Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
U nekim opštim crtama mogu da naslutim kako će se završiti ova godina, ali dalje od toga stvarno ne mogu ni da pretpostavim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
u daljinu bacam najdalje 3-5 dana. (i to tesko)

no, u najsiroj teoriji, mogu do +6 meseci, sto je ,opet,
period u kome se skoro SVE u SVAKOM aspektu mog zivota moze promeniti;
ili minimalno , ako cemo o sistemu vrednosti U MENI, modifikovati.
Korisnikov avatar
By *deni*
Paaaaaa, što se neke dogledne budućnosti tiče, nadam se pozitivnom ishodu za tri sudska spora koja trenutno vodim, dve privatne parnice za naknadu štete i jedan radni spor.
Pogotovo se nadam pozitivnom ishodu radnog spora, jer mi u suprotnom budućnost neće baš biti svetla i to najviše zbog duga banci, koji ne znam kako ću da otplatim, ako me sud ne vrati na posao. Mnogo sam se zadužio u ime svojih raskalašnih prohteva...
:sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Svakako ne vidim nista lepo i pozitivno.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa... kako mi je do sada išlo, i kako se sve dešavalo, ja mislim da bi u budućnosti jedan vrlo prosečan zivot bio dovoljan da budem zadovoljan.
E sad, ako se i nastavi ovako... čini mi se da sam navikao... mogu još par godina da guram.

A ako bude iole bolje (ili ti prosečno) meni super.
Korisnikov avatar
By IriS
ne mogu da planiram tako...
sve što sam planirala, kad sam bila mlađa, da ću raditi u ovim godinama... ne da se nije ostvarilo, nego sam uspela pride i da samu sebe mnogim stvarima šokiram :lol:

imam puno opcija u glavi i sve su podjednako otvorene i ja sam podjednako otvorena za sve njih... time će mi se desiti tačno ono što treba da mi se desi... ja na silu ništa ne želim da radim.

i jedino što planiram je da nastavim da rastem i rastem i rastem u svim pravcima (sem u telesnu širinu :lol: ).

:astral2:
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
Sweden, sa sadasnim deckom....u svakom slucaju sa njim, e sad da li ce biti Svedska ili ne, videcemo, ali Srbija svakako nece :D
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Vidim sebe u njoj kao materijalno i duhovno bogatu osobu :)
Korisnikov avatar
By Mage
Plašim se da mislim o budućnosti.

Ali na osnovu dosadašnjih zapažanja, pretpostavljam da ću eventually prestati da razmišljam kakav bi život "trebalo" da bude i prihvatiti ga onakvim kakav jeste. Što sam stariji, sve sam bolji u prihvatanju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!