Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mikkaUvek se nekako isplati...
no ipak uvek iskrsne neka lepa, inspirativna misao koja se pretoci u umetnicko delo
tako da se izgleda isplati razbijati glavu
Originally posted by gneeeboare u 4 real
negde od 4. razreda osnovne pa do sredine srednje skole nisam razmisljao uopste, toliko da nisam mogao da spremim ni najprostija jela, ne secam se zasto, mislim da sam prestao da razmisljam jednom prilikom kad me je cale odveo na neki mini-kurs transcendentalne meditacije, i jednostavno sam se valjda odvikao. u srednjoj skoli sam poceo da primecujem kako mi se glava ulubljuje sa obe strane, sto mi je bilo mnogo ruzno jer mi je tako nos izgledao veci. svi su tvrdili da je to od nerazmisljanja, narocito streberi (a oduvek sam bio tolerantan i druzio sam se i sa mnogo razlicitih ljudi, pa i sa streberima), i uz pomoc nase divne skolske logopedice (doktorka plivic, mozda je neko cuo za nju?), poceo sam sa raznim misaonim vezbama, tako da sam u roku od nekih 5 meseci utvrdio rezim razmisljanja od 2 sata dnevno (sat vremena ujutru i sat vremena pred spavanje), s tim sto sam nedeljom i praznicima mogao da smanjim i na 15 minuta. danas mi je to vec preraslo u naviku, pa cak i kad mi je recimo rodjendan uhvati me gorusica ako ne 'odradim' svoja 2 sata. ponekad razmisljam i po 4, jednom sam cini mi se dogurao do 7 (mada ne znam da l se bas racuna svih 7 jer sam poslednja dva sata bio toliko overloudovan da sam morao da zapisujem na papir) tako da glasam za 3. opciju.
Origineel gepost door Sanguine
Razmisljam,analiziram,samoanaliziram,konstruishem price i mogucnosti u glavi...im used to that
Originally posted by pčelicaLepo kaze zena... Sta ima da razmisljam.
Ne razmišljam uopšte.
Originally posted by Black LadyONT Dosta razmisljam, umereno
Mnogo razmisljam...... i previse...
Originally posted by Galateja
U životu je kao u šahu: za pobedu je neophodno misliti nekoliko poteza unapred, osmisliti logistiku iznutra i transponovati je na tablu. Zatim, neophodno je razmišljati osim o svojim potezima i o stanju na tabli kao i prozreti šta protivnik misli...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!