Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
''

Rolltop is a portable computer for designer, architect and everyone, who would like to have a gadget, which, from an aesthetic standpoint alone, certainly hits the mark. By virtue of the OLED-Display technology and a multitouchscreen the utility of a laptop computer with its weight of a mini-notebook and screen size of 13 inch easily transforms into the graphics tablet, which with its 17-inch flat screen can be also used as a primary monitor due to the support attached to the back of the screen.
http://www.myrolltop.com

šjoooo, jes' dobar!
'oće li ga (i kad) napraviti, i wonder.
i koliko li će nofaca koštati... :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
kul..

mada ja mislim da nece biti klasicih tastatura nego ce kompjuteri da prepoznaju kretanje svih 10 prstiju..
Korisnikov avatar
By KiWi
Bila je pre neki dan vest na TVu da se u Zelenogradu (Rusija) gradi fabrika fleksibilnih displeya. Ideja Rusa je da započnu masovnu proizvodnju pre ostalih i ponude ultralake fleksibilne displeje svim velikim firmama pre Amera.

Kako je rečeno, fleksibilni displej je 50 puta izdržljiviji na fizičke promene od LCDa, 10 puta lakši od prosečnih dnevnih novina i ima najduži radni vek od svih do sada izrađenih displeja.

E sad .. ako je sve to tačno, realno je očekivati da već za 3-4 godine na tržištu budu ponuđeni pristupačni modeli laptopova sa savitljivim displejom što će smanjiti i težinu i gabarite laptopova :)

Jedva čekam :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ali đeco, to će se pravi da bude neuništljivo, baš za ovakve štetočine kao što smo mi. 'ste videli kako onaj gore izudaraše čekićem, a njemu ništa? :wow:
još ako je waterproof, odma' znam za šta ću da štedim ubuduće.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by unic0rn

kul..

mada ja mislim da nece biti klasicih tastatura nego ce kompjuteri da prepoznaju kretanje svih 10 prstiju..
kako si samo umesno, kako si samo lepo pretpostavio da svi korisnici kompjutera imaju 10 prstiju :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Lepa Krepa

ali đeco, to će se pravi da bude neuništljivo, baš za ovakve štetočine kao što smo mi. 'ste videli kako onaj gore izudaraše čekićem, a njemu ništa? :wow:
još ako je waterproof, odma' znam za šta ću da štedim ubuduće.
Hahahaha :)

Moj prvi komšija je radio u Švedskoj u nekoj fabrici kugličnih ležaja ... I su bila dva testa izdržljivosti - pri redovnom korišćenju i test udaranjem maljem :) Ovaj drugi se zvao BALKAN TEST :lol: sad me podseti na ovo :D
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Orlando the Lady

kul..

kako si samo umesno, kako si samo lepo pretpostavio da svi korisnici kompjutera imaju 10 prstiju :lol:
krgjndflk;vndl;g
skjvndslnv

HAHAHAHAHAHAHAHA!!

Volim te!!!!

ahahahaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene hvata panika kad ovo gledam.
Moj telefon npr. moze samo da prima i salje poruke i pozive.

Ja jos nisam otkrio sta je mms.

Je l' ima negde kurs iz 21. veka? Da se uputim malo...
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Orlando the Lady

kul..

Bala vash. Moj deda od skoro 80 leta koristi racunar za pisanje svojih knjiga, a ima samo 8 prstiju na rukama.

Inace, ovo deluje vrlo cool. I fleksibilni LED i rolltop kao koncept. Doduse, malo glupo deluje da se nosi onako preko ramena, ali dobro...
Korisnikov avatar
By Shmi
Mnogo mi se svidja ta stvarcica, bas stvorena za mene. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
mene plase i laptopovi a kamoli ovo. :uplasen:
ja kad sednem za lap ranije sva uzdrhtim !!
(aj dobro, sad sam se navikla, ali i dalje imam trip kad ga nosim da ce mi ispasti, qq)

a ovo cudo??
ne svidja mi se roll design prvo;
a drugo, joj kako bi to sve podamnome popucalo.. :sekirica:
Korisnikov avatar
By bern
Ja mislim da je ovo hoax.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!