Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by victoria
...a gde je nama :kiss: i :love:
eh 'boony, 'boony...neka neka ces vidis soon kad te nas dva u sneg bacimo i...naucimo ponesto. :P
vama ne moram da saljem :kiss: & :love: (to moze i uzivo) :D :P :P :D a i znate da vas voJim,voJim....mucho, muchoo (a ako ne znate, onda treba da predpostavite!!)

a za sneg cesh tek da vidish.....i ti i vel'ka....dugujem vam za ono cekanje na -8c

:tuc:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Morgan Le Faye
tea :tea: rulzz
Citam i ne verujem svojim ocima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I, ti znas nesto pametno da kazes....

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

[Izmenjeno 4-2-2005 Dr. M]
Korisnikov avatar
By Julia
da sam na vreme videla ovu temu, moj odgovor bi sigurno bio: moja devojka je najlepsa.
Sada mogu samo da kazem da je najlepsa devojka ona koju vise nemam, a jos je volim: LUNA
P.S. nisam subjektivna!
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Julia
da sam na vreme videla ovu temu, moj odgovor bi sigurno bio: moja devojka je najlepsa.
Sada mogu samo da kazem da je najlepsa devojka ona koju vise nemam, a jos je volim: LUNA
P.S. nisam subjektivna!
Slazem se Julia sa tobom da je malecka LUNA jako slatka i ubedljivo jaka konkurencija nekima ovde :P
By Tea
a ti si najlepsa gorandjela :yes:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by tea
a ti si najlepsa gorandjela :yes:
I know, honey ... WE ALL ARE :tetka: ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
mmmmmmmmm
if one fine day comeces, i'll might just tell u.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jao, ima ih dosta.

Kittrie i Amnesia su mi najlepshe chini mi se... E onda posle njih ide gomila devojaka za koje ne mogu da se odluchim, ali njih dve ubedljivo vode na mojoj top listi :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
E morao sam dodati josh neka imena, chisto da ne ogreshim dushu :P :pop:

Elem, dodao bih:

Greenwich, EYA, Dusica, Zdr ( :D ), ParisH, tea, Angelina, gorandjela(shalim se :lol: )...

Jao, ma sve lece koje sam upoznao su mi lepe. Meni retko kad devojke sa naglashenim femme aspektom ili sharmom mogu biti ruzhne, ma ne znam... Inache, ova imena nisam slozhio po nekom redu, vecj su mi imena tako padale na pamet. Chak ni za *najlepshu* lecu nisam mogao da se odluchim. Pih.

I love you too, I love you all! :D

Ali se zna zato ko je jedan od sladjih pjedera!
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Heh... zanemarujuci "opstevazece vrednosti", i bez namere da glasam, samo kazem da je najlepsa ona pored koje se najprijatnije osecam.

I ovo "pored" treba shvatiti uslovno.Ko je razumeo-shvatio je.
Korisnikov avatar
By Val
Posto se ovde radi samo o lez devojkama, reci cu Olgic.

:namig2: Kad "nabacite" temu najlepsa Bi-devojka, dopunicu listicu.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by vivaldi
Mrsav je nesto ovaj virtuelni izbor za najlepsu devojku... Not enough sufficient data...

:cekam:
E TU SI U PRAVU :cheer:
Korisnikov avatar
By Moa
Ne dolazi na forum,ali dolazi na chat koji je deo ovog sajta,ima predivne plave oci,ja nisam mogla da poverujem kad sam je videla.I dodala bih mirth koja onako sa ledja izgleda pristojno :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahaha! Duco, da pogadjam dvaput o kome pricas???:D
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by _Osiris_
Hahahaha! Duco, da pogadjam dvaput o kome pricas??? :D
Pogadjaj jednom :P
By lion_n
HM....Vec sam napisala ali moracu ponovo jer uvek nesto zeznem.....Najlepse lezbejke su OLIVIJA, NO i naravno CRIS7...Govorim samo o onima koje sam videla uzivo jer sa slike niko ne lici...Ali i Dusica je slatkis...Verovatno je i lepa uzivo....
By Çâðê_DUP
Gee, nemate pojma... Tacan odgovor je greenwich!

And that concludes tonight's voting session by myself, :lol: good night and enjoy your stay :bye:
By Bombina
e generacijo ma daj znam ko je ovde najbolja
cat
dushica
kiitrie
he he
pa mozda parish
:nunchake:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Girl*
e generacijo ma daj znam ko je ovde najbolja
cat
dushica
kiitrie
he he
pa mozda parish
:nunchake:
Girl*,ti znas kako ja izgledam?:alikako:
Korisnikov avatar
By Rebeka
Nazalost, nova sam na forumu, i ne poznajem licno ni jednu lezbejku koja se nalazi ovde. Nisam cak sigurna da ima lezbejki u Kragujevcu, gde se trenutno nalazim.
Kada budem utvrdila cinjenicno stanje, rado cu se ukljuciti u glasanje.
By Çâðê_DUP
Angelina777 (L)
Amnezija (L)
Bona (L)
Bosie (B)
Victoria (L)

:svetac:
Korisnikov avatar
By anche
wow angelina777! pa to bio ceo photo session bRe... dobRRRRa si nema sta ;)
Korisnikov avatar
By anche
mada... kad malo bolje pogledam - cini mi se cini... da nisi ti malo preradila te usne? ili je samo nesrecna genetika? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by anche
mada... kad malo bolje pogledam - cini mi se cini... da nisi ti malo preradila te usne? ili je samo nesrecna genetika? :puzzle:
Preradila ih je poljupcima. Na moju srecu.:love:
Korisnikov avatar
By Val
Steta samo sto nokti nisu malo preradjeni. Ili bar sveze lakirani... :nokti:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
Steta samo sto nokti nisu malo preradjeni. Ili bar sveze lakirani... :nokti:
Ah, pa to je zato sto Angie voli da grebe... Malo vise da grebe. :D Ne vodeci racuna o tome kako ce objekt njene ljubavi morati da nosi tragove njene ljubavi. :)

Meni je uostalom najbitnije da moja zena nije "preradjena" u glavi. A ja se beznadezno lozim na pamet. Sto odmah otpisuje 99% nazocnih.

Angie. Volim. Te.:love:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Caps Lock

Ah, pa to je zato sto Angie voli da grebe... Malo vise da grebe. :D Ne vodeci racuna o tome kako ce objekt njene ljubavi morati da nosi tragove njene ljubavi. :)

Meni je uostalom najbitnije da moja zena nije "preradjena" u glavi. A ja se beznadezno lozim na pamet. Sto odmah otpisuje 99% nazocnih.
Ahhhhh...opet smo "promasili" temu. :smeh:

Doduse, ti si musko. Vi muskarci imate drugacije kriterijume kod biranja zena. :) Nije bitno, da li vodi racuna o sebi, samo nek ima debele usne.

A tu temu o pameti, nacitanosti i inteligenciji vec imamo negde na ovom forumu. Ili se ja zeznuh, kad prokomentarisa' "spoljasnju" lepotu? :misli:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
Originally posted by Caps Lock

Ahhhhh...opet smo "promasili" temu. :smeh:

Doduse, ti si musko. Vi muskarci imate drugacije kriterijume kod biranja zena. :) Nije bitno, da li vodi racuna o sebi, samo nek ima debele usne.

A tu temu o pameti, nacitanosti i inteligenciji vec imamo negde na ovom forumu. Ili se ja zeznuh, kad prokomentarisa' "spoljasnju" lepotu? :misli:
Ne bih znao za tu temu o pameti... Prosto ne vidim da puno ljudi ovde ima o toj temi nesto znacajno da kaze, pa se nisam udubljivao.

O spoljasnjem izgledu pricam jer ste se svi uhvatili za njega. To znaci da su muskarci i zene slicniji nego sto se misli. Ili su samo zene licemernije? :)

"Mi muskarci" smo zapravo ja, Caps Lock. Nisam deo bilo kakvog copora, pa ne znam tacno kakvu vrstu masovne psihologije imas na umu. Ili imas na umu nesto drugo?

Kod svake osobe, zene ili muskarca, meni seksualno, profesionalno itd. zanimljive ili ne, vazno mi je da ima licnost. ne vidim gde se tu uklapaju pune usne, niti kako prosecan korisnik/ca ovog foruma (ajde da malo budemo politicki korektni) moze da zna bilo sta o mom ukusu i kriterijumima.

Upravo zato sam sa Angie, a ne sa nekom drugom osobom.

I ne znam zasto se svi ne pridrzavaju onoga da, ako nemaju nesto pametno da kazu, prosto cute. Valjda bi nastupila mrtva tisina.

A Angie mi ne dirajte. I pritom ne mislim na ovo komentarisanje po forumu. Na kraju krajeva, svako ima pravo na sopstveno misljenje. Mislim na stvaran zivot. Real life, remember?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!