Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by bas bleu

:sapucehomersimpsonstyle: aaaj tiiink olga iiiz mejkiiiing eeej poiiint
Jok. Sad će da joj dreknu što je postavila spisak knjiga. Knjiga! Množina! Kako li se samo usudila?!

:povez:
Postoji gomila knjiga i studija koje su smece. Bas sam pre 2godine citao neko djubre koje je napisala zena(naravno), "ozbiljna" studija o zlostavljanju zena u ustanickoj Srbiji... To je toliko glup text da je tesko da ga neki drugi premasi, ali eto, vrlo moguce da postoji ako pogledamo broj okacenih studija...

Postoji narodna bajka o majci koja pomaze divu da ubije njenog sina. Naravno da je gledano iz, ne samo danasnjeg ugla, vec i iz patrijarhalnog srednjovekovnog, pa i ranijeg, ta majka predstavlja cudoviste. Istoricari knjizevnosti su otkrili da je matrica price prezivela iz davnog doba matrijarhata i da se sagledavajuci iz tog ugla puno opravdavaju postupce majke (ZENE) u toj bajci. Tako se stavlja prica(bajka) u kontekst svog nastanka.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by starsailor

ali zato gej muskarci (ne svi) itekako imaju mizoginicne izjave i to prolazi ovde.
nazalost, istina.
iako, meni se cini da ovdje najgore prolaze biseksualne osobe, i od korisnika i od nekih moderatora, kojima je biseksualnost misterij kao big bang, primordijalna supa ili sta vec.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Loni

Jedan glavni junak je dakle bio fem i on je bio sam tokom celog crtanog filma (pretvorio se u kamilu, pa se vratio nazad).

Drugi glavni lik bio je strejter. U istom crtaću, on uživa u ljubavi s ženom, miluje decu. Pokazuju se porodične vrednosti...

[...]

Od 1000 i 1000 likova, gej karaktera najpre nema nigde.
Zatim se javlja jedan, koji ne doživljava ljubavni hepi end kao drugi likovi,
a evo sad se javlja i drugi i to kao izraziti negativac.

Ok. Možda i ja malo preterujem, ali zaista sam besan.

Posle ovog definitivno se okrećem japanskoj animaciji.
A od Amera izbegavam licemerno-fašističku Dizni produkciju.
Takav tretman likova koji su otvoreno ili implicitno gej nije odlika samo Diznija, nego skoro celokupne evroatlantske kinematografije. A to postoji i u knjizevnosti, video igricama i mnogim drugim medijumima. Gej likovima nije dozvoljen srecan kraj.
Prosle je 2 sata, pa me mrzi da pisem, pa cu samo postaviti link ka stranici koja govori o tome i daje primere dela gde se to moze videti.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BuryYourGays
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!