Mancester i Arsenal. Onakav kao sinoc. Kao nekad Liverpul i Mancester. To su tri vecna kluba engleskog fudbala. Nista licno.

[Edited on 2-2-05 by Kupper]
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Julia_NS

I to kakav okrsaj! Imala sam feeling da su se gospoda hvatala za gushu vec u tunelu, a tek prvo poluvreme...ccc...ozbiljno sam se pitala da li ce svi preziveti utakmicu do kraja. Ali bolju ipak davno nisam odgledala! Fantasticna do kraja!
Imao sam prilike neko vreme da posmatram treninge i malo desavanja oko terena U Liverpulu (Evertonov podmladak)....Serija koja se sad reprizira na STB je verna do j***. 'Harcester' je Mancester, ostali su isti. Bas je u sinocnjoj epizodi mogao da se vidi odnos klinaca prema jednom koji je stigao iz Aresenala...Cak i ti klinci umru za fudbal. Engleska je to. Nista na pola.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Trebalo je samo obratiti paznju na tribine stadiona i videti ko sve dolazi na tekme u Engleskoj. I muskaraca i zena svih starosnih grupa....
Jednostavno Englezi zive za fudbal....
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali neverovatno kako se porodice spremaju. I B & B-u, u kom sam bio, vlasnici su dva dana samo pricali o utakmici - i deca i roditetlji i dede....
Korisnikov avatar
By Kupper
Fulam-Vila 1-1
Citi-Njukastl 1-1
Everton-Noric 1-0
Birmingem-Sautempton 2-1
Blekburn-Celzi 0-1
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Yeeee
Everton rulez
Murinjo rulez
Korisnikov avatar
By Kupper
Mogu ti reci Everton jedva pred kraj dao gol...
Celzi - svaka cast, nema sta da se kaze. Gaze.

[Edited on 3-2-05 by Kupper]
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ako se ne varam, 13 bodova ispred Arsenala i 10 ispred Manchestera....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Narode jos jedan vikend je pred nama, a samim tim i zurka na engleskoj travi! :lol:
Dakle parovi ovog kola premijer lige su:

Crystal Palace - Bolton
Tottenham - Portsmouth
Middlesbrough s-Blackburn
Man. Utd - Birmingham
Liverpool - Fulham
Norwich - WBA
Newcastle - Charlton
Aston Villa - Arsenal
Southampton - Everton
Chelsea - Man. City

Ajmo prognoze......
:gol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Crystal Palace - Bolton 2
Tottenham - Portsmouth 1 3+
Middlesbrough s-Blackburn 1
Man. Utd - Birmingham 1
Liverpool - Fulham 1
Norwich - WBA 3+
Newcastle - Charlton hmm 1 ili 2-3
Aston Villa - Arsenal 2
Southampton - Everton 2 0-2
Chelsea - Man. City 1 1-1
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kupper, imas neku ludoriju na pameti? :) Posavetuj se s nama (prekaljenim lavovima) :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Smislicu nesto pa te cimnem....
Moje prognoze:

Crystal Palace - Bolton 1, 3+
Tottenham - Portsmouth 1, 1-1
Middlesbrough - Blackburn 1, 1-1
Man. Utd - Birmingham 1-1, X-1
Liverpool - Fulham 1, X-X
Norwich - WBA 1, X-1
Newcastle - Charlton X, 1-1
Aston Villa - Arsenal X-2, X
Southampton - Everton 1, 2
Chelsea - Man. City 1-1, 1

[Edited on 4-2-05 by Kupper]
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Moja prognoza za ovo kolo:

Crystal Palace - Bolton -Obzirom da gostujuci Bolton ne zna za poraz u ovoj godini, realno bi bilo da dodje 2-ka, ali posto Crystal Palace zna itekako da bude nezgodan na svom terenu, za one koji nemaju bas herca da igraju nesto "tesno" bolje neka fix preskoce i igraju na golove. Moja procena 0-2.

Tottenham - Portsmouth -Totenhem je uzasno razocarao losim pocetkom u 2005 god. Poslednja tri meca je ubedljivo izgubio a sada mu se realno gledajuci konacno ukazala prilika da tu nesrecnu seriju poraza prekine, posto je Portsmouth izuzetno los na strani....dakle 1 a sto se golova tice 3+.

Middlesbrough -Blackburn ---Midlsbro je proslog kola napravio zescu ispalu izgubivsi od nejakog Portsmoutha i cini mi se da sad moraju da se iskupe ako nista drugo bar pred svojim navijacima. Iako Blackburn ne deluje kao uverljiv protivnik, gledajuci prethodno kolo ne bih se bas usudio igrati na keca. Dakle realan bi bio kec, mada je X takodje dosta moguc. Sto se golova tice 3+. Sa golovima je nekako sigurnije...

Man. Utd - Birmingham ---Manchester je pokazao u proslom kolu da je veliki klub, jer je posle katastrofalnog pocetka meca sa Arsenalom uspeo u drugom poluvremenu da napravi dar-mar na Hajberiju i pregazi jos uvek aktuelnog sampiona Engleske. Ferguson sigurno nece dati momcima na Old Trafordu da se opuste pa je gotovo siguran kec, a sto se golova tice, trerbalo bi da ih bude preko 3.

Liverpool - Fulham ---Ovaj mec po mojoj proceni je ziher. Dakle kec je siguran, a preporuka je igrati i 1-1, za one koji bi hteli eventualno vecu kintu. Sto se golova tice 3+.

Norwich - WBA ---U ovom mecu, stvarno ne znam kome dati prednost? Oba tima su otprilike ista sto se rezultata do sad tice, ali ajd za nijansu prednost dajem domacinu, zbog domaceg terena. Inace sveopcije su u opticaju a i kvote su prilicno dobre. Samo sto je mec neizvestan, pa ko voli nek izvoli....

Newcastle - Charlton -Trener Sunes je izgleda resio da Newcastle konacno dovede u red pa je zaveo zestoku disciplinu, sto se moram priznati prilicno povoljno odrazilo na igru domacina. Ovde je realno 1 a sto se golova tice 0-2

Aston Villa - Arsenal --Kako je Arsenalu pred ovo kolo, mogu samo da zamislim. Elem Vengerovi momci imaju idealnu sansu da koliko-toliko ublaze muku od proslog kola kada su pobedjeni od momaka sa Old Traforda. Dakle 1 uz eventualno 2-3 gola.

Southampton - Everton ---Iako je Southampton napravio veliko iznenadjenje u proslom kolu pobedivsi mocni Liverpool, ovde mu bar ja ne dajem neku prednost iz prostog razloga, sto je Everton dosta nezgodan na strani, a i rekao bih u boljoj formi. Ipak za one koji bi da stave ovaj mec na tiket (ja ga nisam stavio, tek da se zna) veca sigurica je igrati na golove 0-2.

Chelsea - Man. City --Evo meni omiljenog kluba! Elem za one koji ne znaju, Celzi ima od pocetka prvenstva svega jedan jedini poraz! I to bas od Manchester City-ja! Davno to bese, ako se ne varam jos u Novembru....
Ovog puta se tako nesto sigurno nece desiti Murinju i kompaniji....
Dakle kec ko vrata! 1-1 moze takodje a sto se golova tice, trebalo bi da ih bude dosta dakle 3+.

P.S Dakle ovo je moj tiket. Ko prepise sam snosi odgovornost za posledice. Dakle ako dobije, pola deli samnom, a ako nesto ispali, ne odgovaram!:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Kristal Palasu je ovo jedan od poslednjih vozova, Bolton nije mnogo kvalitetniji ali je nezgodan u gostima...opet Palas, kao i Noric je majstor za remi u gostima...
Ja bih se pre kladio na Palas ili X ali golova ne manje od 3+.

Slicna je situacija sa utakmicom Sautempton-Everton, mada malo zajebanija pa preskacem.

Liverpul-Fulam...iako moze da se desi 1-1 nimalo ne mislim da je ziher. Fulam je odlicna ekipa (a bodovi su kao kuca), Liverepul je neubedljiv u poslednje vreme...

A Celzi preskacem bas zbog lako moguceg X. Mogu sebi da priuste mali odmor, donekle manju motivisanost, a Mancester Citi je ekipa koju bi trebalo postovati.

Ovo nije moj tip, jer, kao sto i Zvezdas rece, mada iz drugog ugla posmatranja, za Liv-Fulam - 1-1. Moze da bude lako ali moze i da uopste ne bude. Ziher nije.

Ostalo...slazem se, manje vise.

Malo razmisljam u susret....

P.S. Arsenal sam namerno preskocio ali 2 kao vrata na sklonistu.

[Edited on 5-2-05 by Kupper]
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

P.S. Arsenal sam namerno preskocio ali 2 kao vrata na sklonistu.
Namerno a? Da mi je da ti vidim tiket, bas me zanima....:namig2:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam igrao Arsenal. Eto, nema lazi, nema prevare:D Nisam smeo.

Ali ne da sam se ispalio za Palas-Bolton...uzas.

0-1 a ja predlagao 1 ili X, a na golove ne manje 3+....
Liverpul vec vodi sa 1-0....Zvezdas, da smo se kladili uzeo bi mi svu lovu....
Korisnikov avatar
By Kupper
Mancester-Birmingem 2-0
Midlsboro-Blekburn 1-0
Totenhem-Portsmaut 3-1
Liverpul-Fulam 3-1
Noric-WBA 3-2
Palas-Bolton 0-1
Vila-Arsenal 1-3
Njukastl-Carlton 1-1

Sutra preostale dve....
Korisnikov avatar
By Kupper
Sautempon-Everton 2-2. Jos Celzi-Mancester Siti.....
Korisnikov avatar
By Moa
Celzi me ispalio igrala sam keca a bio X.0-0 zavrsena tekma
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!