Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by radoznala
Joooj jesi!!! I ti si me čačkala nekad, pa sad ne umem da se zaustavim! Fercerašice!!!!
Originally posted by Azdajaa šta voliš ti da radiš
volim sitnice, materijlne stvari je uvek moguce NABAVITI, doci do njih, sta god radili ako se posvetite tome...a najlakse je ako radite ono sto volite...
Originally posted by KittrieE pričam prekjuče jednoj drugarici (Možda se sećaš Ante ) neku prošlu situaciju koja je od mene očekivala otvorenost i ona me iseče i kaže: "I onda ti iskreno izneseš jednu laž " Zacenula sam se. Sad jeste smešno
Originally posted by radoznala
Joooj jesi!!! I ti si me čačkala nekad, pa sad ne umem da se zaustavim! Fercerašice!!!!
aha, ti si umela biti zatvorenija, (mozda lazno) zbunjena i cesto nedorecena itd., itd.,
pa sam te ja propitivala ovako, analizirala onako, i sve redom.
a vidis kako je to sad; kad krenes sama , ne mozes da stanes.
Originally posted by Orionzajedno??
Originally posted by str00jaI cimeta.
Volim miris kafe.
Originally posted by str00jaMene cimet asocira na slatko.. a kafa mora da mi bude gorka, pa mi se stoga ne svidja ta kombinacija.
E al ide malo cimeta u kapucino, dutch ili espreso sa mlekom i tako te kafe, onako na vrh kasicice da da aromu
Ali svakako ne miris sirove kafe i cimeta zajedno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!